Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende her an özlem duygusuyla yaşıyorum ayrı şehirlerdeyiz ve uzaktayız yakın da değil 7 ay görüşemediğimiz bile oldu çok acı verici böyle birgün iki gün görüşemeyince dert yananları okuyunca kendimle dalga geçiliyormuş gibi hissediyorum ama sevgilim benim yanımdayken bende öyleydim akşama kadar birlikte olurduk eve gidince özlerdim ee sevilen bu 1 gün de de özleniyor tabi ama biraz sabır bayanlar...
Mektup Kağıtlarım, Zarflarım ve Kalemlerim Hazır Yokluğunu Anlatmaya Hazırlanıyoruz Aşkımın Daha yeni gitti benim kuzum kaldı 457 gün şimdiden çok özledim aşkım seni
benim birlikteliğim 7 şubatta 7. ayına girdi ve ben aşkımı 85 günden beri göremiyorum çok özledim onu biliyorumki oda beni çok seviyor ama görüşemiyoruz aslında aramızda 1.5,2 saatlik bi mesafe var ama hayat koşulları