Sevdiğini özleyenler buyurun

ben de kocamı özledim sabah gördüm ama aksama kadar onu cok özlüyorum

Ben sevda da senin ile yürüdüm.
Senin bile hiç haberin olmadı.
Gece rüyamda gördüm gündüz düşündüm
Senin yine hiç haberin olmadı.

Aklımı aldın beni benden götürdün,
Erittin tükettin beni bitirdin,
Gelir dedim uzaklara bakıttın
Senin yine hiç haberin olmadı.

Gezdiğim dolaştığım yerde hayalimde sen vardın
Senin ile yüreğimi dağladım.
Nice gecelerde düşündüm sabahladım.
Yandım amma hiç haberin olmadı

Uzun yada kısa dönem Hiç fark etmiyor kızlar Sonuçta bekliyoruz Hep beraber birlikde ,içimiz de Hepimiz özlüyoruz ve seviyoruz Sayılı gün çabuk geçicek !... Şafak 281
Bir gün gelicek, bir gün kalıcak !...
:lepi:
Yine sevdiklerimiz bizimle olucak!... yanımız da ......

:asigim:

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim...
ama aşkım aramadı bugün çok kızgınım onaaa

Zamanı yoktur canım. Orada hemen şap diye '' arayım '' demeyle arayamıyorlarki :1no2:
Ona kızgın olma onu düşün onunla olup onu hisset :lepi: o şimdi seni düşünüyordur :asigim: emin ol canım emin... :asigim:

off yaa inşallah dediğin gibidir cnm ben onu çok özledim ama hiç wakit bulamıomu yemek molası falan hiçmi wermiolar veya dinlenmek için... 2 dk arayacak öle saatlerce konuşmakta istemiorumkisenağlamasenağlama

off yaa inşallah dediğin gibidir cnm ben onu çok özledim ama hiç wakit bulamıomu yemek molası falan hiçmi wermiolar veya dinlenmek için... 2 dk arayacak öle saatlerce konuşmakta istemiorumkisenağlamasenağlama

Öğle olabilir.. Saat 1:30 gibi yada 1 de yemeğe çıkıyorlar .. ama kontuurde kalmayabilir.. çarşıya hem ne kaldıki.. çıkmayacak mı bu hafta sonu.. konuşursun alırsın detadıyını.. muakat bir aksilik çıkmışdır.. yoksa aramazmıdır.. Benimki acemiliğinde 2 günde birken 4 günde bir aramaya başlıyordu.. biiraz ertelenme olabiliyor yani.. Hemen kötü düşünüp kızma eniştemize naniknanik

Kıslar hosgeldınız
breforlovecım haklısın öle hemen arayayım demekle arahmıyor kı orası kalabalıktır hem sıra da beklıyorlar öle kolay degıl kı cep telefonu elınde degıl yani ona da hak ver hem aramayan bı enıste degıl sonucta gamyoncuiremsu süreklı arıyor belkı bu gece gecc arar tatlım panık yapmaa hihoyyyt

off ne bilim kızlar yaa mutsuz oldum ztn özlemi bastırdı iiden iiyiye
aramadıkça geriliorum kızıorum ona sanki orada beni unutmuş gibi gelmeye başladı...
çarşısına daha çok war ilk ay çıkamıolar

ay kıyamam ben size senağlama
Daha acemisiniz onlar gibi =)
bak canım sana anlatayım ..

orada çok sıra var kolay kolay arayamıyorlar ve ilk günler pek bir dolu olabiliyorlar
bazen konturleri bitebiliyor az olduğundan rahatça konuşamayız diye aramamazlık yapabiliyorlar
heran daha başka şeyler olabilir ama sakınha unuttuğunu düşünme... o şimdi rahatlıkdan askeriye geçtiği için biraz isyankar zaanları ve çok yanlız.. sevdikleri hepte akıllarındadır .. ona kızacağına ve hep beklenti içinde olacağına ona desdek ver canım. O seni unutmak değil böyle birşey hiç bekleme kii eğer seni sevdiğinden kesin ama kesin eminsen:1closedeyes:

Banada ilk günler öyleydi kaydirigubbakcemile3 aman kızlar yaaa kaydirigubbakcemile3 vallahi yeyim siz sırnaşık şey

orada çok sıra var kolay kolay arayamıyorlar ve ilk günler pek bir dolu olabiliyorlar
bazen konturleri bitebiliyor az olduğundan rahatça konuşamayız diye aramamazlık yapabiliyorlar

brekforlov haklıııı hak ver arayamamasınaa
arıycakk nasıllsa

benımkı de benı arar mı acaba bı gün :çok üzgünüm:

brekforlov haklıııı hak ver arayamamasınaa
arıycakk nasıllsa

benımkı de benı arar mı acaba bı gün :çok üzgünüm:

Aaaaa kızlarrrrrr döveceğim hepinizi haaaklava: bune be böleee.....
Bırakın kızlar bırakın relax ve mutlu olun.. bir insan nasıl düşünürse o olur hayatında.. Siz sevin sevmek beklenti içinde olmaz beklemektir.. onlarda seviyorsa zaten yanınızdadır klava: aaa deli olacağım yaaaaa.. bunalım etiniz vallahi.. zavallı eniştelerimiz sizden çok çekecek haaa

gülümseyin ya birşeye negatif bakmayın .. iyi düşünmeyide bir kez olsun yapın.. vallahi ya sizn için diyorum :1closedeyes:

Beni tam 100 gün aryamamışdı ben ağlamak yerine hep onun sesini hayal edip öle bekledim onu ve aradı ... herşey sizin elinizde .. unutmayın bunuklava:

Elbet merak ediceksiniz ama kızmayarak.. elbet özleyeceksiniz ama kendinizi yıpratmadan siz güçlü olmazssanız onlar nasıl güçlü olacak şakkıdı
biraz düşününnn sengözlerimebaksanab
beni deli etmeyin deli edip kendinizi dövdürtmeyinnn mirmirmirmir vallahi garılar delerim biçerim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 piskopat etiniz beni burda yaa

aşkım aradı aşkım aradı...
bana ben askerdeyken beni bırakma dedim gözlerim doldu yaa
çoook amaçook özledim ben bitanemi
aşkımı çoook sewiorum nası bırakırımki onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…