• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sevdiğiniz adam için takım değiştirirmisiniz

sevdiğiniz adam için takım değişirmisiniz?

• evet

OY: 42 24,4%
  • hayır

OY: 130 75,6%

• Ankete Katılan
    172
Değiştirmem ,değiştirsem de mutlu olmaz zaten , takım tutmak farklı bi gönül verme işi ama değiştirdim demeyle değişiyosa zaten öylesine destekleme vardır sadece ...
Beşiktaş'lıyım ben , herifim de Fenerbahçe'li ..Tuttuğum takımı değiştirmedim ama 19.07 de çocuk doğurdum ,daha naapiyim :52:

eşim için fenerli oldum, büyük oğlum için Barcelona, küçük oğlum için ise koyu bir Chelsea taraftarıyım :27:

Hayatta değiştirmem:ssz:
Sevgilim Galatasaraylı
ben Beşiktaşlıyım ve öyle kalacağım:6:

Değiştirmedim,değiştirmem de...:19:
Ama aynı şeyi oğlum isterse bu kadar kesin konuşamayabilirm:23:

asla degiştirmem bunu defalarca teklif etti eşim gs li olucaksın diye hatta psikolojik baskı bile yaptı ama
ölmek varda dönmek yok ben takımımı cok seviyorum
mazinde bir tarih yatar
yaşa fenerbahçe diyorum :)))
biz 4 kişilik bir aileyiz ve bizim evde fenerbahceli bir benim :))))) düşünün yani gerisini

İkimiz de galatasaraylıyız ama eğer farklı olsaydı değiştirmezdim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Değişirim takım Sevdiğimden önemli dğil.....fakat bazı erkekler için tam tersi söz konusu adamlar takım değişmek uğruna eminim. Kızları değişirler :1:

İkimiz de Beşiktaşlıyız çok şükür 😊 Ama olmasa da değişmezdim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Değiştirmem ,değiştirsem de mutlu olmaz zaten , takım tutmak farklı bi gönül verme işi ama değiştirdim demeyle değişiyosa zaten öylesine destekleme vardır sadece ...
Beşiktaş'lıyım ben , herifim de Fenerbahçe'li ..Tuttuğum takımı değiştirmedim ama 19.07 de çocuk doğurdum ,daha naapiyim :52:

Hehehe sizinki de çok iyiymiş 😊 maşallah Allah analı babalı büyütsün 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Değiştirmem asla.. :20: Değiştirmek mi onu sevdiğimi kanıtlayacak,o ayrı o ayrı.. Değiştirenlerinde futbolu taktığını çok sanmıyorum açıkcası.. :51: :27:

Son düzenleme:
soyadını bile değiştiriyoruz takımın lafımı olur derrrmişim :33::33::33::33:
şaka şaka değiştirmezdim aksine daha çok uyuz ederdim onu her maçta :35:

Takım benim için çok önemli asla değiştirmezdim çok isterse o değiştirebilir ama...

eşim değiştirmemi istemedi isteseydi de değiştirmezdim. oğlum çok ısrar etti ona bile hayır dedim

Back