Sevdiğini özleyenler buyurun

aşkım aradı aşkım aradı...
bana ben askerdeyken beni bırakma dedim gözlerim doldu yaa:KK43:
çoook amaçook özledim ben bitanemi
aşkımı çoook sewiorum nası bırakırımki onu:KK43::KK43:

ben nededim canımmmm :nazar: nasıl haklıymışım dimi her lafım da .. size ihtiyaçları var. güçlü olun ve onlara ağlayıp szılanmak yerine gülümseyip '' beklediğini '' söyleyin...sengözlerimebaksanab ee ben artık tecrübeli oldum :nazar: 179 bensiz geçti .. siz okadar beklseniz şakkıdı bırakmayın kendinizi :eek:
daha 281 günüm daha var :S allah bana sabır versin..

Son düzenleme:
Beni tam 100 gün aryamamışdı ben ağlamak yerine hep onun sesini hayal edip öle bekledim onu ve aradı ... herşey sizin elinizde .. unutmayın bunu:eek:klava:

nası 100 ılk100 hıc mı aramadı
benı sevdıgını bılıyorum ben aslında bu yeter mı
ben baskasına sapmamak ıstıyorum

benım eskı sevgılım vardı yıne aradı arıyor blusalım vs habıre tırmalanıyor ne ıstersem yapıyo gıbı ama ben bu askerle okkkadar mutluydum kı hıc kötu gecen gunum neredeyse olmadı gıbı pamuk gıbı bıadamdı ya sevgılı işte

senı 100 hıc aramadı mı arayamadı mı aılesını arıyor muydu mektup mu atıyodunuz
sende bekleme dedıgınden olaylardan bahsetmıstın nasıldıı guclu olmk ıstiyorum yaa

nası 100 ılk100 hıc mı aramadı
benı sevdıgını bılıyorum ben aslında bu yeter mı
ben baskasına sapmamak ıstıyorum

benım eskı sevgılım vardı yıne aradı arıyor blusalım vs habıre tırmalanıyor ne ıstersem yapıyo gıbı ama ben bu askerle okkkadar mutluydum kı hıc kötu gecen gunum neredeyse olmadı gıbı pamuk gıbı bıadamdı ya sevgılı işte

senı 100 hıc aramadı mı arayamadı mı aılesını arıyor muydu mektup mu atıyodunuz
sende bekleme dedıgınden olaylardan bahsetmıstın nasıldıı guclu olmk ıstiyorum yaa

canım ben sana sadace şunu diyeceğim.
Nasıl ilişkiniz oldu neler yaşadınız bilmiyorum. Geçici kalııcı onuda bilmiyorum.. Ama senin duygularını görebiliyorum.. Eğer askere gitmeye yakın ayrılık yaşadıysanız ve eğer gerçekden onun seni sevdiğinden eminsin sana tek sözüm var canım iyi oku !...

Seni arayacak!... Hemde şimdi değil 1 ay yada 1 buçuk ay sonra dayanamayıp seni arayacak!... senin kucağını isteyecek!...

erkekler askere gitmeden önce psikolojisi çok farklı olur. herşey ona ağır gelir.. ve kaçmak ister ... Sevdiklerinden ayrıldığın da erkekler askerdeyken muakat aramak istiyorlar .. Ama bu çok kolay olmuyor.. yada çok yakın tarihde olmuyor.. O askere giderken acemi birliğine daha yeniyken ayrılmışdık ama dayanamadı beni 2 ay sonra aradı.. Arar.. Hele güzel güzel bir ayrılık olmuşsa.. Olmasa bile seviyorsa bu seçimi muakat bir gün yapar.. senin kalbin onu hissediyor mu? emin misin ? bitti ozaman herşey.. karar veren sen arayan bir gün olucak :KK70: inan bana .. Bak daha deminde nastaya anlatıyordum hihoyyyt tabi o farklı ama sonuçda seven erkek herdaim arıyor bunu iğnelemek isterim.. Ve artık bu bunalım havasından kendiniz atın.. Onlar için orası yeni ve alışmak çok zor.. zamanla anlayacaksınız ve alışacaksınız.. onlarda zamanla alışacaklar ... İnanın ya bana şakkıdı off yoruldum kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
canım ben sana sadace şunu diyeceğim.
Nasıl ilişkiniz oldu neler yaşadınız bilmiyorum. Geçici kalııcı onuda bilmiyorum.. Ama senin duygularını görebiliyorum.. Eğer askere gitmeye yakın ayrılık yaşadıysanız ve eğer gerçekden onun seni sevdiğinden eminsin sana tek sözüm var canım iyi oku !...

Seni arayacak!... Hemde şimdi değil 1 ay yada 1 buçuk ay sonra dayanamayıp seni arayacak!... senin kucağını isteyecek!...

erkekler askere gitmeden önce psikolojisi çok farklı olur. herşey ona ağır gelir.. ve kaçmak ister ... Sevdiklerinden ayrıldığın da erkekler askerdeyken muakat aramak istiyorlar .. Ama bu çok kolay olmuyor.. yada çok yakın tarihde olmuyor.. O askere giderken acemi birliğine daha yeniyken ayrılmışdık ama dayanamadı beni 2 ay sonra aradı.. Arar.. Hele güzel güzel bir ayrılık olmuşsa.. Olmasa bile seviyorsa bu seçimi muakat bir gün yapar.. senin kalbin onu hissediyor mu? emin misin ? bitti ozaman herşey.. karar veren sen arayan bir gün olucak :KK70: inan bana .. Bak daha deminde nastaya anlatıyordum hihoyyyt tabi o farklı ama sonuçda seven erkek herdaim arıyor bunu iğnelemek isterim.. Ve artık bu bunalım havasından kendiniz atın.. Onlar için orası yeni ve alışmak çok zor.. zamanla anlayacaksınız ve alışacaksınız.. onlarda zamanla alışacaklar ... İnanın ya bana şakkıdı off yoruldum kaydirigubbakcemile3

Kızım of yoruldum dıye btirmişsin demekki haklısın kendinden eminsin
ya 100 kişiye sorduk 100 kşi anketımıze aynı yanıtı verdıı
benımkıyle sırf asker kasmasından dolayı ayrıldık askere gıdecektı nişanmı yapsak söz mu ayrılsak mı dedık cıddı olmadan beklenmez dedık sonra nısan söz olayları ıkımızı de gerdı ayrıldık son 1 ay hergun telde konustuk en son da konustuk asla baska bı kızla bulusmadım kımseyle gorusmedım dedı son gece de dısarı cıktık ve cok guzel gectı en son sarıldık arasır görusurz dedı telefonumu ezberlemıstı benı eve bıraktı ve ayrıldık.
kardesı msnde zamana bırak sız arkadassınız aramasını da böle gun ve gun bekleme dedı.
şimdi bak olaylar özetle böle en son evlılık geyıgını araya soktuk da ayrıldık ama cok sevıyorduk mutlu mutlu gıdıyodu beraberlıgımız, ben böle uzun sure bekler kalırsam benı arar dıyosun dımı,
ben sevıyorum o son gece cıktıgımızda da yenıden tavlıyo gıbı olduk bırbırımızı yenıden benı kıskandı ettı, sonra böle kuzu kuzu gozlerıme baktı nolduk bız askerım artık der gıbı koydu kafasını kafama ve gıttı şakkıdı guclu olmalıyımmm..

ben nededim canımmmm :nazar: nasıl haklıymışım dimi her lafım da .. size ihtiyaçları var. güçlü olun ve onlara ağlayıp szılanmak yerine gülümseyip '' beklediğini '' söyleyin...sengözlerimebaksanab ee ben artık tecrübeli oldum :nazar: 272 bensiz geçti .. siz okadar beklseniz şakkıdı bırakmayın kendinizi :eek:
daha 281 günüm daha var :S allah bana sabır versin..

allah hepimize sabır wersin cnm... sanırım terk etmemden korkuo... böle bi kötü oldu... ben aşkımı nası terk ederim onu çoook amaçoook sewioruumm o benim minik tosbağam...senağlamasenağlama

Kızım of yoruldum dıye btirmişsin demekki haklısın kendinden eminsin
ya 100 kişiye sorduk 100 kşi anketımıze aynı yanıtı verdıı
benımkıyle sırf asker kasmasından dolayı ayrıldık askere gıdecektı nişanmı yapsak söz mu ayrılsak mı dedık cıddı olmadan beklenmez dedık sonra nısan söz olayları ıkımızı de gerdı ayrıldık son 1 ay hergun telde konustuk en son da konustuk asla baska bı kızla bulusmadım kımseyle gorusmedım dedı son gece de dısarı cıktık ve cok guzel gectı en son sarıldık arasır görusurz dedı telefonumu ezberlemıstı benı eve bıraktı ve ayrıldık.
kardesı msnde zamana bırak sız arkadassınız aramasını da böle gun ve gun bekleme dedı.
şimdi bak olaylar özetle böle en son evlılık geyıgını araya soktuk da ayrıldık ama cok sevıyorduk mutlu mutlu gıdıyodu beraberlıgımız, ben böle uzun sure bekler kalırsam benı arar dıyosun dımı,
ben sevıyorum o son gece cıktıgımızda da yenıden tavlıyo gıbı olduk bırbırımızı yenıden benı kıskandı ettı, sonra böle kuzu kuzu gozlerıme baktı nolduk bız askerım artık der gıbı koydu kafasını kafama ve gıttı şakkıdı guclu olmalıyımmm..

Evlilik hemen olucak iş değil ki canım benim ....

Korkarlar çünki erkekler biraz vurdumduymaz olurlar sadace ilişkiyi yaşamak ilk önce karşıdaki insanı tanımak isterler ... Evlendiği zamanı düşününce seninle ilgili kafasında bir profil çıkarması lazım yani.. Diyelim tamam okey seni beğeniyor seviyor ve artık tanıyor ama şunu unutma..

Askerden sonra evlenilcek
para

aile
sorumluluk

bunlar çok zor ki canım. Evlilik zor müesese .. herşeyi planlamak lazım .. hemen herşey hayatta kolay kolay olmuyor..
ilk önce
düşünüp
sonra
adım atıp
çalışıp
savaşıp
birşeyleri yola koyacaksın ..

öle '' aa ben seni seviyorum hadi evlenelim ''diye bir olay yok !..

bekle bakalım bekle ver gör.. belki herşey düşündüğün gibi hayal etiğin gibi olur yada herşey düşündüğün gibi değilde yanıldığınıda görürsün.. ama sevdiğin den eminsen bir şekilde nezaman bilmiyorum ama iltibada girersiniz :1ninca:

Son düzenleme:
allah hepimize sabır wersin cnm... sanırım terk etmemden korkuo... böle bi kötü oldu... ben aşkımı nası terk ederim onu çoook amaçoook sewioruumm o benim minik tosbağam...senağlamasenağlama

ay kıyamam sanada miniğinede :roflol: bu arada 272 yazmışım yanlış olmuş o kaydirigubbakcemile3 179 gün onsuz geçti.. :KK70::KK70: 179 onsuz geçen gün 281 bekleyeceğim günler daha =) etti 460 gün :KK70:

Son düzenleme:
anammm araycak dımı hemen aramasını beklemeyeyım yani
arar sonucta,
arar kucak ıster

nıe ayrıldık ki yaa of dagıldım wala 1,5 aydır gün yuzu gormuom
o gecen 2 guzel ayın ceremesı nası cıkıyo wala
son 1ayda da telde konusuyoduyk her gun

askerın pıskolojısı onu delırtmıstı telde her aksam uzun uzun konusuyoduk ayrıydık ama,..

eft yaa sankı hayat elımden kaçıo hıc bısı oldugu yok kı aslında normal normal gecıyo zaman hıc bısey ıcın gec degıldır

baska eskı sevgılı vardı yıne aradı bulusalım dıyo bı yıgın sey dıyor ama ne yapıcam kı ben onu bunu sevıyorum cok bellı

ay kıyamam sanada miniğinede :roflol: bu arada 272 yazmışım yanlış olmuş o kaydirigubbakcemile3 179 gün onsuz geçti.. :KK70::KK70: 179 onsuz geçen gün 281 bekleyeceğim günler daha =) etti 460 gün :KK70:

yaaa bananee yeter bana bu kdr ayrılık benim askerim 10 gün askerlik yapsın sora gelsin yanıma daha fazlasına dayanamayacağım ....
senağlamasenağlamasenağlama
güselim geçer mi bu günler biter mi off offf

arar sonucta,
arar kucak ıster

askerın pıskolojısı onu delırtmıstı telde her aksam uzun uzun konusuyoduk ayrıydık ama,..

eft yaa sankı hayat elımden kaçıo hıc bısı oldugu yok kı aslında normal normal gecıyo zaman hıc bısey ıcın gec degıldır

baska eskı sevgılı vardı yıne aradı bulusalım dıyo bı yıgın sey dıyor ama ne yapıcam kı ben onu bunu sevıyorum cok bellı

Esi sevgili boşta mı kaldı seni arıyor :kızgın: bırak onu nedese es geç :kızgın:
Dedim ya seviyorsa senindir sevmiyorsa elindir gelme.. Sen eminsen sevdiğinden gelecek bir gün sana.. ozaman herşeyii yoluna sokucaksın.. Zaman ya bu ben bu zamanı çok seviyorum çokkkkkk sositososito

İlk askere gitmesi için ben yalvarmışdım yakarmışdım. Gitmişdi ve güzelce ayrılmışdık...
Ama aradan bir buçuk ay sonra ilk telefon ondan geldi. O utangaç sesiyle '' merhaba '' dedi bana.. Öyle konuşmuşduk .. Acemi birliği biitp izne gelmişdi.. Anlattım sana bana zaman ayırmadığı için gurur yapıp ondan bu sefer ayrılan ben olmuşdum... O zaten başından beri askerliğin .. Hep ben onu bırakırım diye korkuyordu ,,, Bütün askerler öyledir zaten yerimseniben neyse usta birliğine gitti gaziantepe .. Ve beni 100 gün aramadı.. Aradı ama özel numaralardan arıyordu.. Kod belli olmasın diye ben anlıyordum tabi :çok üzgünüm: sonra dayanamadım ben aradım onu ve bugun konuşuyoruz. Ama arkadaş gibi ama biliyorum ki o bunu istemiyor ve biliyorum benimle başkasıya birlikte olduğumu zannederek bana uzak durmaya çalışıyor.. bende bir okadar yakın duruyorum. Duruyorum ki hep onu beklediğimi ima ediyorum. Sanırsam bu arkadaşlıkda sona ericek ve yine skisi gibi beraber olucağız.. İkimizde bunu istiyoruz.. İşte bizim böyleydi canım. Sen okur kendine nekadar pay çıkarırsın bilmiyorum ama her ilişki muakat bir ilişkide aynı şeyi yaşattırıyor şakkıdı

Beni aramamış çünki benim bir başkasıyla birlikte olduğumu düşünmüş:roflol: ee gerisini sen düşün bebek hihoyyyt

Son düzenleme:
arar sonucta,
arar kucak ıster

arar güselim arar üzülme
hem fıstık gibi kızsın elini sallasan ellisi... bunu bildii içinde tırsmıştır o şimdi... ben askerdeyken ayrılırsa kötü olurum en azında böle kendimi hazırlayım demiştir... ama beklediini görünce eminim mutlu olacak:CüvCüv:

arar güselim arar üzülme
hem fıstık gibi kızsın elini sallasan ellisi... bunu bildii içinde tırsmıştır o şimdi... ben askerdeyken ayrılırsa kötü olurum en azında böle kendimi hazırlayım demiştir... ama beklediini görünce eminim mutlu olacak:CüvCüv:

anammm dogru dıyon kızz en cok korktugu askrdeyken aldatılmaktııı
bıde bana hep guzelsınn dıyoduu enemm hihoyyyt

Esi sevgili boşta mı kaldı seni arıyor :kızgın: bırak onu nedese es geç :kızgın:
Dedim ya seviyorsa senindir sevmiyorsa elindir gelme.. Sen eminsen sevdiğinden gelecek bir gün sana.. ozaman herşeyii yoluna sokucaksın.. Zaman ya bu ben bu zamanı çok seviyorum çokkkkkk sositososito

İlk askere gitmesi için ben yalvarmışdım yakarmışdım. Gitmişdi ve güzelce ayrılmışdık...
Ama aradan bir buçuk ay sonra ilk telefon ondan geldi. O utangaç sesiyle '' merhaba '' dedi bana.. Öyle konuşmuşduk .. Acemi birliği biitp izne gelmişdi.. Anlattım sana bana zaman ayırmadığı için gurur yapıp ondan bu sefer ayrılan ben olmuşdum... O zaten başından beri askerliğin .. Hep ben onu bırakırım diye korkuyordu ,,, Bütün askerler öyledir zaten yerimseniben neyse usta birliğine gitti gazi antepe .. Ve beni 100 gün aramadı.. Aradı ama özel numaralrdan arıyordu.. Kod belli olmasın diye ben anlıyordum tabi :çok üzgünüm: sonra dayanamadım ben aradım onu ve bugun konuşuyoruz. Ama arkadaş gibi ama biliyorum ki o bunu istemiyor ve biliyorum benimle başkasıya birlikte olduğumu zannederk bana uzak durmaya çalışıyor.. bende bir okadar yakın duruyorum. Duruyorum ki hep pnu beklediğimi ima ediyorum. Sanırsam bu arkadaşlıkda sona ericek ve yine skisi gibi beraber olucağız.. İkimizde bunu istiyoruz.. İşte bizim böyleydi canım. Sen okur kendine nekadar pay çıkarırsın bilmiyorum ama her ilişki muakat bir ilişkide aynı şeyi yaşattırıyor şakkıdı

ayyy bu da öllleee bız de arkadass gıbıı ama sevgılı gıbıyydıkk son 1 ayyy son gece de öleee kıskanıyodu benı konusurkenn bısey olmustuu heele bı yapp dedı bıcakkla catal vardı onuu sürttu bırbırınee ayyy dedım :icecream: öf ıvet ya askere gıderkenn bı sebep buldukk ayrıldık demekkı bızde ve arıcakk ya 10 gun oldu daha aramadı
ama 1 ay da 1.5 da olsa arıycakk, evettt
eskısı de bos kalmıss cok bellı 9 ay once aramıstıı en son nıe aramadın dedım hep öle bırı olunca aramıyor bosken arıyorr acmıycamm telı bundan böle onaa ..
umuyom arar benımkıdee benıı hem guzel kızz dıyodu hem askerde aldatılmaktan korkuyoduu hemde sevıyoduu benıı ohh ıcım rahatladı bırazz :eek:

ayyy bu da öllleee bız de arkadass gıbıı ama sevgılı gıbıyydıkk son 1 ayyy son gece de öleee kıskanıyodu benı konusurkenn bısey olmustuu heele bı yapp dedı bıcakkla catal vardı onuu sürttu bırbırınee ayyy dedım :icecream: öf ıvet ya askere gıderkenn bı sebep buldukk ayrıldık demekkı bızde ve arıcakk ya 10 gun oldu daha aramadı
ama 1 ay da 1.5 da olsa arıycakk, evettt
eskısı de bos kalmıss cok bellı 9 ay once aramıstıı en son nıe aramadın dedım hep öle bırı olunca aramıyor bosken arıyorr acmıycamm telı bundan böle onaa ..
umuyom arar benımkıdee benıı hem guzel kızz dıyodu hem askerde aldatılmaktan korkuyoduu hemde sevıyoduu benıı ohh ıcım rahatladı bırazz :eek:

Eminsen herşeyden bekle..

Dün arayıp ona ulaşamamışdım sonra kapadım geceye doğru o aramışdı hani...

Dün ağzından laf aldım.. diyor ki '' ya beni sen mi aradın '' yok'' dedim mahsustan :jeyyar: oda '' annem mi aradı acaba '' dedi:uhm: sonra düşündüm ki hayatın da kimse yok . İlk beni aradı ve ben sorduğum da ardından annesini düşündü.. Demekki hala hayatındayım onun :asigim: birde kaparken '' birşey diyormusun '' dedi.. ben '' seni seviyorum '' diyecekdim ama sesim kesildi .. Oda bekliyordu bunu ... :kahve: ama zamana bıraktım .. Eminim çünki onu tanıyorum ve biliyorum. Kafasından ne geçtiği anı biliyorum . Bırak onu erkekleri tanıyorum ben :jeyyar: Zamana bırakırken fazlada ümid etmiyorum. Yanılma payıda olup paramparça olabilme ihtimallerini önüme koyarak ... Şuan bekliyorum ve konuşuyoruz ......kaydirigubbakcemile3 işde böle bacım .. için rahat olsun seninnn :içelim: olmadı uzaktayken değil buraya geldiğinde buluştuğunuzda barışısırız.. ama sanmıyorum daha erken olucak bu ... hihiihihihih =)=)=)

Son düzenleme:
anammm dogru dıyon kızz en cok korktugu askrdeyken aldatılmaktııı
bıde bana hep guzelsınn dıyoduu enemm hihoyyyt

erkeklerde o psikoloji oluo benim sewgilimde bana aldatırsın demiodu da terk edersen diodu... bugün gene dedi sakın beni askerdeyken terk etme dedi sanırım düşündükleri bu oradayken... bende saçmalama dedim ndn olmasın belkide sewdiini yanında istersin dedi... ewt ben sewdiim insanı yanımda istiorum ama ben onu sewiıorum we onu yanımda istiorum we onun yanımda olacağı günlerin hayali beni güçlü yapıyor sabrediyorum ve bekliyorum...
seninkide korkmuş işte bi de ztn yenisiniz... güwensizlik işte bence bekle... ve beklediini her fırsatta farkettir... mail at... ara mektup yaz ne bilim işte... gidelirsen yemin törenine git...

erkeklerde o psikoloji oluo benim sewgilimde bana aldatırsın demiodu da terk edersen diodu... bugün gene dedi sakın beni askerdeyken terk etme dedi sanırım düşündükleri bu oradayken... bende saçmalama dedim ndn olmasın belkide sewdiini yanında istersin dedi... ewt ben sewdiim insanı yanımda istiorum ama ben onu sewiıorum we onu yanımda istiorum we onun yanımda olacağı günlerin hayali beni güçlü yapıyor sabrediyorum ve bekliyorum...
seninkide korkmuş işte bi de ztn yenisiniz... güwensizlik işte bence bekle... ve beklediini her fırsatta farkettir... mail at... ara mektup yaz ne bilim işte... gidelirsen yemin törenine git...

Evet beklediğini onlara belirtmek lazım. Bazen hayatında acaba birimi var diye uzak duruyorlar .. BİRŞEKİLDE ONA GÖSTERCEKSİN.. :jeyyar: Daha askere gitmeden önce bazı erkekler beni terkeder aldatır diye ilkden bırakıyorlar beni bekleme deyip kaydirigubbakcemile3 askerlik farklı bir olay .. kafasında bir sürü ümidsizlik yaşıyor CADIARZU

Son düzenleme:
Evet beklediğini onlara belirtmek lazım. Bazen hayatında acaba birimi var diye uzak duruyorlar .. BİRŞEKİLDE ONA GÖSTERCEKSİN.. :jeyyar: Daha askere gitmeden önce bazı erkekler beni terkeder aldatır diye ilkden bırakıyorlar beni bekleme deyip kaydirigubbakcemile3 askerlik farklı bir olay .. kafasında bir sürü ümidsizlik yaşıyor CADIARZU

ben sewwgilime bana güwenmiomusun beklerim seni dediğimde,
san güweniorum ama daha önceden tanıdığım kişiliklerini bildiğim ve güwendiğim arkadaşlarımın sewgilileri wardı hepsi aldattı weya ayrıldılar... belki sende ayrılmak istersin demişti... çok üzülmüştüm:KK43::KK43:

Eeee sustunuz hayrolakaydirigubbakcemile yoksa ağlamaya mı gittiniz deliler kaydirigubbakcemile3 nerdesiniz beeee kaydirigubbakcemile

X