- 6 Aralık 2007
- 1.787
- 0
- 38
heyyooo :)) eşekten düşeni eşekten düşen anlarmış dimiihihoyyyt
vaLLa öyLe ....
cicikızz isim neeee...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heyyooo :)) eşekten düşeni eşekten düşen anlarmış dimiihihoyyyt
ohhh 10 parmağında 10 marifet canım...
işaLLah herşey gönLünce oLur...
bişey sorucam peki sevgiLin hiç evLiLikten FeLan Bahsediyomu sana.....
Hayal ediyor sonra elini yumruk edip dizine yapışdırıyor -tatlicadiarzu- Bana kızyor.
Bir çok şey var elbet. Küçükdük tanışdığımız da olayların bu boyuta gelmesini beklemiyorduk.. Hem onunla aramızda yaşadığımız bazı sırlarımız ona göre engel hemde ailesi benim için engel ... Onlar tutucu .. Biraz din dil ırk mehsebi yapıyor onun ailesi. Ahmet 'te biliyor ailesini.. Oyüzden beni tanışdırmaktan korkuyor... Karşı gelceklerini sanıyor. Ama ben inanıyorum ki.. Beni sevecekler.. Ve mutlu olucağız. Ama ona göre karşı çıkıcaklar.. Ondan korkuyor.. birde parası yok evlencek , babası çok zengin ama istediği kızla evlenirse parasından koklatcakmış. Akrabasından kız istiyorlar..
Birde sorumluluk sahibi bir insan değil. Başarısız olacağından korkuyor.. şakkıdı
Ben herşey güzel olucak korkma diyorum ama bakalım. Askerden gelsin bakıcağız..
Ama benim ailem Ahmet'i tanıyor. Sevmiyorlar Ahmet 'i ... Oda beni üzeceğinden korkuyorlar.. Ama öyle olmuyacak. ben onu tanıyorum.. Bir adım atsa herşey düşündüğünden bambaşka olucak ve kızcak bukadar bekledi diye kendine..
merveee m oldumm
Benim Özlem canım bende m.o
Nergis İmzan çok şekermiş. Neyi anlatıo tam o kaydirigubbakcemile3
Birde İmza yok demi artık. ben bakıyorum bulamıyorum. Birde o takvimleri nerden buluyorsunuz :asigim:
nerden buluyoınuz bende bulamadım
Sankim braz karışık gibi bu Ne dior orda kız. Kaç ay kaldı Kafam karıştı .. HAAAAAA:1shok:
ay bende bulana ve yapanak kadar ölmüştüm:)