Sevdiğini özleyenler buyurun

ohhh 10 parmağında 10 marifet canım...
işaLLah herşey gönLünce oLur...
bişey sorucam peki sevgiLin hiç evLiLikten FeLan Bahsediyomu sana.....

Hayal ediyor sonra elini yumruk edip dizine yapışdırıyor -tatlicadiarzu- Bana kızyor.
Bir çok şey var elbet. Küçükdük tanışdığımız da olayların bu boyuta gelmesini beklemiyorduk.. Hem onunla aramızda yaşadığımız bazı sırlarımız ona göre engel :nazar: hemde ailesi benim için engel ... Onlar tutucu .. Biraz din dil ırk mehsebi yapıyor onun ailesi. Ahmet 'te biliyor ailesini.. Oyüzden beni tanışdırmaktan korkuyor... Karşı gelceklerini sanıyor. Ama ben inanıyorum ki.. Beni sevecekler.. Ve mutlu olucağız. Ama ona göre karşı çıkıcaklar.. Ondan korkuyor.. birde parası yok evlencek , babası çok zengin ama istediği kızla evlenirse parasından koklatcakmış. Akrabasından kız istiyorlar..
Birde sorumluluk sahibi bir insan değil. Başarısız olacağından korkuyor.. şakkıdı
Ben herşey güzel olucak korkma diyorum ama bakalım. Askerden gelsin bakıcağız..
Ama benim ailem Ahmet'i tanıyor. Sevmiyorlar Ahmet 'i ... Oda beni üzeceğinden korkuyorlar.. Ama öyle olmuyacak. ben onu tanıyorum.. Bir adım atsa herşey düşündüğünden bambaşka olucak ve kızcak bukadar bekledi diye kendine..

Hayal ediyor sonra elini yumruk edip dizine yapışdırıyor -tatlicadiarzu- Bana kızyor.
Bir çok şey var elbet. Küçükdük tanışdığımız da olayların bu boyuta gelmesini beklemiyorduk.. Hem onunla aramızda yaşadığımız bazı sırlarımız ona göre engel :nazar: hemde ailesi benim için engel ... Onlar tutucu .. Biraz din dil ırk mehsebi yapıyor onun ailesi. Ahmet 'te biliyor ailesini.. Oyüzden beni tanışdırmaktan korkuyor... Karşı gelceklerini sanıyor. Ama ben inanıyorum ki.. Beni sevecekler.. Ve mutlu olucağız. Ama ona göre karşı çıkıcaklar.. Ondan korkuyor.. birde parası yok evlencek , babası çok zengin ama istediği kızla evlenirse parasından koklatcakmış. Akrabasından kız istiyorlar..
Birde sorumluluk sahibi bir insan değil. Başarısız olacağından korkuyor.. şakkıdı
Ben herşey güzel olucak korkma diyorum ama bakalım. Askerden gelsin bakıcağız..
Ama benim ailem Ahmet'i tanıyor. Sevmiyorlar Ahmet 'i ... Oda beni üzeceğinden korkuyorlar.. Ama öyle olmuyacak. ben onu tanıyorum.. Bir adım atsa herşey düşündüğünden bambaşka olucak ve kızcak bukadar bekledi diye kendine..

hımmm anLadım Canım biraz karışık....
ama bence sevginizle herşeyin üstesinden geLirsiniz...
işaLLah askerden Döndüğünde herşey oturmuş oLur...
aLLahım herşeyi gönLüne Göre versin Canım...
ama bende bu Mantığı anLamıyom...
aiLeden kız bakmak yaa sizede ömür tüketecek oLan sizmisiniz...
biziz biz...kaydirigubbakcemile

Böyle ailelerden nefret ediyorum bazen..
Bırak çocuk hayata karşı kendi düşüncesini belirlesin. Bırak be adam çocuğun sorumluluk sahiibi olmayı bilsin. Sevigiyi öğrensin. İnsanları ayırt etmesin. Bırak çocuğun hayata karşı kendi dursun. Sanane sanane ...

Onun da kafası baya gerilerdeydi ama şimdi biraz daha aydın oldu. Tek sorun anası babası.. Anasını es geç babası. Adamın bir yüzünü görseniz. Turşu satıyor. Terbiyesiz. oğluna bir kere sarılmamış.. Birde oğluna hitap edişi var küfürle

Bu çocuk tabi böyle olur. Her an para para para lafını duymakdan bıktı ya canımın içi... se:nazar: Bu çocuk tabi korkak olur. Tabi sorumluluk bilmez ... ıyy babası ıyyyyyyy

Son düzenleme:
Nergis İmzan çok şekermiş. Neyi anlatıo tam o kaydirigubbakcemile3

Birde İmza yok demi artık. ben bakıyorum bulamıyorum. Birde o takvimleri nerden buluyorsunuz :asigim:

Nergis İmzan çok şekermiş. Neyi anlatıo tam o kaydirigubbakcemile3

Birde İmza yok demi artık. ben bakıyorum bulamıyorum. Birde o takvimleri nerden buluyorsunuz :asigim:

Bu imza dediğin aLttaki askerLik bitio yazdığım şey dimi...
aşkımLa beni anLatıo kızzz...:jeyyar:

Evet bende bulmak istiyorum onlardan...Hem imza artık kalktı gibi. Kontrol panele bakıom ama bulamıyorum şakkıdı Ya bir zahmet anlatsana bacım bize :nazar:

X