Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sevenleri ayırmasın,ben yaşadım acısını iyi bilirim.Hasretlik çekenleri tez kavuştursun Rabbim.
bitanemi canımı askere yolladım hasretim her gecen gün artıyor onu cok özlüyorum hasret katlanılmaz
hal alıyor cogu zaman ben onu düsünmeden dakikam gecmiyor iyisi kotusu her hali her an aklımda
onsuz ben degilim sanki onun varlıgı beni güclü olmama yetiyor cok özlüyorum bitanemii
evet benimde sözlüm askerde çok özledim bende onu
bende sewgilimi hayatımın tek sahibini çook özledim askerde ve daha şafak 130 ((((offff
ben ben yanımdayken bile özlüyorummm
İşler öyle yoğun ki. Geceli gündüzlü. Haftasonu, bayram seyran hiç fark etmiyor. İstediğim kadar çok göremiyorum. Sürekli bir özleme halindeyim, bazen saldırganlaşıyorum deliriyorum kendi kendime. Kıskançlık krizleri gereksiz gerek huysuzlanmalarım. Kısacası of yani. ne diyim başka.[/QUOT
off özlemek gerçekten sinirli yapıyor benide
herşeyini özledimmm , en çok da teninin kokusunu özledim aşkımm
Allah'a şükür ediyorum ki senin gibi bir kocam var
Güneşin bizim için doğacağı günü umutla bekliyorum.275
bişi dicem bu zaman neden geçmiyokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allah sevenleri ayırmasın,ben yaşadım acısını iyi bilirim.Hasretlik çekenleri tez kavuştursun Rabbim.
cok ozledım bıtanecık esımı daha 10 ayımız var nasıl gececek bılmıyorum bu aylar melegımız sen gelmeden dogcak ınsallah ama olun allahın bıze verdıgı en buyuk hedıye senden sonra da en cok melegımmı ozledım ıkınızede kavusmak ıstıyorum bıan once sen gelınce ayırıcamız yenı evımızın tam bı aıle olmanın hayalını kuruyorum cabuk gelllınn hayıtım anlamlarıııı
evet benimde sözlüm askerde çok özledim bende onu
Artık özlemin içime sığmıyor canım aşkımm öyle çok özledimkiiiii (
Özlenmez miiii
Kelimelerin anlatmaya yetmeyeceği kadar çok özledim!