Sevdiğini özleyenler buyurun

yokkk benemki öle değilmiş.. zaten aradığım da onları değil anılarını anlatıo:eek: zaten yakında yanıma zaman makinesinesi yapıcam anılarını anlattığı anı geçicek bir makine :nazar:

öle sölee agazlarını aaaraa gıdıyosanızz gıdelımmmı fln dee
gaza getırr gıtmıceklerse bıle toplaa gıtt kısımm

benim gaza getirmeme gerek yok yeterince gazlı onlar...
bırakmak için bile kalkıp sülalecek gittiler. kuzeni içinde öle yapmışlardı... erinmezler sewerler öle faaliyetleri... kesin gideler bi kaç araba... benide bi yere sıkıştırırlar dimi... ben bi de almaya gitmeyi istiorum:eek: bi arkadaşıyla konuştuk bakalım onunla gitcez arabaya atlayıpsırnaşık şey inşallah o günle gelirsehihoyyyt

bırakmak için bile kalkıp sülalecek gittiler. kuzeni içinde öle yapmışlardı... erinmezler sewerler öle faaliyetleri... kesin gideler bi kaç araba... benide bi yere sıkıştırırlar dimi... ben bi de almaya gitmeyi istiorum:eek: bi arkadaşıyla konuştuk bakalım onunla gitcez arabaya atlayıpsırnaşık şey inşallah o günle gelirsehihoyyyt

inşallah canım a.s. daaa bir lafın beni çok güldürdü haaa '' benide bir yere sıkıştıırlar emi '' :roflol::roflol: yerim senii cokacimcoookkaydirigubbakcemile3

kızım gıt ıste almaya da egıtıme de
148 kaldı galba bu arada hemi :eek:

yavrum kamera gonder ona ceksın yollasın her haftalık kargoylan nee ugrascan hayal etmeyee :eek:

oldu canım sölerim pasta böle diyor derim kaydirigubbakcemile3 gızz bırak kamerasını mekup bilem gelmio.. ne anlar o becereksiz .. bırak anlatsın .. dinliyorum zaten ama beş dakika sonra anlattığı 25 dakikalık şeyleri unutuom kaydirigubbakcemile2 tek bir cümlsi kalıyor okadar mirmirmirmir

oldu canım sölerim pasta böle diyor derim kaydirigubbakcemile3 gızz bırak kamerasını mekup bilem gelmio.. ne anlar o becereksiz .. bırak anlatsın .. dinliyorum zaten ama beş dakika sonra anlattığı 25 dakikalık şeyleri unutuom kaydirigubbakcemile2 tek bir cümlsi kalıyor okadar mirmirmirmir

heh annatsın eglencelı oluyodur onun ıcın cok bı manalı gelıyodur annattıkları
hehe donunce de annatcaklar sankı marıfet gıbı hehehehe garıp bunnar wala erkek mılletı dııl mııı kaydirigubbakcemile3

X