Esi sevgili boşta mı kaldı seni arıyor
bırak onu nedese es geç
Dedim ya seviyorsa senindir sevmiyorsa elindir gelme.. Sen eminsen sevdiğinden gelecek bir gün sana.. ozaman herşeyii yoluna sokucaksın.. Zaman ya bu ben bu zamanı çok seviyorum çokkkkkk sositososito
İlk askere gitmesi için ben yalvarmışdım yakarmışdım. Gitmişdi ve güzelce ayrılmışdık...
Ama aradan bir buçuk ay sonra ilk telefon ondan geldi. O utangaç sesiyle '' merhaba '' dedi bana.. Öyle konuşmuşduk .. Acemi birliği biitp izne gelmişdi.. Anlattım sana bana zaman ayırmadığı için gurur yapıp ondan bu sefer ayrılan ben olmuşdum... O zaten başından beri askerliğin .. Hep ben onu bırakırım diye korkuyordu ,,, Bütün askerler öyledir zaten yerimseniben neyse usta birliğine gitti gazi antepe .. Ve beni 100 gün aramadı.. Aradı ama özel numaralrdan arıyordu.. Kod belli olmasın diye ben anlıyordum tabi :çok üzgünüm: sonra dayanamadım ben aradım onu ve bugun konuşuyoruz. Ama arkadaş gibi ama biliyorum ki o bunu istemiyor ve biliyorum benimle başkasıya birlikte olduğumu zannederk bana uzak durmaya çalışıyor.. bende bir okadar yakın duruyorum. Duruyorum ki hep pnu beklediğimi ima ediyorum. Sanırsam bu arkadaşlıkda sona ericek ve yine skisi gibi beraber olucağız.. İkimizde bunu istiyoruz.. İşte bizim böyleydi canım. Sen okur kendine nekadar pay çıkarırsın bilmiyorum ama her ilişki muakat bir ilişkide aynı şeyi yaşattırıyor şakkıdı