Aramızda iki gün var ha şakkıdı ne güzel senin Mayıs'ın 25 inde burda benim kide 28 inde burda hihoyyyt ikimiz iki gün aralıklı saycaz ay kız son günü hiç düşünemiom bilion mu ? kaydirigubbakcemile3 nezaman seninki izne gelcek benim ki belki bayramda gelcek belkide yılbaşı ama ben asıl doğumdünümde istiyorum onu yanım da.. Acaba kız okadar düşenceli olabilir aklına getirebilir mi ?
Senlede tertipiz canım. cicim bak sana iki aralıklı bana 4 aralıklı bir tertipimiz geldi mirmirmirmir Hoşgeldin bacım Bu arada kk gitgide yavaşlamaya başladı.. Sinyalleri veriyor kızlar ....
Aynı anda ona verilen tüm izni kullanılması olmaz canım. Ancak geldiklerinde 15 gün yada 10 gün kalabilirler. Hiç izin kullanmazlarsa 1 ay erken geliyor ...
Benimki 7 gün acemi birliği bittiğin de 7 gün izin yapmışdı. Onun hakkı şimdi 23 gün kaldı. Eğer onu da kullanırsa tam ayında geliyor.. kaydirigubbakcemile3
Ben bayram da gelmesini istemiyorum onun. Bayram malüm, ana baba günü olucak.. Hiç yanlız kalamayacak ve banada zaman ayıramaz.. Zaten normalde zor ayarlıyor bana zaman, birde bayram günü akraba çevresi arkadaşları ailesi Zaten hiç birisyle tanışmıyorum etmiyorum. senağlama Sıkıldım be 6 yıldır hep sonda kalmakdan Neyse.. Ama ya yılbaşı yada doğum gününde gelmesini isterdim. şakkıdı
aslında benım size hoşgeldiniz demem gerekiyor:) eskilerden ım bende.. eskidik artıksırnaşık şey
benım kide nasip olursa aralıkta gelicek tum kalan iznini kullanıcak 24 günüde yani..kendisi istemıyor ama zorla kullandıracaklar hepsini..
ben çalıştıgım için evde oldugum zamanlar girebiliyorum kızlar.. bu kaşamda müstakbel görümcem oturmaya çagardı arkadaşımla oraya gidices
çok heyecanlanıyorum ne giysem felan diye:sm_cool: daha önce çok gittim ama herseferinde heyecanlanıyorum:teytey:
neyse ben duşa gideyom kızlar süsleneyim azcekkaydirigubbakcemile3
Acemi birliğini bitrdikden sonra gelmişdi 7 günlüğüne.. Bana sadace 16 saat ayırabilmişdi. Okadar çok zoruma gitmiştiki.... Onlar uzakteyken biraz daha değer biliyor geldiklerinde çevresi kalabalık olunca biraz havalanıyorlar şakkıdı Oysa ben onu beklemişdim okadar.. Aradığı heranı bekleyip ona yanlız kalmasın diye bir sürü mektup yazmışdım. Buda yetmez gibi param olmadığı halde tee Ankara' ya kadar gitmişdim. Oda 8 saat... yani şu koca 170 günde sadace onu görebildiğim saat ( 23 ) saat olmuşdu... Onu görmeye gitmek için tiyatroda pek yoktu. İlk okullara gidip palyonço olmuşdum... Böyle gelip beni sona koyması nekadar zoruma gitmişdi. Okadar ümidle bekliyorsun onu...
O yüzden bu dönem onu ziyeret etmeyi düşünmüyorum. Üstünede fazla düşmek istemiyorum.. Fazla emek seni sadace senden götürüyor..