Sevdiğini özleyenler buyurun

Şafaklar bitti iyi ce maşallah :nazar:,,

Aşktanem GELELİ 361gün oldu :nazar::KK69:

Allah'ım kimseyi ayırmasın...

Kız alemsin sen, şafak sayarken alışkanlık yaptı herhalde şimdide geleli kaç gün olmuş onu sayıyorsun :KK9:
Bu arada bakıyorum topiği boş bırakmamışsın.
Özledim bu topikteki muhabbeti :KK5:

Maşallah baya azalmış :) kii 27 kasımı koyarsak -5 daha inecek...
:nazar::nazar:

Aslında zaman çok yavaş derken çok hızlı geçiyor...

atarsa 171 olacak sanırım cnmmm geçio mu valla biraz zor geçioo cnm yhaaaa :KK25:

Kız alemsin sen, şafak sayarken alışkanlık yaptı herhalde şimdide geleli kaç gün olmuş onu sayıyorsun :KK9:
Bu arada bakıyorum topiği boş bırakmamışsın.
Özledim bu topikteki muhabbeti :KK5:

aaaaaaa sarrissaa cnm sende mi asker bekledin bilmiodum ben şafak kardeşiyiz o zaman çak bakalım :13:

:13: Evet canım, ben de iki yıl önce bu günlerde şafak saymaya başlamıştım.
Siteye üye oluşum da o nedenleydi zaten.
Bittikten sonra da topikten ayrılamamıştım ama artık kimse düzenli gelmiyor:KK43:(
En vefalısı İzmirperisi çıkmış sanırım:))

:13: Evet canım, ben de iki yıl önce bu günlerde şafak saymaya başlamıştım.
Siteye üye oluşum da o nedenleydi zaten.
Bittikten sonra da topikten ayrılamamıştım ama artık kimse düzenli gelmiyor:KK43:(
En vefalısı İzmirperisi çıkmış sanırım:))
aaaaaaa ben eski şafakçılar die bi topik açtım oraya gelsene sende o zaman cnmm :KK52::KK52::KK52:

ßende özLedim hemde kocaman özledim sesini kokusunu ..sitemlerini bile..4 yılımda beni sevdigine inandıqım tek insan..artık yok bitti içim acıta acıta aqLaya aqLaya bitirdim Seni ama Seni çok seviyorummmmm...
ßende özLedim kızLar 4 yıLımı payLaştıqım her anımda Yanımda oLan bitanemi özLedim ..oda askerde ama ihaneti artık askerde biLe yapan adamdan Hayır qeLmez diyerek bitirdim..burdan başka bi yerede yazamazdım bu özLemi..

ßende özLedim hemde kocaman özledim sesini kokusunu ..sitemlerini bile..4 yılımda beni sevdigine inandıqım tek insan..artık yok bitti içim acıta acıta aqLaya aqLaya bitirdim Seni ama Seni çok seviyorummmmm...
ßende özLedim kızLar 4 yıLımı payLaştıqım her anımda Yanımda oLan bitanemi özLedim ..oda askerde ama ihaneti artık askerde biLe yapan adamdan Hayır qeLmez diyerek bitirdim..burdan başka bi yerede yazamazdım bu özLemi..
bu nasıl bir insanlıktır yahuu kusura bakama canım seni haketmemiş zaten

öyle çok özledimki askerimi
kavuşmamıza sadece 104 gün kaldı sabret bitanem az kaldı:KK69:

X