Sevdiğini özleyenler buyurun

bayramda gelmesi sorun olmaz el öpmeye gideriz :)
zate 24gün baya zaman yeter napalım
hem bi haftası kaçamak yapıcas suss aramısada

Ne güzel seni ailesiyle tanıştırmış. Beni sadace onun çevresi içinde 6 tane arkadaşı tanıyor Onlarda en iyi arkadaşlarım oldu. Ama hiç kız arkadaşlarıyla ailesiyle tanışdırmadı. şakkıdı Uf neyse boşwer. Aklıma gelince morelim bozuluyor. Zaten geldiği gün izne morelim bozumuşdu ayrılmışdım ondan.. Ama sanmıyorum kafaya birşeyin dank ettiğiniii Kafa aynı kafa. Sorumsuz erkek işde.. benneyaptımki

Son düzenleme:
O yüzden bacım bende hep sona kalıyorum ve sıkıldım artık sona kalmakdan. Gelsin konuşcağım .. Artık gizli gizli nereye kadar ..... Bıktım yaa,,, Artık korkuyorum izne bile gelmesini istemiyorum...

sizin ilişki biras sorunlu kibin sanki
öle estimi ayrılıyonuz mu:)

Yok keşke öyle kafa estiği anda kolaylıkla yrılabilceğmiz kadar aptalca kolay bir ilişki olsa.. eyse uzun benim hikayem... Allah bana çocuk vermiş. Çocuk doğurmaya gerek yok. Birtane var asıl olsa kaydirigubbakcemile Yoruldum vallahi.. Kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum..

İnan sen benim yaptıklarımı yapsan ve bunu bir türlü anlatamayıp sevdiğine karşılığını bulamazssan benden daha beter olmuşdun Seviyorsun işde .. atsan atılmaz satsan satılmaz.. Şimdi konuşuyoruz.. Pişmanım diyor ama sanmıyorum.. :1no2: Bakalım neolcak.. Herkes aynı değil ki aynı sevsin.. Biri içinde diğeri dışarısın da. Biri daha çok sever diğeri daha az.. Biri daha olgundur diğeri daha çocuk.. Biri daha taşıyıcıdır diğeri kuralarıyla yaşar yaşatır... Herkes aynı boyutta hemen hemen sevseydi herşey çok daha farklı olurdu... sengözlerimebaksanab

Yani o bana göre biraz daha çocuk ve sevgiye doymuş bir kişi.. Herşeyi içinde yaşayan cearetini eline alamamış ve korkak biri.. Bunu hep ailesi böyle yaptı. KENDİNE AİT BİR DÜŞÜNCESİ BİLE OLMAYAN ADAMA ANLAT DUR =) nereye kadar..

He palyonço oldum.. Tiyatrocuyum ben çocuk tiyatrosunda .. Bazen paraya ihtiyacın oldun mu ee oyun da olmadığın da mecbur okullara gidip şebeklik yapıyorsun :1ninca: Ama ben seviyorum çocukları :asigim:

ilişkinin saglam olması için ayrılık lafının hiç geçmemesi gerek siznkini anlayamadım 5 sene dedn sanırım. bu kadar zamanınız olmuş hala ayrlıgı atamamışsınız

sLm kızLar bende geLdim nasıLsınız?
Şafak:264
Biten:196
KaLan 8 ay 23 gün
kaydirigubbakcemile5

ilişkinin saglam olması için ayrılık lafının hiç geçmemesi gerek siznkini anlayamadım 5 sene dedn sanırım. bu kadar zamanınız olmuş hala ayrlıgı atamamışsınız

6 yıl oldu kıs :lepi: Ayrılığı onun yüzünden atamıyorum. Çünki bir gün olsun olgunlaşmıyor.. Dinlemiyor.. Geri kafası yüzünden ve korkaklığı yüzünden hep uzuyor .. Sürekli yük taşıyorum gibi... Biliyor musun annesinin yanın da geçince demek istiyorum '' ben Özlem Ahmet'in oğlunuzun 6 yıldır birlikte olduğu kız '' diye..

Bir deseki ''Özlem tamam sorumluluk alıyorum tanıştırıyorum seni''.. Artık bu ilişkiye bir ad koyacağız.. Hadi onu da yapmasın her türlü olur bü ilişki. Yada bana deseki '' Özlem tamam artık ben büyüdüm ve seni üzmeyeceğim '' ..Off canım çok uzun ya , Anlatamam ben böyle.. Aha bu yılbaşından sonra 7 ci yıla girceğiz.. sen 7 yıl boyunca hep arkada saklansan herşeyinin bedelini ödeyip ilişkiiyi taşısan yeri geldiğin de yorulmaz mısın ?

Son düzenleme:
ben de severm çocukları.tiyatro oynamayı da severm bi kaç kez oynamıştım
bu fotodaki sizmisiniz

Tiyatro benim aşkım ya.. Ben bunu meslek olarak seçtiğim de çok parasız kalcağımı biliyordum . Oyüzden bir sürü sevdiğim işi birlikte yapmaya çalışıyorum..

Ajanslarda fotoğrafçılık yapıyorum. Ve bir dans grubumuz var.. Yazı da yazıyorum..
Sanatı seviyorum parada beklemiyorum.. Şu okul bitsin inşallah .. Herşey daha belirgin olur. Oyun ve yazarlık bölümü..

Evet resimdeki bizis. Profilime gir albümlerimiz var koydum. Görürsün daha yakından

ohhh 10 parmağında 10 marifet canım...
işaLLah herşey gönLünce oLur...
bişey sorucam peki sevgiLin hiç evLiLikten FeLan Bahsediyomu sana.....

Vay tertip hoşgeldin canım. Senlede 24 gün aralıklı şafak kardeşiz kaydirigubbakcemile

Derrt anlatmakdan seni görememişim. Zaten yavaşladı kk yine.. gamyoncuiremsu

Hoş buLduk Tertip önemLi değiL ...
oLar BöyLe şeyLerr yerimseniben
Sen sıkma canını VaLLa ben önceden tertip arardım kendime ...
şimdi bir sürü tertipim varrr :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…