Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İmza yeride yokki ben bulamıyorum eskiden hemen buluyordum Yaww çok karışık bu =) Ama çok şekerler .. Hangisi şafak sayıyor :S Ay neyse yanlış yapa yapa öğrenirim İngilizcede bilmiok kii.. Saol nergisciğim..
kızlar sizin ımzalar yok muydu asagıda sayaclarınız vardı sankı neyı konusuyonuz kı ben bu saat oldu yenı uyanabıldım erken uyandım da nedense sıte aklıma gelmedı anlamadım neden
sevgılımın resımlerını actım bakıyodum bıdaha bakmıcam ya bakarsam 2 olsun
bıde asla artık sevdıgımı bırakmıcam demıstım neden uymadım kı ben bıraktım evlenmıceksek ayrılalım lanet bu sözden yaa neyse
Patiska sadace tarihi askerin gittiği günü olarak mı yazıyorsun yani şu gün ayda yıl da gitti diye birde linki aldığın da nereye yapıştırıyorsun sadace onu söle bacım
kontrol paneline gir profil bilgilerimden ilk seçenegi seç açılan sayfanın aşagısında diyeet boy,kilo felan yazıor oraya yapıştır tatlım o linki..:smiley-cool: