• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğiniz Şairler ?

D U R U

Elif Duru 🌼 Ayça 🌜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
16.949
4.096
448
Arkadaşlar şiirlerini veya kişiliğini sevdiğiniz şairler kimler ?

Ben aklıma gelenleri yazayım : Nazım Hikmet Ran, Can Yücel, Cemal Süreya, Küçük İskender, Özdemir Asaf, Ceyhun Yılmaz :16:

can yücelin siirleri bir baskadır benim için nazım hikmet ran ı da cok seviyorum kişilik olaraksa NAMIK KEMAL birinci sırada kesinlikle :65:

Birhan keskin, Lale müldür, Oruç Aruoba(felsefeci)Şiir kitabı var. Ümit Yaşar Oğuzcan

Ümit Yaşar Oğuzcan'ın Tatlı şiirine bayılırım. :16:

Dünyada en tatlı şey
Kadın bir meyva iki
İkisi birbirine
Öylesine benzer ki. .
Kadın var can eriği
Kah tatlı kah buruk.
Kadın var üzüm gibi
Yenir olsa da koruk!
Kadın var vişne gibi
Reçel yap tabak tabak.
Kadın var karpuz gibi
Yandın çıkarsa kabak
Kadın var kestanedir
Kış mevsimine sakla
Kadın var kavun gibi
Aman alırken kokla!
Kadın var incir gibi
Kuru yenir yaş yenir.
Kadın var muz gibi
Soya soya yenilir.
Kısaca her kadının
Benzeri bir mevyadır.
Ama nikah masasında
Evet! diyen erkeğin
Yediği hep ayvadır

Hahaha :9:burada sapık şair

Ama nikah masasında
Evet! diyen erkeğin
Yediği hep ayvadır

Sırf bu kısmı için bütün şiir okunuur :1::1::1:

Esprisi sonunda saklı şiirin:1: ben ümit Yaşar'ı kendime yakın hissediyorum tumblr da şiirleri çoktur. Birde aret vartanyan var yazar Facebook'tan takip ederim çok keyifli yazıları yaşam atölyesine bakmanı tavsiye ederim

can yücel ve nazım hikmetin şiirlerini severimm onun dışındaa attila ilhanıda etkileyici bulurum zaten pek şiir seven insan değilim:44:

Bende Küçük İskender'i kendime yakın hissederim. Yazılarını herkes anlayamaz. Değişik bir kalemi var. Zevk meselesi tabii :16:
Bakıcam canım.

can yücel ve nazım hikmetin şiirlerini severimm onun dışındaa attila ilhanıda etkileyici bulurum zaten pek şiir seven insan değilim:44:

Şiir sevilmez mi diyeceğim ama edebiyata merakım olduğu için benim daha fazla ilgimi çekiyor olabilir. Söylediğin şairler de güzel severim :16:

bende edebiyatı severim en zevk aldığım derstir hatta dinlemekten ve öğrenmekten... hiç sevmem demiyorum böyle aşk şiirleri anlamsız geliyor aşık olmadığımdandır heralde :)) :1:

bende edebiyatı severim en zevk aldığım derstir hatta dinlemekten ve öğrenmekten... hiç sevmem demiyorum böyle aşk şiirleri anlamsız geliyor aşık olmadığımdandır heralde :)) :1:

Anlayarak hissederek okuduğunda anlamsız gelmez tatlım. Hele ki duygusal bir yapın varsa ben gibi daha da anlamlanır o şiir. Sana Özdemir Asaf öneririm. :16:

Anlayarak hissederek okuduğunda anlamsız gelmez tatlım. Hele ki duygusal bir yapın varsa ben gibi daha da anlamlanır o şiir. Sana Özdemir Asaf öneririm. :16:

çok teşekkürler tavsiyeni en kısa zamanda değerlendiricem:):34:

Üstteki üyede özdemir asaf demiş ben o sıra yazıyordum görmedim. Aklın yolu bir :16:

Back