Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam harbı dertlıyım ha bıde gıdıp baslık actım, neyse gectı derdım
kızım evde mısın sen calısmıyom demıstın dımı
Kim çalışıoooo kızzzzzz
ya bı işte calısmıyon dımı sen de okuyo muydun
nıe ben bugun boyleyım
sbh berı cukulaa yıyom sositososito
Özlemek sevdanın rengindendir bir ton koyu da olsa. Olmazsa olmazlarından biridir hayatın. Yürekte sevgiliyi sevgili yapandır özlemek. Oturup denize karşı hiçbir şey istemeden iki damla gözyaşı dökmektir özlemek. Çırpınmaktır , hayata dönmek için bir umut asılmaktır yaşama. Akşamdan sabaha güzeldir özlemek ama bir de sabahı olmayan özlemler var sevdanın öbür yanında. Hiç bitmeden tükenmeden çoğalan , insanı delirten.........O KADAR ZOR Kİ ........
Kız pastaaaa çikolata boğazıma gaçıverdi şakkıdı nerdesin sesin soluğun çıkmıyorrrr.. Okadar tıkınma dedim emmii-tatlicadiarzu-
Yeme gız okadar patlıcan mııı cokacimcoook
Çalışıyorum canım ben.. Ama yazları yarım yamalak oluyor bu..
Ben tiyatrocuyum aynı zamanda ajanslarda fotoğrafçı olarakda çalışıyorum..
Okuyorum.. Sosyal bilimler bölümü ... Bakalım kazanırsak oyun ve yazarlık bölümü sececeğim bacım
Aynı zamanda yazıylada uğraşıyorum ve dansla da.. anlayacağın sanatla içeçeyim benkaydirigubbakcemile
geldüm canum.. Odamı toparladım kaşımı gılımı gözümü aldım dünyaya kılsız kaşsız gözssüz bakıom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama duş daha almadım. yemek yeyeceğim. danam da arar beni belküm bugun
aman cok kötu bu yaa
gelecektin gelmez oldun
halimi hiç sormaz oldun
yaralarımı sarmaz oldun
kıssss gelecek nasıllsaaa böle karalar baglamaaaa