Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de özledim de bir de oküs olmasa daha çok özlicem
gel teskere gel..yoksa bana gelıyorlar
valla insan sabredip istediğine kavuşunca dokunmayın onun keyfine
bende bekliyorum ayrı sehirlerdeyiz bekle-bekle sabır tası olduk
beklıyorum hayal kuruyorum,beklıyorum hayal kuruyorum..sürpriz yumurtaya döndüm ya
kıyamam bizde öyleyiz zaten hayallerde olmasa yasamak çok güç olurdu .. isde beklemekten baska ne gelir elden
yanyana zaten sayılı vakıt geçirdik..ben yakında bırlikte vakıt geçirmenın ne olduğunu unutacağım
hasret insanı daha çok sevdirir kaybetmemek için iki tarafta elinden geleni yapar denendi onaylandı
ilahı bestdream..
özledim keşke burada olsa..şafak 52
yanyana olmanın huzurunu hayal eder dururum..:85:
Allahtan sana sabır diliyorum.. benim yine hergün mesajlasma konusma sansım var 52 ne ki ya kapa gözünü aç gözünü bak yanında gelmis
artık şurama geldi yani.. bugün telefonda konuşurken "yeter artık" dedim.. bana bu kadar odun ve buz gibi davranmana dayanamıyorum.. zaten 10 gündür aramıyorsun.. yollarımızı ayıralım olsun bitsin... kimse vazgeçilmez değil." diyerek milyonlarca hakaret ettim.. başladı özür dilemeye!.. offf ayrılamyı kafama koymuştum... yapı olarak fazla şımarık biriyim.. beklemek bana göre diil.. hayırlısı bakalım. size şunu söyleyeyim.. bir erkeğe ne kadar uzak olursanız o kdar yakın oluyor size.... vazgeçilmez olduj-klarını asla hissettirmeyin! artık böyle... aradığıı zaman direk böcek gibi ezicem onu! o zaman DAHA Bİ KIYMETLİ OLUYORUM HER NE HİKMETSE! HADİ HAYIRLSI DOSTLAR!