Sevdiğini özleyenler buyurun

[η&м]:
sana vericektim bende olmadı
[η&м]:
bi kaç gün geçsinde öyle verem
*********-- ஐ◄███▓▒░░тυğçє εїз υℓυç░░▒▓███►ஐ--********:
kız 20 kısıye wermen gerekıo bana wermen ıcın
*********-- ஐ◄███▓▒░░тυğçє εїз υℓυç░░▒▓███►ஐ--********:
ewet
[η&м]:
nasıl 20 kişiye vermem gerekiyo sana vermem için anam bu cümle biraz tuhaf olduhehe
[η&м]:
musti duysa yada uluç

nergis ile benim msn muhabbetinden alıntıdır bayanlar rep muhabbeti iyi okuyan anlar ayyyyyyyyyy koptummm

Son düzenleme:
kızlar 5 ay önce bizim burdaki evin karşısında yangın çıkmıştı gece 3 de hatta yangını ilk gören bendim içinde bi çocuk öldü oda kardeşimin arkadaşıydı alah rahmet eylesin o ew hala su an kül içinde bizim ewin tam karşısında aklıma geldikçe tırsıyom

tuğçe hla uluçtan bahsederken eşim diye anlatıyorsun.. kandırıyorsun.. başka konularda arkdaslarının tepkisinden anlamadınmı hala sana nasıl kızdıklarıını..

beni ilgilendirmez ama hala başka konularda kandırmaya devam ediyo? hoş bişeymi bu?

kım kımı kandırıyor beeee sen benı tanıyormusunkı konusuyorsun gecmısımı hayatımı bılıomusunda konusuyosun...muhattabım degılsın otur askerını bekle baskalarının hayatlarına karışma arkamdan konuşma bir dahada adımı ağzına anma o kadar...

tugçe bu lafı hiç beklemezdim senden.. ben sadece neden hala sana kızdıklarını bile bile böyle davranıyorsun dedimm lafımın basında da beni ilgilendirme ama demiş tim zaten..

tugçe bu lafı hiç beklemezdim senden.. ben sadece neden hala sana kızdıklarını bile bile böyle davranıyorsun dedimm lafımın basında da beni ilgilendirme ama demiş tim zaten..

bak cnm benım su an sınırlerım gercekten cok gergın bunu bıle bıle ustume gelıyorsunuz benım dawranısımda bır garıplık yok ben ulucla ewlı gıbı yasadım ama ınsanlar bunu ters karsıladı olamazmı sence ???

ben ona bişey dedimmi hatırlarsan senıbende korumuş tum ozaman.. evli gibi yaşayabilirsin sana kızıdklarında bende sana kızıyorlar diye onlara kızmıştım..sana lafım yok ben seni niye üzmek istiyimki ne çıkarım olabilir? ben sadece sana kızdıklarını bile bile hala eşim demeye devam etme hem hoş degil hemde daha çok gelirler üstüne diye diyorum ama sen çok agır konuştun..

bak yaşamadan bilemessin...ben yaşadım bu o kadar acı bişeyki...ayrıca özel mesaj atmışsın haddimi ben biliyorum
kimsenin kimseyi rezil ettiği falanda yok ben kimsenin kalbini kırmak istemem burda az çok beni tanıyanlar var beni anladığını düşünmüştüm...rabbim kimseye yaşatmasın...

kız tuğçeee sen evli değilmisin bende benim gibi genceceik evlenmiş diye yakın bulmuştum kendimi sana değilsende isterseniz olur tbi bak askerliğide bitiyormuşşş sıkma canını tatlım yaaa geçer bu günlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…