Sevdiğini özleyenler buyurun

Deliler gibi özledim aşkımı..nişanlımı..nefesimi... canımın parçasınıı çok özledim çookkkkkkkkkk....
Şafak 183:nazar:

:KK69:Seni özlemek nasıl bir borçsa, özle özle bitmiyor...:KK69:

:nazar:$afak 26.. ♥♥♥Eskişehire Selam:nazar:

En Büyük TÜRKİYESEvdiğimi geri ver artık EskişehirEn Büyük TÜRKİYE

:123:Seni Çok Seviyorum Askerim..:123:​

12946.jpg

AŞKIM gel artık yaa..En Büyük TÜRKİYE
özledım ben..bır çiçek bıle gönderemedığim uzak mı uzak bır yerdesın..geçsin şu 2 ay..

artık şurama geldi yani.. bugün telefonda konuşurken "yeter artık" dedim.. bana bu kadar odun ve buz gibi davranmana dayanamıyorum.. zaten 10 gündür aramıyorsun.. yollarımızı ayıralım olsun bitsin... kimse vazgeçilmez değil." diyerek milyonlarca hakaret ettim.. başladı özür dilemeye!.. offf ayrılamyı kafama koymuştum... yapı olarak fazla şımarık biriyim.. beklemek bana göre diil.. hayırlısı bakalım. size şunu söyleyeyim.. bir erkeğe ne kadar uzak olursanız o kdar yakın oluyor size.... vazgeçilmez olduj-klarını asla hissettirmeyin! artık böyle... aradığıı zaman direk böcek gibi ezicem onu! o zaman DAHA Bİ KIYMETLİ OLUYORUM HER NE HİKMETSE! HADİ HAYIRLSI DOSTLAR!

Allahtan sana sabır diliyorum.. benim yine hergün mesajlasma konusma sansım var 52 ne ki ya kapa gözünü aç gözünü bak yanında gelmis :KK9:

hadı ordan:KK1:

şaka bır yana özlemek bır süre sonra içinde kocaman bır beklentıye dönüşüyor..umut edıyor,merak edıyor,özlüyorsun..
ben köyde hala alışamadım hayata..o kimbilir hergun aynı rutınde ne yapıyor..

artık şurama geldi yani.. bugün telefonda konuşurken "yeter artık" dedim.. bana bu kadar odun ve buz gibi davranmana dayanamıyorum.. zaten 10 gündür aramıyorsun.. yollarımızı ayıralım olsun bitsin... kimse vazgeçilmez değil." diyerek milyonlarca hakaret ettim.. başladı özür dilemeye!.. offf ayrılamyı kafama koymuştum... yapı olarak fazla şımarık biriyim.. beklemek bana göre diil.. hayırlısı bakalım. size şunu söyleyeyim.. bir erkeğe ne kadar uzak olursanız o kdar yakın oluyor size.... vazgeçilmez olduj-klarını asla hissettirmeyin! artık böyle... aradığıı zaman direk böcek gibi ezicem onu! o zaman DAHA Bİ KIYMETLİ OLUYORUM HER NE HİKMETSE! HADİ HAYIRLSI DOSTLAR!

:KK60:
amin canım hayırlısı:nazar:
senın asker senı fena kızdırıyor..diğer yazılardada rastlamıştım..hatasını ancak öyle anlıyorsa mübahtır..kolay gele..En Büyük TÜRKİYE

X