Sevdiğini özleyenler buyurun

kızım aılesı nereden cıktı dıcekse gıtme
benımkılerın de öle bı durumu olabılır
olmıcagını anlasam bı sanıye durmam da
dıyebılırler bu ne yaa kel alakaa dıye gamyoncuiremsu

ewt yani kestiremiorum.geçen gün kız kardeşi dedi abimi özledim bi gün gidelimmi yanına die bende gidelim dedim... ama acemilikten sora hftsonu çıkabiliolar dedim... saflık bende desene yemin törenine giderz birlikte dieeeee:a015:

olur canım öle ummadığımız anda şüphe duyduğumuz yada olmaz dediğimiz şeyler pozatife dönüşebiliyor.. adım atmak yeterli.. cickız

ben de tahmin etmezdim ama ailesi çok duygusallaşmış
beni götrmeyi çok istediler ben yük olurum die düşünürken
bide gittikten sonra babası bana geldigin için Allah razı olsun seni görnce çok sevindi demez mi
şok oldum :))

ayy benimkilerde çaırsalar beni ne hoş olur yaaa... utanırım biras ama görmekte isitorum çekiniorum yani birasda tepkilerinden...

ewt yani kestiremiorum.geçen gün kız kardeşi dedi abimi özledim bi gün gidelimmi yanına die bende gidelim dedim... ama acemilikten sora hftsonu çıkabiliolar dedim... saflık bende desene yemin törenine giderz birlikte dieeeee:a015:

eh be balım nıe dımedın öle
hazır fırsat varken
neyse yıne ac madem konuyu aıleden bırıyle gorusuyosan :CüvCüv:

tabi canım tankçıydı sonra yazıcı oldu.. iyi ve rahat biraz yorucu diyor okadar.. nöbet kısmıda çok güzel -tatlicadiarzu- herdaim rusların geçtiği aanda nöbet tutuolar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hehe benımkının ıl de de sureklı erkekler var askerde de erkek dolu
super ortam kaydirigubbakcemile3

ben de utangaçım ama utangaçlıgım yüzünden bu fırsatı kaçıramazdım...
hayatı kaçırmayın kıslarrr :p

eh be balım nıe dımedın öle
hazır fırsat varken
neyse yıne ac madem konuyu aıleden bırıyle gorusuyosan :CüvCüv:

günü biras yaklaşsın kuzenlerine kardeşlerine falan derim birlikte gidelim gitcenizmi die :eek: onlar çaırmazsa ben onları çaırırımkaydirigubbakcemile5

nası fikir ama...

hehe benımkının ıl de de sureklı erkekler var askerde de erkek dolu
super ortam kaydirigubbakcemile3

yokkıs benimki öle değil bu aralar nöbet daha sıkmış =) turistti muristti bir süür ürusti geçiyormuş :jeyyar: yazuk benimkine kıyamam .. ineğin trene baktığı gibi bakıyordur :roflol:

ben de utangaçım ama utangaçlıgım yüzünden bu fırsatı kaçıramazdım...
hayatı kaçırmayın kıslarrr :p

haklısın bende bunu düşünüorum ztn ne kdr utansamda bir kez asker oluo we bir kez yemin töreni olcak... ztn şimdiye kdr hayatının hiç bi önemli olayında yanında yoktum çünkü birlikte deildik... bunuda kaçırmak istemiorumm.
ama ben aşkımı çooook seviyoruummmmşutarafagittiŞeniz

günü biras yaklaşsın kuzenlerine kardeşlerine falan derim birlikte gidelim gitcenizmi die :eek: onlar çaırmazsa ben onları çaırırımkaydirigubbakcemile5

nası fikir ama...

öle sölee agazlarını aaaraa gıdıyosanızz gıdelımmmı fln dee
gaza getırr gıtmıceklerse bıle toplaa gıtt kısımm

yokkıs benimki öle değil bu aralar nöbet daha sıkmış =) turistti muristti bir süür ürusti geçiyormuş :jeyyar: yazuk benimkine kıyamam .. ineğin trene baktığı gibi bakıyordur :roflol:

gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
baksın ağzının suyu aka akasırnaşık şey

hehe bakar bakar sonr bakmamayay baslar ulasamıom konusamıom bıle deer
aah dedırtme bana bunnarı sadıktır sanaa hehe bakmaz bılee kızlaraa :icecream:

X