• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

selam kızlarrr ben geldim şafaklar kaç yoklayım dedim

tabi sen saymıyorsun rahatsın artık :dilcikar:
bende bikaç gündür sayıyordum bugün kaç unuttum saymak istemiyorum :dilcikar:
gıcık nehir :mymeka: + mrs sonmez + meister nisa :dilcikar: hepünüz gıcıksınız
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

OOF UYUYAMIORUM:bbo::bbo:SICAK Bİ YANDAN YANLIZLIK Bİ YAANDANBİTSEDİ Bİ ARTIK YAAA:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Güzellikler içinde sabahın bu saattlerinde
belki yalnızlığın en yoğun olduğu yerde
yalnız olmadığınızı bilesiniz diye
sizlere GÜNAYDIN diyesim geldi...
Günaydınlarrrrra.s.​

sevgili elacık, haddim değil belki ama hiç kendini üzme derim.

belli ki maddiyata fazlaca değer veren bir kişi çıkarmış allah senin karşına. neyse ki vaktinde göstermiş sana onun gerçek yüzünü, olabilecek daha kötü olaylardan korumuş aslında. asker psikolojisi diyoruz ama seninkinin durumu bunu aşmış artık. hepimiz yaşıyoruz zaman zaman tartışmalar, atışmalar... orada bulundukları koşulları düşününce göz yumuyoruz kaprislerine, kırıcı davranışlarına. ama dedim ya, seninki kendini küçülttü yeterince.

sana tavsiyem, istersen bir abla tavsiyesi gibi düşün, boşver sil at onu. zor olacak, sancılı olacak ama istersen yapabilirsin. içinde hala bir umut var. "geri dönerse affetmeyeceğim" diyor olman bile içinde geri döneceğine dair bir küçük umut beslediğinin göstergesidir. ilk iş olarak bu umudu yak kurtul. telefon hattını yok et mesela. yeni bir hat al kendine. arasa bile sana ulaşmasın. maddi olarak çıkar önce onu hayatından. kalbinden silmen zaman alacak ama başka türlü daha fazla acı çekeceksin emin ol. güçlü bir kız ol. kendine sarıl.

Back