• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizden duyduğunuz en güzel söz neydi?

eşimle ilk çıkmaya başladığımız günün akşamında rafet elroman ın şarkısını msj olarak atmıştı. " ben aşkı senle yaşayamassam varsın olmasın"
ve öylede oldu 3 kez ayrıldık ben o zamanlar sevmiyordum onu aşık olduğum anda tekrar başladık ve sonunda evlendik... ikimiz için ilk ve en anlamlı söz olarak hayatımıza kazındı :asigim:

beLinay_merve-- yazdığın yazıya bayıLdım tatLım yaa suLandı gözLerim hemen.. yerimseniben Benim sevgiLim benim canımm da bana çok güzeL şeyLer dio,EN oLarak tanımLayamıyorum ki :asigim:
Benim eşim babamın da kızı oL demişti çok hoşuma gitmişti :asigim: vakti geLdiğinde O nun eşi oLacamm :asigim: kıymetLim,güzeL yürekLim,suLtanım,başımın tacı bunLara bayıLıyorumm :asigim: durduk yere beni sevdiğini soLeyip özLedimmmm diye msj atmasına hayranımm :asigim:

ben en aç halimle makarna yemeye koyulmustum....
artık nasıl bi hırsla yiyosam :)
o da beni izliyodu...
dokunmaya kıyamamak sözünün anlamını yeni anlııorum dedi
ee kalmadı açlık felan yalan oldu makarna bu cümle üzerine:utangac:

:asigim::utangac:
beLinay_merve-- yazdığın yazıya bayıLdım tatLım yaa suLandı gözLerim hemen.. yerimseniben Benim sevgiLim benim canımm da bana çok güzeL şeyLer dio,EN oLarak tanımLayamıyorum ki :asigim:
Benim eşim babamın da kızı oL demişti çok hoşuma gitmişti :asigim: vakti geLdiğinde O nun eşi oLacamm :asigim: kıymetLim,güzeL yürekLim,suLtanım,başımın tacı bunLara bayıLıyorumm :asigim: durduk yere beni sevdiğini soLeyip özLedimmmm diye msj atmasına hayranımm :asigim:
vlla sna katılıorum durduk yerde atılan mesajlar süper oluo seni sevdiğini bikezdaha anlıyosunn veeeee son olarak benm aklımdan çıkmayan şeyse " kahrolsun gözlerim ele bakarsa sensiz olan birtek hayal kurarsa ölümsüz aşkını hiçe sayarsa ecel olsun bana senden başkası " bu aklmdan çıkmıo bi şarkı sözüdür bu ama söyledii an süperdiii:utangac:
:asigim:

15 gün evde kalıp beynimi kemirdikten sonra raporum bitti pazartesi işe başlıyorum dediğinde hiç bu söz kadar beni başka bi sözünün mutlu etmediğini farkettimmmmmm.......

3 haftadır kavgalıydık dün akşam konuşurken dediki ben senin gibi yüzügümü boyna çıkarmam,benm bu yüzüğü taktım ben ölene kadar çıkamaz anca ölünce çıkar..ben bu yüzüğü takdıysam sen benim namusum şerefimsin dedi..bide daha önce benim yanında bi arkadaşına o benim canım kanım bi parçam demişti çok hoşuma gitmişti:)

muhtemelen ettigi coook fazla guzel soz vardir baslamasi icin ettigi laflar vardir ayri hepsinin yeri ama bir tanesi var ki icime islemisti o anda soylerken.
cok dert edindigim bir mevzu vardi ama bi turlu anlatamiyordum o kadar daralmistim ki anlatamam. o da boyle belimden tutmus yanagimdan opmus `konus bitanem konus` demisti. o ses tonunu o bakisini diyisini hic unutamam. o gun asik oldum ben bu adama demistim. hic unutmam bunu.. romantik degildi coook guzel bir soz de icermiyor belki ama o an oyle bir soyledi ki ilac gibi gelmisti.
allah ondan razi olsun.

bi sürü güzel söz söylemiştir hepsi kalbimin bir köşesindedir ama o beni kovalayıp ben kaçarken hernekadar romantik bir söz olmasada kaydirigubbakcemile3 ben son kez söylüyorum seninle olamayız dedikten sonra gözünden akan yaşla beraber hayatımda ilk kez bir kızı sevdim oda olmaz diyerek dünyamı başıma yıkıyor demişti. iki dakika önce olmaz diyen ben gözyaşlarını silip ona sarılmıştım ..sonunda ikna etmeyi başarmıştı ..iyikide benden vazgecmemiş inat etmiş. 5 yıl oldu ve ben hala o anı hatırlayınca içim titrer seviyorum aşkımı yaaa :asigim:

15 gün evde kalıp beynimi kemirdikten sonra raporum bitti pazartesi işe başlıyorum dediğinde hiç bu söz kadar beni başka bi sözünün mutlu etmediğini farkettimmmmmm.......

ayyy bağcan allah iyiliğini versin ne diyeyim valla yarıldım gülmekten..:roflol::roflol:

ben senin için yasıyorum bebeğim demişti askerdeyken ki bir msn görüşmemizde çok hoşuma gitmişti .

askıma gelir bazen romantiklik çok güzel seyler söyler mest eder beni kaydirigubbakcemile3

Sanırım bekarlar yazmış hep.Ben de evli olarak birşeyler yazmak istedim.Eşimin bana yazdığı şiirden bir parçaydı benim de duyduğum en güzel sözler...:asigim:
Sevilmeyi bilmek tek tesellim.
En güzel heyecan, sesini duymak,
Vakitli, vakitsiz bazen rüyada…
İnan ki sevgilim sen,
Yalnız olsamda, benim için tek can, tek canan.
Olgun, duygusal, mağrur,
Rüzgarlara açık, direngen ve vakur.
Uzaklarda da olsan bana,
Mutlaka hatırlarım,, elimde olmadan seni, her an, her zaman…
.

"Seninle geçirdiğim bir salise bile ömrümün sensiz geçen tüm yıllarından daha güzel" demişti bi kere çok hoşuma gitmişti :asigim:

benimde eşim ilk tanıştığımızda sen bataklıkta açan bir çiçek gibisin diğerlerinden çok farklısın demişti.
üstüne daha çok şey söylemiştir 5 yıl boyunca ama ilk zamanlarda duygu yoğunluğu ve heyecan üst safhada olduğu için belikide unutamadığım bir sözüdür.

ben eşime beni hiç sevmiyosun demiştim oda ben seni uyurken seviyorum aşkım demişti ama öyle bir deyişi vardıki ona bazen çok kızıyorum ama seviyorum..

"seni sanki dogdugumdan beri tanıyor ve seviyor gibiyim" demişti :asigim:

biz evli değiliz... ama bana ''' HANIIIM '' diyo ama öyle bi deyişi var ki :asigim:

tutup elinden nikah masasına oturt.. :roflol: :roflol:

seni 3 yaşından beri seviyorumm dediği an geLdi akLıma Cicikızz seni okuyuncaa :asigim:
çok içtendi çok güzeLdi :asigim:
ah benim bebeim yaa yerim Onu ben..
Benden 3 yıL büyük oLduğundan öe demişti ve haLa der ara ara bayıLdığım insan yaww :asigim:

hayattaki en büyük şansımsın demiştim
"hayattaki tek şansımsın" demişti.
offfff..

Back