Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vlla sna katılıorum durduk yerde atılan mesajlar süper oluo seni sevdiğini bikezdaha anlıyosunn veeeee son olarak benm aklımdan çıkmayan şeyse " kahrolsun gözlerim ele bakarsa sensiz olan birtek hayal kurarsa ölümsüz aşkını hiçe sayarsa ecel olsun bana senden başkası " bu aklmdan çıkmıo bi şarkı sözüdür bu ama söyledii an süperdiiibeLinay_merve-- yazdığın yazıya bayıLdım tatLım yaa suLandı gözLerim hemen.. yerimseniben Benim sevgiLim benim canımm da bana çok güzeL şeyLer dio,EN oLarak tanımLayamıyorum ki :asigim:
Benim eşim babamın da kızı oL demişti çok hoşuma gitmişti :asigim: vakti geLdiğinde O nun eşi oLacamm :asigim: kıymetLim,güzeL yürekLim,suLtanım,başımın tacı bunLara bayıLıyorumm :asigim: durduk yere beni sevdiğini soLeyip özLedimmmm diye msj atmasına hayranımm :asigim:
15 gün evde kalıp beynimi kemirdikten sonra raporum bitti pazartesi işe başlıyorum dediğinde hiç bu söz kadar beni başka bi sözünün mutlu etmediğini farkettimmmmmm.......