Canım gülçin ben memnun oldum..
Ben sizden farklıyım yarimi değil başbelası kardeşimi bekliyorum kaydirigubbakcemile2
gunicen seninki halletmiş mi askerligi
slm kızlar
Şafak 22
Gel artık aşkımm sensizlik canıma tak etmişken gel
Al beni kollarının arasına sar sarmala varlığını hissettir bana
Korkarak uyandığım gecelerde aşkım korkma ben varım yannındayım deyip başımı okşa yine
ne güsel özendim he...
inş bizde 8ay sonra öle dicez
slm kızlar
Şafak 22
Korkarak uyandığım gecelerde aşkım korkma ben varım yannındayım deyip başımı okşa yine
Canım h g hadi yine iyisin kıs valla bitirdin askerliği hihoyyyt
m.oldum duygu ben merve
patiskacım güzelmişsin kıs
kızlar biraz önce askım aradıhihoyyyt sen beni bekliyorsun cok büyük hakkın geciyor bana allah senden razı olsun askım dedi.ben gelince evlenmemiz için senden asla fedakarlık yapmanı istemiyorum herseyı ben yapacagım askım dedi:asigim: bidenem yaaaa
slm kızlar
Şafak 22
Kurtar beni sensizlikten
evet canım allahıma şükürler olsun az kaldı
ama son günler daha zor geçiyor
sen nasılsın uzun zamandır yoktun topikte
askerin nasıl
kızlar biraz önce askım aradıhihoyyyt sen beni bekliyorsun cok büyük hakkın geciyor bana allah senden razı olsun askım dedi.ben gelince evlenmemiz için senden asla fedakarlık yapmanı istemiyorum herseyı ben yapacagım askım dedi:asigim: bidenem yaaaa
Son günleri bizde görürüz inşallah asker hasta ya..Antakya gibi yerde vücudu iltihaplanmış :1no2:
İyiyim nasıl olsun sen nasılsın ?
Evet Yazlığa gitmiştim tatil için sonra geldim pazar kankam evlendi onun koşturması vardı anca fırsat buldum hihoyyyt