Sevdiğini özleyenler buyurun

keşke artık beni sevdiğine inanabilsem defalarca beni terkedip gitti sonra geri geldi nasıl inanıcam sevgisine ben bunun artık???

canım ya niye sevmesin.
öyle şeyler düşünüpte kendini üzme lütfen.
aranızda bi tartışma veya negatif bişiler olmadı dimi.
bende çoğu zaman ortada hiç bişi olmasada sorun yapıyorum
kendimce senaryolar yazıyorum.
bak güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun.
inş. kısa zamanda halledeceksiniz:teselli:

kısslar posta gazetesine baktım bi kadın bitanede cocuğu var o arkadasımızın esi olabilirmi acaba isterseniz bi bakın

Ablacım terzi kendi söküğünü dikemezmiş...
Ben kendi yaşadığım en ufak olayda bile tamam bitti diyip umutsuzluga kapılıyorum...
O zaman bana sölediğiniz şey ne oluyor?
Nilay askerde asker psikolojisi sen elinden geldiği kadar destek olmaya devam et gelince elbet herşey düzelir.Askerde bizim düşünmediğimiz en ufak ayrıntılara bile takılıyorlar...
Bunların hepsini sizden duydum ben ve hak verdim...İnan cani gönülden inanıyorum eniştem seni çok seviyor bunu hissedebiliyorum inan hissetmesem sölemem...Ama son zamanları çok bunalmıştır biz sadece onlardan ayrıyız ama onlar hep sevdiklerinden,evinden,yatağından,hergün yürüdüğü sokaklardan,zevk aldığı herşeyden uzakta ve hepsinin hasretini çekiyor.Tabi en çokda sevdiğinin eşinin yani senin...Orda sitres atabileceği hiç bir şeyi yok.Sıkıntılı dönemlerini doğal olarak en yakınındakine sana yansıtıyor.Sonra sakin kafayla oturup düşünüyor ya ben ne yapıyorum ben ondan asla vazgeçemem diyor...Sen desteğini esirgeme sabırlı ol ben herşeyin düzeliceğine inanıyorum...İnan brlikte aştığınız her zorluk sizi bir öncekinden çok daha fazla bağlıcak birbirinize...Buna adım gibi eminim...Herşeyin hayırlısı biz yanında olmasakta kalben ve dularımızla hep yanındayız...Nasıl oldu bilmiyorum ama hepinizin acısını sevincini yüreğimde hissediyorum...İnşallah çok mutlu olursunuz ablam bunu hak ediyorsunuz...

canım benim inan gözlerim doldu 1 gün geçti ayrılığın ardından bugün beni hiç aramadı çünkü o çok rahat belki benden çok başka şeyler düşünüyor nilayım...benle konuşurken takmıyor havalarında inan söylediği sözler hala beynide kazılı ölseydimde bunları duymasaydım keşke...herkes şokta ulucun ablası şaşırdı kaldı bence gelmesini bekle pes etme dedi daha gelmesine 1 ay var kuzum 1 ay içinde beni aramazsa zaten beni içinde öldürmüştür...ben onsuz yapamam yaşayamam nefesim o benim...senağlama

Tugcecim sanirim sozlun askerde ve aranizda bir sorun yasanmis.
Bak sana bir kitaptan okudum satirlari paylasiyorum. Diyorki; erkekler bazi zamanlarda kendilerini sevdiklerinden isole ederler, kendi dunyalarina cekilirler. Bunun nedeni cogu zaman yasamis olduklari ortamin verdigi bir gerginliktir. Kendi sorunlarini ve dertlerini tek baslarina halletmek isterler. Kimsenin yardimina ihtiyaclari yoktur. Boyle zamanlarda onlari yalniz birakin, surekli neyin var diye sormak yerine, sadece yanlarinda oldugunuzu hissettirin.

Askerlik psikolojisi olabilir canim. Uzulme sakin. Emin ol eve dondugunde hersey yoluna girecektir. Sen onun en zor anlarinda, yani su an yaninda olmalisin. Sakin pes etme. Sen onun zor zamaninda yaninda olursan onunda sana saygisi ve sevgisi daha fazla artacaktir emin ol buna. Kisa bir surede bunun mukafatini goreceksin.

Hayirli teskereler

yok hayatım asla aramam beni deniyor asılacakmıyım hemen diye bi tanıyamadı beni gitti

onun olup olmadğnı bilmiosunki
beni yanlıl arayan bi numarayı ben direk arıorum walla sevdiğimde çok kızıo
benimki beni hiç o şekilde denemedi
ama uluç nie böle bişey yapıo çözemiorum Kötü Kazen

X