Sevdiğini özleyenler buyurun

benim nişanlım yurtdışında onu 7 aydır göremiyorum.onu çok özledim

hepinize hayirli geceler arkadaslar
burada ara sira sizi takip ediyorum
o kadar guzel dostluklar kurdunuz ki
ama bir andada silmeyi beceriyoruz
tuucem icin burdayim ona yapilanin haksizlik oldugunu dusunuyorum
tugce banada basta evli oldugunu soyledi
sonrasinda gülsem canim arkadasim seni kaybetmekten korktum dedi
cunku benim yasadigi iliskiye karsi taraf oldugumu biliyordu
ama bana yinede itiraf etti
ama ben ne yaptim onun bunu bana soylemesi bile beni sevindirdi
demek ki bana deger veriyor
deger vermese neden boyle bir aciklamada bulunsun ki

ve ben hala tugceyi cok seviyorum
tugceye inaniyorum en basinda
zaten dostluk zor kazanilan birseydir

tartışmayı uzatmak istemem ama bunu okuyunca dayanamadım
gülsemin ne güzelde demişsin
tuğçe bize bir açıklama yapmadı tubilik mesajlarda okuyup ona sorunca ortaya çıktı yani o bize bir açıklama yapmadı
yapmak zorunda da değil demek ki bizi arkadaş olarak görmemiş herkes bir değildir sonuçta....
evet güzel dostluklar kurmuştuk ama tuğçe gerçek arkadaşlarına açıkladı demek ki bizi arkadaş olarak görmedi ve açıklamaya tenezzül etmedi ee bundan sonrasıda pek önemli değil benim için

(tuğçeme gelince:tuğçe bana bu olayı açıklamıştı ve ben bunu anladım...olgunlukla karşıladım böyle bişey ulu orta söylenecek bişey olarak görmeyebilir kızlar...kimse salak yerine koyulmadı,böyle şeyler için salak oluyorsak oooo....tuğçe inş. senin için hayırlısı olur be cnm çok seviyorum seni biliyosun mujuk:) )

bizde böyle bir şeyi olgunlukla karşılardık. sonuçta kişinin yaptığı kendinedir benim kızdığım nokta böyle bir şeyin saklanması madem arkadaştık o kadar şeyi paylaştık yeri gelince bunu da paylaşmalıydık

Dip Not: arkadaşlık dürüstlük gerektirir

Büyüdümm ve kabullenmek istemiyorum...

Seviyorum seviliyorumm sevdiğim ciddi bir adım atmak istiyor ve ben korkup kaçıyorum...Yalan aşkların yaşandığı şu zamanda allah onun gibi birini karşıma çıkardı ve ben hala tereddüt yaşıyorum..Bana gerçekten çok iyi katlanıyor...Çocuk zaten 10 ay bekledi...En doğal hakkı. Gelecek planlarında ben vardım...Her şeyi ikimiz için düşünüyor...Ben ailem istemesse ayrılırım diyorum...Sanırım haklı kızlar herşeyi ondan bekleyip savaşmıyorum...Gururuma yeniliyorum...Kararımı verdim...Sanırım geldiğinde en azından kendi aramızda yüzüğü parmağıma takıcam...coksekeriremsu

Büyüdümm ve kabullenmek istemiyorum...

Seviyorum seviliyorumm sevdiğim ciddi bir adım atmak istiyor ve ben korkup kaçıyorum...Yalan aşkların yaşandığı şu zamanda allah onun gibi birini karşıma çıkardı ve ben hala tereddüt yaşıyorum..Bana gerçekten çok iyi katlanıyor...Çocuk zaten 10 ay bekledi...En doğal hakkı. Gelecek planlarında ben vardım...Her şeyi ikimiz için düşünüyor...Ben ailem istemesse ayrılırım diyorum...Sanırım haklı kızlar herşeyi ondan bekleyip savaşmıyorum...Gururuma yeniliyorum...Kararımı verdim...Sanırım geldiğinde en azından kendi aramızda yüzüğü parmağıma takıcam...coksekeriremsu

en iyisi canım bence
sevdiğin senden çok zor şeyler beklemiyor ve istemiyor
yapabileceğin şeyler istiyor
sevgi fedakarlık gerektirir bi yerde.
parmağına o yüzüğü takmakla hiç bişi kaybetmezsin
sevdiğin insanla aldığın bi kararı simgeliyo bence
onu sevdiğini simgeliyo.
gelsin bi sevdiceğin hayırlısıyla takarsınız yüzüklerinizi:asigim:

en iyisi canım bence
sevdiğin senden çok zor şeyler beklemiyor ve istemiyor
yapabileceğin şeyler istiyor
sevgi fedakarlık gerektirir bi yerde.
parmağına o yüzüğü takmakla hiç bişi kaybetmezsin
sevdiğin insanla aldığın bi kararı simgeliyo bence
onu sevdiğini simgeliyo.
gelsin bi sevdiceğin hayırlısıyla takarsınız yüzüklerinizi:asigim:

İnşallah canım hayırlısı diliyelim...coksekeriremsu

Hissedince sana vurulduğumu
baharda kuş olup uçasım gelir,
bakınca o güzel gözlerine,
hasreti bir anda silesim gelir
ama ne çağre bitanem ne çağre,
ne kuş olup uçabilirim,
nede hasreti silebilirim.
AMA İNAN SENİ BİR ÖMÜR BOYU SEVEBİLİRİM...

.......s
.........a
...........b
.............r
..............e
................t
yüreğimmm...

iyiyim canım saol sen nasılsın napıosunn . . .yüsük takmışsın çok sevindmm

İyiyim canım şükür...
Canım sevdiğim takalım dedi...
Ama ben olmaz dedim..
Çok düşündüm haksızlık yapıyorum ona...
Tekrar konuştuk özür diledim geldiğinde takıcaz inşallah...:asigim:

İyiyim canım şükür...
Canım sevdiğim takalım dedi...
Ama ben olmaz dedim..
Çok düşündüm haksızlık yapıyorum ona...
Tekrar konuştuk özür diledim geldiğinde takıcaz inşallah...:asigim:

canım benim bzde nişanlı veya sözlü diiliz ama bende oda takıo nilayımm .hatta bana ilişkimzn başında aldı ne derece ciddi olduğunu gördüm ve bu tavrı çok hoşuma gitti doğrusu.oda ilk başlarda gümüş takıodu bende ona izine geldiğinde altın bi alyans aldı ve hiç çıkarmıo .hatta bi zman önce alyans elimi kesti dedi.genelde tüm alyanslarda bu sorun yaşanıo . iyi çıkar dedim o zamn .olurmu dedi parmağımın kopacağını bilsem yine çıkarmam dediii .ayyy yirim ben aşkitomu yawww . . . coksekeriremsu

X