Ablacım terzi kendi söküğünü dikemezmiş...
Ben kendi yaşadığım en ufak olayda bile tamam bitti diyip umutsuzluga kapılıyorum...
O zaman bana sölediğiniz şey ne oluyor?
Nilay askerde asker psikolojisi sen elinden geldiği kadar destek olmaya devam et gelince elbet herşey düzelir.Askerde bizim düşünmediğimiz en ufak ayrıntılara bile takılıyorlar...
Bunların hepsini sizden duydum ben ve hak verdim...İnan cani gönülden inanıyorum eniştem seni çok seviyor bunu hissedebiliyorum inan hissetmesem sölemem...Ama son zamanları çok bunalmıştır biz sadece onlardan ayrıyız ama onlar hep sevdiklerinden,evinden,yatağından,hergün yürüdüğü sokaklardan,zevk aldığı herşeyden uzakta ve hepsinin hasretini çekiyor.Tabi en çokda sevdiğinin eşinin yani senin...Orda sitres atabileceği hiç bir şeyi yok.Sıkıntılı dönemlerini doğal olarak en yakınındakine sana yansıtıyor.Sonra sakin kafayla oturup düşünüyor ya ben ne yapıyorum ben ondan asla vazgeçemem diyor...Sen desteğini esirgeme sabırlı ol ben herşeyin düzeliceğine inanıyorum...İnan brlikte aştığınız her zorluk sizi bir öncekinden çok daha fazla bağlıcak birbirinize...Buna adım gibi eminim...Herşeyin hayırlısı biz yanında olmasakta kalben ve dularımızla hep yanındayız...Nasıl oldu bilmiyorum ama hepinizin acısını sevincini yüreğimde hissediyorum...İnşallah çok mutlu olursunuz ablam bunu hak ediyorsunuz...