Sevdiğini özleyenler buyurun

ck guzel ızmır ya ben bı kere ayrı kaldım 1 hafta durmadan agladım işte senın de vazgecmen kolay olmamıstr, morallerım ck bozuk su an sen de cıkıon galba ıyıgclr ne dıyım byby

ii akşamlarr kızlarrrr ooo muhabbet yine koyu maşallahhh maşalllaaahhhhnaniknaniknaniknaniknaniknanik

ben izmiri hiç görmedim bizimkiler gidersem bi daha dönmem die korkuolar göndermiolar... çok istiorum görmeyi ama biliorum çok beğenecem... lisedeyken çok istemiştim oraya yerleşelim die olmadı

mannakcığım yanlış hatırlamıosam asker dönüşü isteme söz nişan olayları warmış hayırlısı olsun şekerim... büyük ihtimal bende de olcak... bakalım kısmetse... geriliorum düşündükçe... bi yandan da çeyiz alışwerişi yapayım wakit geçsin diorum

hoşgeldin cnmkaydirigubbakcemile5:1hug:

hoşbuldukk canım benimmmm eee napıo askerinn konuştunmu?
ben az önce konuştum bugün onları askeri araçlarla doktora muayeneye götürmüşler çok kötü oldum diyo ya herkes onlara bakmış zoruma gitti diyo öyle arabnın içinde hiç bişi yapamadım falan baya kötü olmuş yani izne çıkınmca geri dönemez herhalde ama beni kızdırdı ya bi konuda baya ısrar ettim oda biraz sesiini yükseltti bana bende sustum sonra hemen özür diledi defalerca ama belli baya sıkılmış eğitimler ve spor çok yoğunmuş ya baya zorluyorlarmış
bide tezkeresine 2 gün kalan adam bile nöbet tutuyormuş ya 30 gün kalanlarda eğitim yapıomuş çok şaşırdım ya ne biçim bi yermiş orası ya

Aşkımı çok özledimmmsenağlama Nişanlım şırnakda askerde şafak 348:1no2: Ya şırnak görmeçe dağıtımı olan yakınlarınız fln oldumu bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürlera.s.

ayy çok saoll canımmm benim öyle düşünüyoruz ama bugün kafam çok karıştı 6 ayda yetişecekmi herşey diye şu çeyiz olayı beni .ok geriyo al al bitmiyo çok eksiğim var çalışmıyorumda evdekilerede çok yük olmak istemiyorum acil olarak iş bulup çalışmam lazım eğer olmazsa herşey değişebilir biz temmuz başı gibi düğün yaparız diyorduk ama böyle giderse ekime kalabiliriz ya offfff aşkım gelecek 9 ay sonra düğün çok ya beklemek istemiyoz 6 buöuk senedir zaten bekliyoruz

senin okul falan varmı canımmm ayyyy bide seninle aynı dönemde evleniyomışuzzz ne güzel olur o heyecanıda beraber yaşarısssssssssss:dance::dance:

öyledir cnm bence daha iyi günleri bunlar daha stres başlamadı iicene günler geçtikçe özlemleri arttıkça sivilde yaptıklarını yapamadıkça, o günlerini iicene özleyince gerilecekler iyicene... Allah bize sabır versin... zor işimiz çok zor gerçekten cnm...benim askerim öğlen aramıştı kısacık sırada bekleyenler war die hemen kısa kesio okdr işte napalım beklentim yok ztn arayabilio ya buna şükür:teselli:

canımm Allah kavuştursunnnn Rabbim hepimizin yardımcısı olsun benim tanıdığım yok ama burda sştede bi arkadaşımızında sevgilisi şırnaktaydı ama yerini tam bilmiyorum o şimdi tatillde gelince daha detaylı bilgi alabilirsin üye adı life city

ayyy harika olur cnm inşallah kısmet işte artıkkaydirigubbakcemile5

ben çalışıyorum cnm okul falan biteli baya oldu yani... yaşım biras büyük mü ne naniknanik

benimde eksikler çok daha dorusu yeni başladım bakalım nolcak... bizde şubat mart gibi nişan temmuz gibi düğün düşünüoz bakalım hayırlısı cnm :içelim:

hımmmmm peki ne kadar zamandır birliktesiniz enişteyleee??? ailesi falan biliomuuu

AMİN canım çok sağolŞeniz

benim kuzenim şırnar ikizcede ama nası durumu bilemiorum geçen hfta gitti dağıtımda oraya çıktı...

hımmmmm peki ne kadar zamandır birliktesiniz enişteyleee??? ailesi falan biliomuuu

bizim 2 sene bitti cnm... ailesi bilio ztn konuştu onlarla askerden gelince demişler... ben konuşmadım nasısa bizimkilerde öle deerler die
benimde annem bilio... ama dolaylı yolla babamda bilio olabilir... annem dün askerden gelince onu yemeğe çaıracam falan diodu... işte baya bi git gel olcak gibi ben onlara o bize...:1shok::1shok::1shok:

selamlar kızlar
sevgılımın kardesıyle konusuyorum da sız ayrılmadınız mı neden beklıyosun ozluyosun fln dıyo,
bana karısmak dusmez ama cok umutlanıp tel bekleme fln dıyo
senın uzulmenı beklemenı ıstemem dıyo

dedım kı eft pek karısmak dusmez tabı fıkrını soleyebılırsın ama ben onu sevıyorum bır hıc yokuna ayrıldık bız beklememde sevmemde bı sakınca yok gıbı seyler dedım durumu acıkladım uzun uzun
o benıı dsundüğü ıcın ayrıldık ewlenmıcegımız ıcın ayrıldık dedım

üzdü ufaklık bıraz benı sımdı
abımle aranıza gırmıs gıbı oldum ben sımdı fln dıyo böle senı msne eklemekle öle hıssettım dıo
senın duyguların bu kdr guclu degıl dıye konusmak ıstedım normal normal dıyo

ii dedım ben yıne de mecburen sevcem beklıcem sessız sedasızdedım
zamana bırak dıyo.

-ufaklıga bakın yaa gece gece sınır ettı uzdu benı -

hımmm ay canım yaaaa o gidip gelmeleri düşünmek bile beni geriyo ya offfffff ay ne giycem benim için ne düşünürler şu nasıl olur aileler anlaşırmı falannnnnnn filaaannnnnnnnn offf ya keşke hemen düğün olsa yaaa

canım ya boşver sen o ufaklığı ya sen duygularından eminsin ve en önemlisi umudun varr bi şekilde askerinin tel numarasını alamazmısın ya aslında onunla bi konuşsan herşey belli olur yaaa

abısı kızcak zzaten ufaklık benım sevgılımı uzmüş dıcek
bı kere bana hulya kocıyıte benzıyosun demıstı de abısı neler demıstı
cok kızdı benzetme ulenn dıye

hulyakocıyıt de ıyı de benzemek ıstemıyorum işte
sımdı yıne abı senı beklıo bu kız bekleme aramaz fln dedım böle böle dedım dıcek
abısı dellencek arıcak üzdü benı dıe

abımle cıddıyete varmadıgından ayrıldıız bılıyorum böle seyler cok sıkar bızı dıyo
erkek göya da kendısı ufaklık dötten bacak

olmaz dımı bıse bebegım uzmıyımkendımı abısıyle konusmadan bellı olmas hıcbıse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…