Sevdiğini özleyenler buyurun

Darısı bizim başımıza inşallah.

herkese merabaa a.s. şafak 82 zaman geçmiyo gibi geliyo ama 76 gün olmuş askerlik başlayalı geçiyo zor geçiyo ama bugünler de bitecek hepimiz kavuşucaz sevdiklerimize inşallah... ve özlem dolu bugünleri ilerde gülümseyerek hatırlayacağız yerimseniben

evt ya illa boş yere acı çekeceğiz.
lafta anlatamıyorum ki kendime.
çok saol canım tekrardan desteğin içinŞeniz

Kendimden biliyorum.
Hani derler ya terzi kendi söküğünü dikemez derler ya.
Sana diyorum ama aynısını bende yapıyorum.
Ama kararlıyım bu huymdan vazgeçicem inşallahÇok üzgünüm çoook

günaydın herkese

Şafak 196
ara şafa doğan güneş

ya ben saymak istemiyorum biri beni durdursun :çok üzgünüm:

Bende Saymak istemiyorum Ama OLmuyo İşte yAaaaa:çok üzgünüm:
....Ne dicem TubiLik Sen izin GünLerinide Düştünmü Şafakta Yoksa Düşmeden me HesapLıyon:uhm:

Günaydın kızlar
Şafak Osmaniye 80
Nasılsınız
Tublik canım saymamaya çalış ya
Bak ben 120den sonra saymaya başladım
yani 30 gün saymamıştım
inan o 30 gün daha çabuk geçmişti
sayınca gerçekten geçmiyor zaman
bende saymamayım diyorum ama
Benimki imkansız çünkü serkan heraradığın da
bugün şu kadar gününmüz kaldı diye hergün hatırlatıyor

Bende Saymak istemiyorum Ama OLmuyo İşte yAaaaa:çok üzgünüm:
....Ne dicem TubiLik Sen izin GünLerinide Düştünmü Şafakta Yoksa Düşmeden me HesapLıyon:uhm:

aslında izin günleriyle sayıyordum yani o zaman şafak 219 ama biz aynı şehirde olduğumuz için şimdilik izin kullanmayı düşünmüyor.
eğer çok bunalırsa kısa bi izin kullanacakmış, kullanırsa ona göre eklerim

bi ara bende saymadım bi baktım 1ay geçmiş sonra yine saymamaya başladım yine 1ay geçmişti ve çok çabucak geçiyordu o günler ama 200 den sonra bakmadan edemiyorum
mahmutla birlikte saymayalım diye karar almıştık 200 olunca ben ona söledim yani sana göre aynıyız kişiler farklı sende serkan söylüyor bizde de ben :1ninca:

İnsan ne kadar saymıycam desede bi kere başlayınca sayamdan duramıyor
Bana hergün serkan söylüyoda saymıyorum
O sölemesede bende dayanamam sayarım heralde:tomato:

mrb kizlar uzun zmndir konusamiyordum sizinle ama durumum gittikce berbatlasti, ben cok kotuyum dun aksam ozel num geldi actim teli mehmet ilk once sordu num gozukuyor mu hayir dedim, sonra birden bagirmaya basladi istemiyorum artik, msj atma, num sil ailemin ev num sil fln filan, diye simdiki boyle bagirman sebebi ne dedim anlamadim hayatindan cikart anlamiyormusun dedi ama baya bagirarak biktim artik sok ustune sok oldum hic beklemiyordum boyle birsey sonra dedim sebebi soyle hayatimda biri var dedi ama bagirarak cok sinirliyim dedi eski sozlun mu dedim afaladi biraz sonra evet dedi nisanlandim dedi, yani yalan soyledi bence uzak olayim diye, sil dedi herseyi sil artik dedi.Bende sinirden butun kotulukler sana gelsin elveda diyip suratina kapatim teli..Ama neye ugradigimi sasirdim demek baska hatti var, bende salak gibi gunlerdir merak ediyorum izine cikicakti basina birsey mi geldi allah korusun diye, insan degilmis bi kere onu anladim ki o kdr seyler yaptim ona hic birseyin karsiligini almadim, askerde destek verdim iliskimiz bittigi halde kntr yolluyordum ona maddisi iyi degil yaninda bulunsun , cok sahtekar yalanciymis meger yuzu cikti ortaya..Sonra msj attim ona bunun altinda kalamazdim cunku soyle birsey yazdim "SANA DEGER VERENDE HATTA ARAMAM BI DAHA MERAK ETME KESKE BASTAN ANLAYABILSEYDIM SENI.BUNDAN SONRA BIRAK ARAMAYI ADINI BILE AGZIMA ANMIYACAGIM.BENIM ICIN OLDUN.BU SEVGIYI HAKKETMEMISSIN YALANCIYMISSIN HEMDE COK.HAKKIMI HIC BIR SEKILDE HELAL ETMIYORUM.HERSEYIN SILINDI ARTIK." Ama daha msj ulasmadi diger karti takili hala o yuzden , nsl sinirlerim bozuk ve allahima bol bol dua ediyorum ki umadigim anda beni arasin pisman olupta ve bana soylediklerin hepsini yuzune soyleyim cezasini ceksin onu allaha havale ettim cunku hakketmedim allah herseyi goruyor, askerlik psikolojisinden iyice cikmis bu

umarim cnm cezasini ceker, insallah ilerde yaptigina pisman olup arar beni ki yuzune ayni sekilde yapayim cunku hakketmedim oyle birsey, dengesizmis demek , o simdi izni kullandi rahat su anda kafasini dinliyor, baska hata almis kendine

sirnak silopide ama cnm bende anliyorum psikolojiyi bize 2 ay oluyor nerdeyse ayrilali, ama bu kadar olmaz insan sen destek veriyorsun iyi niyetle yaklasiyrsun bana yaptigina bak, su anda birde izinde

hic sanmiyorum cnm bana hayatimda biri var dedi nisanlandim dedi oyle diyen insan tekrar karsina cikmaz ki ben sadece amacim ona yardim etmekti, en son kac gun teli kapaliydi izine cikicagi icin meraklandim sonra mjs attim ama kapaliydi birden ileti gelince sevindim stresliydim msj attim hemen iste meraklandirmaya ne hakkin var diye korktum basina birsey mi geldi diye hatta yarin anneni arayacaktim haber almak icin teli tekrar kapatmis sonra iste dun olan oldu birden bana patladi anlamadim bi turlu

ben eski sevgilimi çok özlüyorum onu untamıyorum çok seviyorum...
unutmamalı o güzel günleri anılarla gönülleri hoş tutmalı avutabilmeli hatırlamalı sevgiyle anmalı ümitlerle yarınları hoş tutmalı unutmamalıı.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…