- 13 Haziran 2007
- 7.609
- 3
canım benim bzde nişanlı veya sözlü diiliz ama bende oda takıo nilayımm .hatta bana ilişkimzn başında aldı ne derece ciddi olduğunu gördüm ve bu tavrı çok hoşuma gitti doğrusu.oda ilk başlarda gümüş takıodu bende ona izine geldiğinde altın bi alyans aldı ve hiç çıkarmıo .hatta bi zman önce alyans elimi kesti dedi.genelde tüm alyanslarda bu sorun yaşanıo . iyi çıkar dedim o zamn .olurmu dedi parmağımın kopacağını bilsem yine çıkarmam dediii .ayyy yirim ben aşkitomu yawww . . . coksekeriremsu
Ay ay umarım bir ömür boyu böyle sürer canım...:lepi:
İzne geldiğinde bu konudaki düşüncelerimi sordu...
Bende dedim ki ciddi bir şey olmadan yani aileler tanışmadan takmam belki yanlış gelebilir ama ben böyle düşünüyorum dedim...Geçen günki konuşmamızda bana askerden geliyim sözlenelim dedi...Ama aralıkta geliyorum kışa denk geliyor haziranda yaparız dedi.Bende onun üzerine bir 6 ay daha ekle sen daha çok erken dedim...Sevdiğimde sana kalsa elimizde bastonlarla evlencez dedi...:tomato:
Dün yine telde konuşurken yazıcı bir arkadaşıı beni kızdırmak için ebru dedi.Sonrada şaka şaka dedi.Dedim onun kız arkadaşı var mı dedim?Nişanlı o dedi.Ama ses tonunu duymanız lazım.:a015: Çocukda ordan demesin mi ben yüzüğü taktım diye...O an anladım ne kadar önemli olduğunu onun için...Aklı ne kadar güvensede bende kalıyor biliyorum...Ki bizim akrabalar çok tutcudur yani hep tanıdık gelin isterler...Yaşım küçük olmasına rağmen 3 kişi anneme sölemiş annemde erken demiş...Geçmişte arkadaş olduğumuz içinde bunların hepsini biliyor...Haklı ne diyebilirim kii