Sevdiğini özleyenler buyurun

Eminsen herşeyden bekle..

Dün arayıp ona ulaşamamışdım sonra kapadım geceye doğru o aramışdı hani...

Dün ağzından laf aldım.. diyor ki '' ya beni sen mi aradın '' yok'' dedim mahsustan :jeyyar: oda '' annem mi aradı acaba '' dedi:uhm: sonra düşündüm ki hayatın da kimse yok . İlk beni aradı ve ben sorduğum da ardından annesini düşündü.. Demekki hala hayatındayım onun :asigim: birde kaparken '' birşey diyormusun '' dedi.. ben '' seni seviyorum '' diyecekdim ama sesim kesildi .. Oda bekliyordu bunu ... :kahve: ama zamana bıraktım .. Eminim çünki onu tanıyorum ve biliyorum. Kafasından ne geçtiği anı biliyorum . Bırak onu erkkeleri tanıyorum ben Zamana bırakırken fazlada ümid etmiyorum. Yanılma payıda olup paramparça olabilme ihtimalerini önüme koyarak ... Şuan bekliyorum ve konuşuyoruz 3 işde böle bacım .. için rahat olsun seninnn :içelim: olmadı uzaktayken değil buraya geldiğinde buluştuğumuzda barışırız.. ama sanmıyorum daha erken olucak bu ... hihiihihihih =)=)=)

erkeklerde o psikoloji oluo benim sewgilimde bana aldatırsın demiodu da terk edersen diodu... bugün gene dedi sakın beni askerdeyken terk etme dedi sanırım düşündükleri bu oradayken... bende saçmalama dedim ndn olmasın belkide sewdiini yanında istersin dedi... ewt ben sewdiim insanı yanımda istiorum ama ben onu sewiıorum we onu yanımda istiorum we onun yanımda olacağı günlerin hayali beni güçlü yapıyor sabrediyorum ve bekliyorum...
seninkide korkmuş işte bi de ztn yenisiniz... güwensizlik işte bence bekle... ve beklediini her fırsatta farkettir... mail at... ara mektup yaz ne bilim işte... gidelirsen yemin törenine git...

Kızlar yazılarınızı okumaya doyamadım bırlestıreyım dedım
yavrular ohh dedım yaa elımı böle gogsume koydum ohh ıcıme su serpıldı dedım ressmen
wala ıcım ferahladı sızın de dedıgınızı gıbı bızı baglayann tek sey sevgı olmalıı dımı kaydirigubbakcemile2 anlattıklarınızz hepp adamların korkusuu askerlık yuzunden cıkan ayrılıklarrdan ıbaret, yanı ben bunu bırakırsam kendı kendıme bırakmıs olucam resmen,
zaten böle yuz ıfadesı gözumun onune gelıo ben baskasıyla evlenmısım yolda karsılasıyoz böle baska yere bakar gıbı yapıo şey der gıbı yapmasaydı ıyıydı de gttı işte. der gıbı bı bakısı var ıyyy olmasın o öle o bakısı da hayal edıyosam demek sırf bnm hatamdan dolayı bıterse bıter.. canlandırdıklarım gercek olabılıo cunkum. neyse wala olmıcak bu canlandırma gercege dönmıcek kaydirigubbakcemile2

sadık kaldıgımııı ona gösterıoormm cnmmm merak etmıyınn gostermeye de devam edıcem aylarca, belkı aramaz fln ama arayana kdr beklıcemm sımdıden böle aramaz dıye plan yapamam
kkaldı kı hıc aramasa bıle benım onu tavlamam 1 saatlık bısey bunu bılıyorum
görustugumuz anda tavlıyorum :eek:

hanı olur da askerde hıııc aramaz mektup atarım cvp yazmaz etkılenmez ama dönustee onla gorusmem yeter belkı gec olur ama olucakk dırayetlı olmalıyımm :CüvCüv:

ben sewwgilime bana güwenmiomusun beklerim seni dediğimde,
san güweniorum ama daha önceden tanıdığım kişiliklerini bildiğim ve güwendiğim arkadaşlarımın sewgilileri wardı hepsi aldattı weya ayrıldılar... belki sende ayrılmak istersin demişti... çok üzülmüştüm:KK43::KK43:

Herşeyi alttan almak lazım ve onların asıl istediği cevapları vermek gerekir... kaydirigubbakcemile2 sende öyle yapmaya çalış.. Geldiğin de ona bir güzel karete yaparsın canım kaydirigubbakcemile5

ben sewwgilime bana güwenmiomusun beklerim seni dediğimde,
san güweniorum ama daha önceden tanıdığım kişiliklerini bildiğim ve güwendiğim arkadaşlarımın sewgilileri wardı hepsi aldattı weya ayrıldılar... belki sende ayrılmak istersin demişti... çok üzülmüştüm:KK43::KK43:

benımkınnnnde tum anlattıgı orneklerr kızların aldattıgıyla ılgılıyydıı hepsı öyleyydı hemde
ınandılar mık vazgecmıyorlar ınancclarındann :CüvCüv:

patiskacığım hiç öle sahneleri aklına getirme... ama sen hiç wasgeçme beklediini göster...zafer senin olacak ben hissediorum
kızlar ben gidiorum... sanırım bi on gün falan da giremiyeceğim... yrn girebilirsem sbhtan urarım...
görüşmek üzere kendinize iyi bakın... sizi özliyecemmmm...
iyi gclr tatlışlar...

Herşeyi alttan almak lazım ve onların asıl istediği cevapları vermek gerekir... kaydirigubbakcemile2 sende öyle yapmaya çalış.. Geldiğin de ona bir güzel karete yaparsın canım kaydirigubbakcemile5

biriktiriorum ztn bi de hemen unuturum ben kinci olmadıımdan özelliklede ajandama onlarıda yazıorumki hatırlayımda es geçmeyim cezasını çektireyim...
neyse size doyum olmaz ben kaçtım...sırnaşık şeya.s.

Askerde mantık aramayacaksın.. Onlar mantık değil herşeyi duyguyla düşünüyorlar şuan onlarda sadace duygusal zeka daha çok önde sengözlerimebaksanab
benim ki diyor '' burada mantık yok bizdede kalmadı artık , hepimiz bazen deliriyoruz '' diyor :eek: sonra bana bir fıkra anlattı :nazar:

bir bölük sürekli sabah koşarken bir köprünün üstünden geçiyorlarmış.. Ama o köprünün üstünden artık geçmelerini istemeyen ve tahammülü kalmayan bir kişi varmış . ( şeytan )
ve bir gün düşünmüş planı yapmış ( köprünün altına patlayıcı koymuş ve aynı saatte yine koşarlarken askerler şeytan elindeki düğmeye basıp patlayatacakmış )

Yine aynı saat ve askerler köprüye gelirken şeytan duymuş seslerini ve birazdan gerçekleştircek planını yapıcağı için ağzını bir karış onları bekliyor.. Birde ne olsun askerler tam köpürünün başında durmaya başlamış.. Bu duruma şaşkın bakışlar atarken komutanın sesini duymuş '' Asker bugun köprü üstünden değil sudan geçiceğiz '' der.. şeytan bu duruma şaşmış ve demiş ki '' bunlar kafayı yemiş '' kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

patiskacığım hiç öle sahneleri aklına getirme... ama sen hiç wasgeçme beklediini göster...zafer senin olacak ben hissediorum
kızlar ben gidiorum... sanırım bi on gün falan da giremiyeceğim... yrn girebilirsem sbhtan urarım...
görüşmek üzere kendinize iyi bakın... sizi özliyecemmmm...
iyi gclr tatlışlar...

İyıgeceler balımmm 10 gun kdr yoksun nireyesunn özlıyceezz senııı
senı sevıyoruuzz mucucucmucu, ınanıyon mu tatlımm tesekkur ederınmmm ınanmamız yeter bunaa sız de ıyısınızdaha ıyı olucaksınız bende buna ınanıyorum bılıyorumm canımm mucjk görusuk yrn da gel selam at kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Aaaa canım gerçekten mii 10 gün.. bizde özleyeceğiz seni.. kendine çok iyi bak ve hep pozatif düşün.. seninleyiz :lepi: hoşça kalll :nazar:

Askerde mantık aramayacaksın.. Onlar mantık değil herşeyi duyguyla düşünüyorlar şuan onlarda sadace duygusal zeka daha çok önde sengözlerimebaksanab
benim ki diyor '' burada mantık yok bizdede kalmadı artık , hepimiz bazen deliriyoruz '' diyor :eek: sonra bana bir fıkra anlattı :nazar:

bir bölük sürekli sabah koşarken bir köprünün üstünden geçiyorlarmış.. Ama o köprünün üstünden artık geçmelerini istemeyen ve tahammülü kalmayan bir kişi varmış . ( şeytan )
ve bir gün düşünmüş planı yapmış ( köprünün altına patlayıcı koymuş ve aynı saatte yine koşarlarken askerler şeytan elindeki düğmeye basıp patlayatacakmış )

Yine aynı saat ve askerler köprüye gelirken şeytan duymuş seslerini ve birazdan gerçekleştircek planını yapıcağı için ağzını bir karış onları bekliyor.. Birde ne olsun askerler tam köpürünün başında durmaya başlamış.. Bu duruma şaşkın bakışlar atarken komutanın sesini duymuş '' Asker bugun köprü üstünden değil sudan geçiceğiz '' der.. şeytan bu duruma şaşmış ve demiş ki '' bunlar kafayı yemiş '' kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız şeker komıkmıs buda kaydirigubbakcemile3
ben hep guldurmek ıcın fıkra anlatıyodum benımkıne, bunu da anlatırım sonu bı garıpmıs ama guldum yıne de cok kaydirigubbakcemile3

kız şeker komıkmıs buda kaydirigubbakcemile3
ben hep guldurmek ıcın fıkra anlatıyodum benımkıne, bunu da anlatırım sonu bı garıpmıs ama guldum yıne de cok kaydirigubbakcemile3

Ooooo benim ki çok şeklabat bişiii :nazar: çok komiktir ooo.. Aslanburcunun en belirgin huyu.. şakkıdı kızkaldık mı ikimiz burda kaydirigubbakcemile

Lan garıı gine nereye gittin :nazar:

of ya kalem düşdü alayım dedim burnumu vurdum :1closedeyes:

şimdi habire hapşuruorummmm şakkıdı gözümden ammada yaş geldi haa.. salya sümük oldum senağlama hiihihiihi

hehe nıe hapsuruyon hadı hapsuruyon elınde neden galem var

hadı galem var onu ne annamadım napıon elınde bıde nıe aglıon hehe kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3
burnunu burdun dıye mı
:eek:
gızım hakkat nabıon galemlen şutarafagitti

kızzz maıl bakıom ben yetemecem sana 15dakka aralıklı yazak.

zaten ıyı de oldum hııh
kaydirigubbakcemile3

galemi neyaptığımı sölemem çok ayıp bişi çünki :1closedeyes:
allahım ya neyapcam kalemle duvardaki takvimi işaretliodum oan düşdü kafamçokkarıştı
bende alayım dedim burnumu çarptım kafamçokkarıştı nasıl başardım onu bilmiom ama burnum çok acıdı ..

heheh komıkmıs ama ya

burnun uzun mu kısım senın öle carpıyon her yere, heh komıkmıs ama
bende bı takvım yapam ya kendıme ısaretlerım wala ıyı fıkır böle kafadan saymakla olmuyo sankım kaydirigubbakcemile2

Neyse canım benim uyku gelmeye başladı.. Hadi öpüldün şekerim ....:nazar:

Bye bye pastaaa.. Bye bye kuşlar, böcekler, balinalar, danalar .. Hepinize ii uykular :eek: mirmirmirmir :lepi: sositososito laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile :nazar: kaydirigubbakcemile3 :eek:

İyi geceler tatlı ballı bademli böreklı böceklı uykulaar balımm
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
gülüm balım böceğim
canım gülüm çiçeğim a.s.
bilsem ki geleceğimm
yine seni seveceğimm

i lav you ay lav yuu :icecream:
du yu kav mi yes ayy duu :içelim:

X