- 21 Eylül 2007
- 1.400
- 3
öle sölee agazlarını aaaraa gıdıyosanızz gıdelımmmı fln dee
gaza getırr gıtmıceklerse bıle toplaa gıtt kısımm
yokkk benemki öle değilmiş.. zaten aradığım da onları değil anılarını anlatıozaten yakında yanıma zaman makinesinesi yapıcam anılarını anlattığı anı geçicek bir makine
benim gaza getirmeme gerek yok yeterince gazlı onlar...
bırakmak için bile kalkıp sülalecek gittiler. kuzeni içinde öle yapmışlardı... erinmezler sewerler öle faaliyetleri... kesin gideler bi kaç araba... benide bi yere sıkıştırırlar dimi... ben bi de almaya gitmeyi istiorumbi arkadaşıyla konuştuk bakalım onunla gitcez arabaya atlayıpsırnaşık şey inşallah o günle gelirsehihoyyyt
benim gaza getirmeme gerek yok yeterince gazlı onlar...
bırakmak için bile kalkıp sülalecek gittiler. kuzeni içinde öle yapmışlardı... erinmezler sewerler öle faaliyetleri... kesin gideler bi kaç araba... benide bi yere sıkıştırırlar dimi... ben bi de almaya gitmeyi istiorumbi arkadaşıyla konuştuk bakalım onunla gitcez arabaya atlayıpsırnaşık şey inşallah o günle gelirsehihoyyyt
yavrum kamera gonder ona ceksın yollasın her haftalık kargoylan nee ugrascan hayal etmeyee
inşallah canım a.s. daaa bir lafın beni çok güldürdü haaa '' benide bir yere sıkıştıırlar emi '' :roflol::roflol: yerim senii cokacimcoookkaydirigubbakcemile3
kıslar ya kaç yaşındasınıs siz :)
kızım gıt ıste almaya da egıtıme de
148 kaldı galba bu arada hemi
kıslar ya kaç yaşındasınıs siz :)
oldu canım sölerim pasta böle diyor derim kaydirigubbakcemile3 gızz bırak kamerasını mekup bilem gelmio.. ne anlar o becereksiz .. bırak anlatsın .. dinliyorum zaten ama beş dakika sonra anlattığı 25 dakikalık şeyleri unutuom kaydirigubbakcemile2 tek bir cümlsi kalıyor okadar mirmirmirmir
yimee beni :CüvCüv:
beni bi tek kişi yiyebülür:sm_cool:
oleeeyykaydirigubbakcemile5 ewt bi gün daha gitttiiiiii:lepi:
21 bennn en küççük :))
yedürtme şimdi tek dişi kalmış canavarı bana cokacimcoook kim yiyecekmiş seni vallahi ağzımı kocaman yaparım haaa kaydirigubbakcemile
21 bennn en küççük :))