• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevdiginiz erkegin gecmisi..

Sevdiginiz erkegin gecmisi..

• Ankete Katılan
    49
ben gerçekten onla mutlu olacagımı bilrisem ve
ona güvenmişsim evlenmiş olmasına bakmazdım.

yha çocuk olmazsa evlenebilridm ama ben bekarsam kndi çocuğum gibi asla göremem kimsede göremez evlat sevgisini tatmayan kimse başkasının çocuğunu kendi çocuğu gibi göremez bence ama kendi çocuğmda olsa evlenirim çünkü evlat sevgisi biliyor olurdum die düşünüyorumbilmiyorumkismile

evlenmezdim..çünkü çocuk çok şeyi değiştirir ne kadar kabul etsem de farkettirir bence

seviyorsam evlenirdim.çocuk küçükse zaten annesiyle olması gerekiyor.

artık eski karısıyla aralarında istemeselerde bir bağ var.cocuk.bi çok durumda bi çok kez görüşücekler.bu benım için sorun olmaz dersen evlen.ama ben olsam ewlenmezdım galıba.zamanında bişeyler paylastıgı insanın yanına gıttıgını bılmek benı rahatsız ederdı.

hadi ayrilik neyse insanin basina hersey gelebilir ama kizini arayip sormayan sorumsuz biriyse yarin senin cocugun oldugundada pek ilgilenmez gibi geliyo zaten görmemek sogumak icin bahane insan sevdigi birini görmesede sogumaz kaldi ki bu kendi öz cocugu :S sorumluluk sahibi birimi ona göre kararini ver bence iyi tanimiyosanda acele etme karar vermekde

adam olsaydı zaten eski karısını mutlu eder boşanmazdı,kimse kimseyi ayıramaz inanmıyorum buna ,mutlu bir kadın asla çocuğunun babasını bırakıp gitmez,ayrıca neden ilk çocuk sizinki olmasın adam heycan bile duymacak çünkü zaten bu duyguları yaşamış,yani nerden bakarsan bak olumsuz cnm

ben evlenmezdim sanırım ne kadar emin olabilirimki mutlu olacağıma ayrıca erkeler kadınları böyle bi durumda tercih etmiyolar ben daha önce evlendim dediğin zaman hemen yüz ifadeleri değişiyor,istemiyorlar onlar istemiyolar bizi biz niye isteyelimki :sm_confused:
ben 2 cocuklan evlendim..kabul edenler var canim..ama cok nadir..
konu sahibinin sorusuna gelince...neden olmasin...belki ayrildigi esiyle bulamadigi mutlulugu sende bulur belli olmaz....gerci cocuklu bir kadinda kolay kolay yuva yikmaz...onuda düsünmek lazim..CADIARZU
mesela benim kücük teyzelerimden biri hic evlenmemis biri olarak 1 cocuklu bi heriflen evlendi ama mutlu deyil...teyzemi aldatiyo büyük ihtimal..

Son düzenleme:
ben bekarım hıc evlenmedım oyle bırı bana uymaz sahsen evlenmezdım benım gıbı herseyı yenı gorecek bırını ısterım

bence aslolan gerçekten anlaşabilmek,uyum ve sevgidir.Bunlar tamsa bi sorun olmaz,zaten çocuk annede olduğundan dolayı çok sık görüşemezler.Ama tabi ailesi neden ayırmış,çocuğu neden görüştürmüyolar,adamın kötü bi huyumu var bunlarıda iyi bilmek gerekli.Yoksa gayet normal bişey,evlenmemek için çok engel teşkil etmiyo bence

önemli olan saygı ve sevgidir bunlar olduktan sonra geçmiş kimin umrundaki:1rolleyes:

çocuk biraz kafaları karıştırsa da, sorun olmamalı.....

Son düzenleme:
Daha önce bir evlilik geçirmiş demek başarılı olamamış demektir.Kesinlikle evlenme denilemez ama dikkatli yaklaşmak gerekir ve araştırmak..Ayrılma nedeni çapkınlık mı,şiddet mi,gelir mi,sorumsuzluk mu,sapkınlık mı öğrenmeli ona göre hareket etmeli..Kişisel uyumsuzluktan ayrılmışsa büyük bir sorun değil...Çocuğunun olması hiç sorun değil ne güzel işte çocuk yapmaktan da kurtulursun vücudun bozulmaz onu sevip sarmalarsın..Bir canlıyı daha mutlu edersin ne kadar sevap!Yemek vermeyenleri bile gördüm ya!çocuğu silik yapmıştı, hepsi kötü olmasa da nadir..iyi olanı..:50:

Son düzenleme:
çocuk olduğu için zor bi karar aslında... :26:

Back