Sevdiğini özleyenler buyurun

kız tuğçeee sen evli değilmisin bende benim gibi genceceik evlenmiş diye yakın bulmuştum kendimi sana değilsende isterseniz olur tbi bak askerliğide bitiyormuşşş sıkma canını tatlım yaaa geçer bu günlerrr

ewlı gıbı yasantımız wardı bızım canım çok şükür askerlik bitiyor ama ömrümden ömür gitti...ben her konuda yanındayım canım yerimseniben saol o güzel sözlerin için...

bende çok şey yaşıyorum tugçe benımde çektigimi bi ben bilirim herkesin hayatı lay lay lom geçmiyo..kimsenın hayatında kkimseyi ilgilendirmez..dediği gibi az günün kalmiş gelir allahın izniyle evlirsin telinle duagınla..ama insanların kalplerini bu denle kırmaya deymez..üzülme..

bende çok şey yaşıyorum tugçe benımde çektigimi bi ben bilirim herkesin hayatı lay lay lom geçmiyo..kimsenın hayatında kkimseyi ilgilendirmez..dediği gibi az günün kalmiş gelir allahın izniyle evlirsin telinle duagınla..ama insanların kalplerini bu denle kırmaya deymez..üzülme..

direk çıkışınca öyle yazdım bilemedim iyiliğimi düşündüğünü özel mesajında beni çok kırdı...:1no2:

ewlı gıbı yasantımız wardı bızım canım çok şükür askerlik bitiyor ama ömrümden ömür gitti...ben her konuda yanındayım canım yerimseniben saol o güzel sözlerin için...

bunlar garip bir davranışlara değil cnm sonuçta bi gün evlenmeyi düşünüyorsun aranızda sevgi ve güven olduktan sonra ne önemi var telli duvağınla koyarsın evlilik hazırlığı topiğine bakarız gözümüz şenlenir hiç üzme kendini canım bak zaten stresli günler yaşıyorsun sevdiğini beklemenin ne kadar zor old. bende bilirim canım çeken bilir anlıyorum seni derinden :teselli: bu arada yeni evli sayılarak evlilik çok gzl birşey canım sevdiğinle :dance: en kısa zamnda tatman dileğiyle sarı melek :asigim:a.s.

kıslar kendimisde gerginleştikçe günler as kaldıkça karşımızdakini istemedende olsa kırabiliorus olabilir böle şelertakmayın herkes kendihayatından kendi sorumludur bu geçici dünyada birbirimisi kırmaya gerek yok kendinisi üsmeyiinn

özür dilerim...gerçekten çok psikolojim bozuldu duygu bilir benim neler yaşadığımı...ister istemez karşımdakine çatıyorum...her söyleneni ters anlıyorum...

tuğçecim takma herşeyi bu kadar kafana her zmana diyorum
biliyorum karşıdan konuşmak kolay oluyo ama bunu yapabiliyorm senin için sadece
az daha dayan yavrucum yaa az kaldı
sabırr ........sabırrr

ben yatıyorum hadi öpüyorum seni
iyi geceler mujukkŞeniz

bunlar garip bir davranışlara değil cnm sonuçta bi gün evlenmeyi düşünüyorsun aranızda sevgi ve güven olduktan sonra ne önemi var telli duvağınla koyarsın evlilik hazırlığı topiğine bakarız gözümüz şenlenir hiç üzme kendini canım bak zaten stresli günler yaşıyorsun sevdiğini beklemenin ne kadar zor old. bende bilirim canım çeken bilir anlıyorum seni derinden :teselli: bu arada yeni evli sayılarak evlilik çok gzl birşey canım sevdiğinle :dance: en kısa zamnda tatman dileğiyle sarı melek :asigim:a.s.

canım benim çok saol çok teşekkür ederim rabbim seni ve eşinizi yuvanızda huzurla yaşamanızı nasip etsin kötü gözlerden korusun ...bana gelince inşallah canım en çok istediğimde o başka bişey istemiyorum...15 aydır bekliyorum son 1 ay hiç geçmiyor ayrılıklar küslükler barışmalar araya giren soğukluk beni kahretti...ben huzurlu uykuyu uyumayalı aylar oldu :1no2:

nese kızlar ben yatıyorum kocişim mışıl mışıl uyuyor yarın nöbetçi işin kötüsü gün aşırı yalnızım nöbet tutuyor gdim sarılıp yatım malum bende gelirim yarın bu topiğe özledim die:)bu arada sizi anlıyorum 11 ay ayrı şehirlerde evlenene kadar ne çektiğimizi hasretlik zor be allah yardımcınız olsun

tuğçecim takma herşeyi bu kadar kafana her zmana diyorum
biliyorum karşıdan konuşmak kolay oluyo ama bunu yapabiliyorm senin için sadece
az daha dayan yavrucum yaa az kaldı
sabırr ........sabırrr

ben yatıyorum hadi öpüyorum seni
iyi geceler mujukkŞeniz

dostum benim canım çok saol beni her zaman dinledin teselli verdin...tatlı rüyalar kuzum iyiki varsın ve yanımdasın...

Şeniz

nese kızlar ben yatıyorum kocişim mışıl mışıl uyuyor yarın nöbetçi işin kötüsü gün aşırı yalnızım nöbet tutuyor gdim sarılıp yatım malum bende gelirim yarın bu topiğe özledim die:)bu arada sizi anlıyorum 11 ay ayrı şehirlerde evlenene kadar ne çektiğimizi hasretlik zor be allah yardımcınız olsun

iyi geceler canım allah rahatlık versin.... sarıl tabi kocişine Şeniz

oh herkes ayakta valla tuçecim tanışma fırsatı bulamamıştık öszelden atmıştı maama cevp vermeniştin sanırım tertibimsin galiba

canım özel mesajını almamış olabilirim bir ara mesajlarımda sorun oldu tatildeyken okuyamadım bazılarını benim askerim 87/2 canım şafak 22 bugün cetvelimdeki yanlıs

canım benim çok saol çok teşekkür ederim rabbim seni ve eşinizi yuvanızda huzurla yaşamanızı nasip etsin kötü gözlerden korusun ...bana gelince inşallah canım en çok istediğimde o başka bişey istemiyorum...15 aydır bekliyorum son 1 ay hiç geçmiyor ayrılıklar küslükler barışmalar araya giren soğukluk beni kahretti...ben huzurlu uykuyu uyumayalı aylar oldu :1no2:

sağol cnm aminnnnnnnnn ne gzl şeyler yazmışın öle Şeniz bu arada canım ayrılık küslük barışma bizdede oluyordu soğukluklarda emin ol kavuşunca bunların hepsi silinio birden için rahat olsun o konudan sana yaşamış biri olarak güvence veririm cnm a.s uyku diyincee o kavuşana kadar öle maalesef cnm yaaaa ama hepsi geçio gidio emin ol daha hayat nelere gebe cnm bnm üzülme sennn Şeniz

vala v-canım herkesin günleri farklı bende bunu bir türlü anlamadım yya bende 87/2 şafak 26 kimseyi takma helede bu sıkıntılı günlerde seni çok ii anlıyorumm başımdan geçtiği içinn

sağol cnm aminnnnnnnnn ne gzl şeyler yazmışın öle Şeniz bu arada canım ayrılık küslük barışma bizdede oluyordu soğukluklarda emin ol kavuşunca bunların hepsi silinio birden için rahat olsun o konudan sana yaşamış biri olarak güvence veririm cnm a.s uyku diyincee o kavuşana kadar öle maalesef cnm yaaaa ama hepsi geçio gidio emin ol daha hayat nelere gebe cnm bnm üzülme sennn Şeniz

inan ne kadar tanımasamda seni bu söylediklerin bile bana o kadar huzur verdiki saol canım allah razı olsun....dilerim söylediklerin gibidir...ben herkesin mutlu olmasını çok istiyorum onlardan biride sensin...burdaki diğer arkadaşlarım içinde geçerli...hepiniz mutlu olun...hadi yat canım sen kocişin kızmasın yarın konuşuruz tatlım seninle...Şeniz

vala v-canım herkesin günleri farklı bende bunu bir türlü anlamadım yya bende 87/2 şafak 26 kimseyi takma helede bu sıkıntılı günlerde seni çok ii anlıyorumm başımdan geçtiği içinn

yok canım bir yanlış anlaşılma oldu hallettik zaten dimi güzellergüzeli...
ewet canım bu arad aherkesin şafağı farklı hatta şafağı 19 olanlarda var ne alakysa bizim sülüs tarihi 22 mayıs bu arada he bide benim ulucun 6 gün daha izini var onu kullanmadığı için erken geliyor yoksa senle şafaklarımız aynı bak doğru bir yanlışlık yok canımcım...

hım naladdım cnmm valla bisimki izinleri kullandı ama hiç te pişman deiliz günlerimisi dolu dolu yaşadıkk bide şu günler geçsedi cnm nasıl zor hele bide evliysenn tamam kuzu ben kaçar şöle bi geziim ya çok bunaldım odada küçük patlıcam sıcaktan ağlamak tan göslerim şişti yüzümü falan yıkayım bii ii geceler sana kendini üsme cnm by

Son düzenleyen: Moderatör:
X