kızım aılesı nereden cıktı dıcekse gıtme
benımkılerın de öle bı durumu olabılır
olmıcagını anlasam bı sanıye durmam da
dıyebılırler bu ne yaa kel alakaa dıye gamyoncuiremsu
inşallah kuzum gelecektir ogünlerbizde kavuşsak sewdiğimize... o günleri de görürüz dimi...
merkezinde :lepi::lepi: öle dediydi bana ...
ben de tahmin etmezdim ama ailesi çok duygusallaşmış
beni götrmeyi çok istediler ben yük olurum die düşünürken
bide gittikten sonra babası bana geldigin için Allah razı olsun seni görnce çok sevindi demez mi
şok oldum :))
ewt yani kestiremiorum.geçen gün kız kardeşi dedi abimi özledim bi gün gidelimmi yanına die bende gidelim dedim... ama acemilikten sora hftsonu çıkabiliolar dedim... saflık bende desene yemin törenine giderz birlikte dieeeee:a015:
inşallah kuzum gelecektir ogünler
oooo iyi yerde valla
tabi canım tankçıydı sonra yazıcı oldu.. iyi ve rahat biraz yorucu diyor okadar.. nöbet kısmıda çok güzel -tatlicadiarzu- herdaim rusların geçtiği aanda nöbet tutuolar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eh be balım nıe dımedın öle
hazır fırsat varken
neyse yıne ac madem konuyu aıleden bırıyle gorusuyosan :CüvCüv:
hehe benımkının ıl de de sureklı erkekler var askerde de erkek dolu
super ortam kaydirigubbakcemile3
günü biras yaklaşsın kuzenlerine kardeşlerine falan derim birlikte gidelim gitcenizmi dieonlar çaırmazsa ben onları çaırırımkaydirigubbakcemile5
nası fikir ama...
kıs delisin sen :))lülülülülülüyokkıs benimki öle değil bu aralar nöbet daha sıkmış =) turistti muristti bir süür ürusti geçiyormuş :jeyyar: yazuk benimkine kıyamam .. ineğin trene baktığı gibi bakıyordur :roflol:
ben de utangaçım ama utangaçlıgım yüzünden bu fırsatı kaçıramazdım...
hayatı kaçırmayın kıslarrr
breakforlove senin jandarma dime
patiska senin nerde
günü biras yaklaşsın kuzenlerine kardeşlerine falan derim birlikte gidelim gitcenizmi dieonlar çaırmazsa ben onları çaırırımkaydirigubbakcemile5
nası fikir ama...
yokkıs benimki öle değil bu aralar nöbet daha sıkmış =) turistti muristti bir süür ürusti geçiyormuş :jeyyar: yazuk benimkine kıyamam .. ineğin trene baktığı gibi bakıyordur :roflol:
yokkıs benimki öle değil bu aralar nöbet daha sıkmış =) turistti muristti bir süür ürusti geçiyormuş :jeyyar: yazuk benimkine kıyamam .. ineğin trene baktığı gibi bakıyordur :roflol:
breakforlove senin jandarma dime
patiska senin nerde