• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Merhaba Ela Yazdıklarını Okudumda kendime Yapılmış Gibi Hissettim Neden Böyle Yaptığını Anlayamadım...
her erkek sevdiğini böyle zamanlarda yanında olmasını ister seninkide tam tersi....
...halbuki tam tersini düşünmesi lazım bak bu kız bu zamanda bile yanımda olduğuna göre beni gerçekten seviyor demesi lazım....Canım o zaman özel numaradan sesini dinleyen omuydu ki...
...şüpheli bir durum...

Selaaam nasılsınız kızlar a.s. şafak 81 :dance: nihayet plakalara geçtik herkes bundan sonrası çabuk geçer diyo bakalım inşallah çabuk geçer...

Slm hanımlar ben geldim...

Sevdiceğim dün birliğine teslim oldu allahıma şükürler olsun ki.
Bumblebee darısı bizim başımıza inşallah.

Elacım yazdıklarını okudum giden gitmiştir gittiği gün bitmişdir inan bana sen onu değil o seni kaybetti.Hayırlısı böyleymiş en azından geçde olsa sana gerçek yüzünü göstermiş oldu.Umarım herşey dilediğin gibi olur canım.

hala sokundayim bana neden boyle davrandi anlayamadim, ki biliyorsunuz nsl yaninda oldum destek verdim, cok sinirliyim dedi nedenini soyle de bileyim dedim afaladi hayatimda biri var dedi eski sozlun mu yine afaladi evet nisanlandim ben demez mi o anda beynime kaynar su geldi sanki bende birden ins butun kotulukler sana gelir elveda diyip yuzune kapatim , beddua etmek istemezdim ama sinirden cikti bi kere, aramayacagini biliyorum ama sahsen ararsa bana yaptigini iki mislisini yaparim, umarim su anda kafasini vuruyordur ben ne yaptim diye, ama oyleleri bosverir

aman elacik, onda bır haller oldugu bellıydı, aılesıydı vs derken en son ıs nerelere geldı parayı bahane etmıs, gecmıs olsun cektıgın sıkıntı ıcın ama dıyecegım su kı, zamanında kurtuldun canım. sevıyormussunuz sen de o da senı sevıyormus ama ıs nerelere gelmıs sana hayat arkadası olamayacakmıs bellı kı, ınsan sevdıgını bırakmaz yalan soylemez salla gıtsın vur dıbıne sekercım vurucak o kafasını duvarlara da sımdden sen ah etme hıc nasılsa vurucaktır. ozaman sen ah degıl oh dıeceksın.

umarim vurur belki su anda vuruyordur kizginlikla cok ileriye gitti diye ama o kadar inatcidir ki asla birsey yapmaz onu cok ii taniyorum

vayyyy mervem kuzummmm
nasılsın bebeğim?
balayı yapıyoruz kocişkoyla
anlet hele sen nasılsın?

cnm cok tsk ederim destegin icin, ama toparlanicagim ins pazartesi tr ye gidiyorum hevesli gitmek isterken bu cikti ama duzelicegim tatilimi yapicagim bolca..Tek dilegim pisman olup yalvarsin ve vicdani hic bir zmn rahat olmasin, gelen gideni arartirir derler ins oyle olur da gorur

elacım.. şunu unutma eden bulur.. ki bence hiçbir erkek maddiyat için heleki uzakta olan sevgilisini hiç bırakmaz neden dersen çünkü sen onun maddiyatsızlığını nerden bileceksin bunu sana istemese sana yansıtmadı yani istemese senın ruhun bile duymazdıki bence bu bahanesiydi onun senden uzaklaşmak için.. seven isan heryerde ne olursa olsun sevgisine sahip çıkar korurdu.. deymezmiş de ve geç.. kendin için üzülme hiç çünkü kaybeden o senın kabettiğin hiç bişey yok.. sen sevin ki böyle bişeyden kurutlduguna.. bence tilkinin dönüp dolaşacagı yer kürtçü dükkanı ama birgün dönse bile..tekrar arkasına kapıyı sen kapat derim ben.. üzülme tatlım unutma bu dünyasa kimse senden degerli degil..

cnm cok tsk ederim soylediklerin icin destek verdigin icin, birileriyle konusmak iyi oluyor, bana geri donucegini sanmam hayatimda biri var nisanlandim diye bagirdi ki ne zmn nisanlandi onu da bilmiyorum daha yeni izine cikti belki de yalan uzaklastirmak icin onu da basardi, umarim bir gun pisman olup yalvarir ama bende aynisini yapicagim ona ki acisini ceksin, umarim su anda bile kafasini vuruyordur , insan degilmis basta onu anladim o kdr yardimimla destegimle hic karsilik bile almadim

Back