sekerimsağda üste terazi gibi bişey var oraya tıklıosun herangi bişi yazıosun tamm dersin gerce orda yabancı bişi yazıo ama vermek istediğin kişilerin terazisine :roflol:tıkla sen bak sen bana atbakimm hem denemiş olursun ok:roflol:
kızlar bende geldimmm
ya bende bilmiyorum bu rep nerden veriliyo
bana verilenleri görüyorum ama
ben başkasına nası veriyorum bilmiyorumbenneyaptımki
REP İÇİN SAOLUN VAROLUN NE İŞE YARAR BİLMİOM AMA :icecream: NESE HERKEZ TEŞEKKÜR EDİO BENDE EDİYİM :roflol: KIZ TUGCE KİM UNUTMUŞ SENİ BU ARADA :tomato:
kardelenzcim oldu bak gördünmü ama 10 ne onu anlamadım 10 yazıpta 10 puan vermion sekerim:roflol:
kardelenzcim oldu bak gördünmü ama 10 ne onu anlamadım 10 yazıpta 10 puan vermion sekerim:roflol:
lee diye bir kız war o unuttu beniisenağlama
kıslar son26 günnn..kafamçokkarıştılee sende sayma kısım daha ya valla ben hiç cesaret edemiodum ozaman 200den düşünce sevinmiştim ve 190 dan itibaren saymaya başlamışştım
nese bak nasıl geçio zamna şimdi daha dün gitmiş gibbii 440 gün geçmiş oof oof :bbo::bbo:senağlama
OYY KUZUM BEN HİÇ UNUTURMUYUM SENİ AMA İŞYERİNDEİM ÇALIŞMIOKEN NE GUZEL SOHBET EDERDİK GECE SABAHA KADAR :a015:
birde şu son 23 gün geçse zil takıp oyanayacam gelmesine değil bitmesine sevinicem....
kızz o saymadan dururmu hep Kendin FazLa ŞAfağı oLan Adam aRıyo ......:roflol:
kızz o saymadan dururmu hep Kendin FazLa ŞAfağı oLan Adam aRıyo ......:roflol:
senin şu 23 günün hemencecik geçer inş.
kendim için bişi istiyorsam ne olusırnaşık şeyyimmm
töpeeeeeeeeeeee kız wermiş sana rep öpte başına koy delüüüüüüüüüüü sabahtan beri rep die zırlanıon al sana rep buda sana emzik olsun sus aaaaaaaaaa
puhahahahaha he ya msn de konuşurken yeni tanıştıklarına şafak kaç diye soruyor işte o an koptuğum andır.....sırnaşık şey
inşallah kuzum yaaaaaaaaaaaaaa bakalım beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır ....