Sevdiğini özleyenler buyurun

anam harbı dertlıyım ha bıde gıdıp baslık actım, neyse gectı derdım
kızım evde mısın sen calısmıyom demıstın dımı

ya bı işte calısmıyon dımı sen de okuyo muydun

nıe ben bugun boyleyım

sbh berı cukulaa yıyom sositososito

Yeme gız okadar patlıcan mııı cokacimcoook
Çalışıyorum canım ben.. Ama yazları yarım yamalak oluyor bu..
Ben tiyatrocuyum aynı zamanda ajanslarda fotoğrafçı olarakda çalışıyorum..
Okuyorum.. Sosyal bilimler bölümü ... Bakalım kazanırsak oyun ve yazarlık bölümü sececeğim bacım :kahve:
Aynı zamanda yazıylada uğraşıyorum ve dansla da.. anlayacağın sanatla içeçeyim benkaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
Özlemek sevdanın rengindendir bir ton koyu da olsa. Olmazsa olmazlarından biridir hayatın. Yürekte sevgiliyi sevgili yapandır özlemek. Oturup denize karşı hiçbir şey istemeden iki damla gözyaşı dökmektir özlemek. Çırpınmaktır , hayata dönmek için bir umut asılmaktır yaşama. Akşamdan sabaha güzeldir özlemek ama bir de sabahı olmayan özlemler var sevdanın öbür yanında. Hiç bitmeden tükenmeden çoğalan , insanı delirten.........O KADAR ZOR Kİ ........

Özlemek sevdanın rengindendir bir ton koyu da olsa. Olmazsa olmazlarından biridir hayatın. Yürekte sevgiliyi sevgili yapandır özlemek. Oturup denize karşı hiçbir şey istemeden iki damla gözyaşı dökmektir özlemek. Çırpınmaktır , hayata dönmek için bir umut asılmaktır yaşama. Akşamdan sabaha güzeldir özlemek ama bir de sabahı olmayan özlemler var sevdanın öbür yanında. Hiç bitmeden tükenmeden çoğalan , insanı delirten.........O KADAR ZOR Kİ ........

:nazar::nazar::nazar: Aha bir dertli garı daha çıktı ortaya :nazar::nazar::nazar:
Offf off ne güzel özlemi anlatmışssın:kahve:

Kız pastaaaa çikolata boğazıma gaçıverdi şakkıdı nerdesin sesin soluğun çıkmıyorrrr.. Okadar tıkınma dedim emmii-tatlicadiarzu-

Ben gidiom yaaaafffffffff :eek: Kimse gonuşmuooooo şakkıdı gidem kaşımı gözümü alem bari sonra bir duş alayıp çayımı içeyim... Ohh ne rahatlarım haaa:lepi: sonra hazırlanıp dışarı çıkayım... Hadi cici kızlar hasret çekenler öpüldünüz bacılarım hepiniz kaydirigubbakcemile

Kız pastaaaa çikolata boğazıma gaçıverdi şakkıdı nerdesin sesin soluğun çıkmıyorrrr.. Okadar tıkınma dedim emmii-tatlicadiarzu-

gısss yoktum wala ıcerdedım, cok sıcak burası klıma acınca da buz gıbın oluo çözemedım durumu, ben de keyıf yapıcam ya kasımı gozum alamıcam dun tırnaklarımı yaptım tamamdır artıkkk görusuk sonram mucjxk kaydirigubbakcemile5

Yeme gız okadar patlıcan mııı cokacimcoook
Çalışıyorum canım ben.. Ama yazları yarım yamalak oluyor bu..
Ben tiyatrocuyum aynı zamanda ajanslarda fotoğrafçı olarakda çalışıyorum..
Okuyorum.. Sosyal bilimler bölümü ... Bakalım kazanırsak oyun ve yazarlık bölümü sececeğim bacım :kahve:
Aynı zamanda yazıylada uğraşıyorum ve dansla da.. anlayacağın sanatla içeçeyim benkaydirigubbakcemile

uff okurken gozum yoruldu nası yapıyon kısım
ııı nyse sanatcıı da bı arkadasımız olduu hihoyyyt
haydin mucumucu :kahve:

geldüm canum.. Odamı toparladım kaşımı gılımı gözümü aldım:nazar: dünyaya kılsız kaşsız gözssüz bakıom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama duş daha almadım. yemek yeyeceğim. danam da arar beni belküm bugun :eek:

geldüm canum.. Odamı toparladım kaşımı gılımı gözümü aldım:nazar: dünyaya kılsız kaşsız gözssüz bakıom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama duş daha almadım. yemek yeyeceğim. danam da arar beni belküm bugun :eek:

aayy var ya benn de bugun bı garıbım yaw
hava bı sıcak bı soguk zatenn

odamı bende sildimmm pistı toz olmuss :eek:

sevgılıme ders kıtapı vermıstım vaktıynen
sımdı onnara bakıomm yazılarınaa ıncık cıncık yazmıss yaa pek şeker
kaydirigubbakcemile2

Hasretinle yandı gönlüm
yandı yandı söndü gönlüm
evvel yükseklerde uçtu
düze indi şimdi gönlüm

gözlerimde kanlı yaşlar
hasretin bağrımda kışlar
başa geldi olmaz işler
binbir dertle doldu gönlüm

gelecektin gelmez oldun
halimi hiç sormaz oldun
yaralarımı sarmaz oldun
yokluğundan soldu gönlüm

gözlerimde kanlı yaşlar
hasretin bağrımda kışlar
başa geldi olmaz işler
binbir dertle doldu gönlüm

aramızda karlı dağlar
hasretin bağrımı dağlar
çaresizlik yolu bağlar
yokluğundan öldü gönlüm
yokluğundan öldü gönlümmm

:nazar::nazar:

hayli zor oldu
sevdandan vazgeçmem
herşeyden acı
bile bile aldanmak
çok yazık oldu
seninle zamana
en büyük suçtu
inanmak yalanlara

olamazdım senle
yapamazdım senle
yaralıydı hergun
gönlüm seninle

bırakıpta gitmem
sanıyordum seni
acımasız gerçekler
zorladı beni
ilkkez yenildim
ilkdefa malup oldum
yıkıldım yoruldum
varlığınla tükendim

olamazdım senle
yapamazdım senle
biticekdi elbet
günün birinde

:eek:

aman cok kötu bu yaa

gelecektin gelmez oldun
halimi hiç sormaz oldun
yaralarımı sarmaz oldun

kıssss gelecek nasıllsaaa böle karalar baglamaaaa

aman cok kötu bu yaa

gelecektin gelmez oldun
halimi hiç sormaz oldun
yaralarımı sarmaz oldun

kıssss gelecek nasıllsaaa böle karalar baglamaaaa

Yo kıs nekarası ne bağlaması kaydirigubbakcemile öle şarkı sölüom kaydirigubbakcemile3
anam çağırıo yemekkkkkkk cokacimcoook

X