• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sevdiğiniz adam için takım değiştirirmisiniz

sevdiğiniz adam için takım değişirmisiniz?

  • evet

    OY: 42 24,4%
  • hayır

    OY: 130 75,6%

  • Ankete Katılan
    172
En büyük Trabzonspor....degistirmem yani Allah Allah...............................
 
değiştiririm canım ne olacak..
ondan kıymetli mi?
evlenince değiştiricem söz verdimkaydirigubbakcemile3
 
kızlarrr ben enayiyimm ozamann kaydirigubbakcemile3 ben değiştirdimm yaaa mafoldumben evlenmeden önce galatasaraylıydım eşim için beşiktaşlı oldum sırf o istedi diye
 
ben çok önemsemiyorum takım futbol filan.. galatasaray'lıyım diyordum, sevgilim beşiktaşlı. değiştirmemi istiyordu, uzun süre direndim ama ben normalde önemsemezken, şimdi paylaşacak bişeyimiz daha oldu. üstelik birlikte eğlenecek bir sey daha cıktı. fena mı? :)
 
benim değiştirmeme gerek kalmadı aynı takımlıyız zaten.ama farklı bir takımı tutuyo olsaydı değiştirmezdim.hem değiştirsem ne olacakki bu kadar kolay takım değiştiren biri zaten futbolla pek ilgili değildir.o yüzden pekte bi anlam ifade etmez diye düşünüyorum.
 
sürekLi fbli yapmak için ugrasıo ama gaLatasaryımdan vazgecemem kaydirigubbakcemile3
 
ben fb li o gs li 5 yıldır değiştir diye bir istek gelmedi değiştirmeyeceğimi de bilir zaten yerimseniben
 
Back