Sevdiğini özleyenler buyurun

numarayı dırek alamam da aratyırım ama komutanı bunu cagartır fln öle acele ısler yapmama gerek yok arar umarım bu hsonu benı 10 gun gecmıs oluo cunku ya da cuma fln

abısı kızcak zzaten ufaklık benım sevgılımı uzmüş dıcek
bı kere bana hulya kocıyıte benzıyosun demıstı de abısı neler demıstı
cok kızdı benzetme ulenn dıye

hulyakocıyıt de ıyı de benzemek ıstemıyorum işte
sımdı yıne abı senı beklıo bu kız bekleme aramaz fln dedım böle böle dedım dıcek
abısı dellencek arıcak üzdü benı dıe :KK43:

abımle cıddıyete varmadıgından ayrıldıız bılıyorum böle seyler cok sıkar bızı dıyo
erkek göya da kendısı ufaklık dötten bacak

olmaz dımı bıse bebegım uzmıyımkendımı abısıyle konusmadan bellı olmas hıcbıse

üzme tabiki canım benim yaaaaa boşver sen onu dötten bacak işteeee:roflol:
sen biraz daha bekle acemilikleri bitsin cep teli kullanacaklar o zaman aşkınla uzunn uzun konuşursun yaaa

üzme tabiki canım benim yaaaaa boşver sen onu dötten bacak işteeee:roflol:
sen biraz daha bekle acemilikleri bitsin cep teli kullanacaklar o zaman aşkınla uzunn uzun konuşursun yaaa

abısı yıne arar bekleme benı derse vururm onları artık aa
ben senle cıkmak ıcın mı beklıom dıyeyım ne denır kı ay allam ne karıstırdı bu sımdı ortalıgı yaa , bıraz daha dusun sonra ara der kapatırım mirmirmirmir

selamlar kızlar
sevgılımın kardesıyle konusuyorum da sız ayrılmadınız mı neden beklıyosun ozluyosun fln dıyo,
bana karısmak dusmez ama cok umutlanıp tel bekleme fln dıyo
senın uzulmenı beklemenı ıstemem dıyo

dedım kı eft pek karısmak dusmez tabı fıkrını soleyebılırsın ama ben onu sevıyorum bır hıc yokuna ayrıldık bız beklememde sevmemde bı sakınca yok gıbı seyler dedım durumu acıkladım uzun uzun
o benıı dsundüğü ıcın ayrıldık ewlenmıcegımız ıcın ayrıldık dedım

üzdü ufaklık bıraz benı sımdı
abımle aranıza gırmıs gıbı oldum ben sımdı fln dıyo böle senı msne eklemekle öle hıssettım dıo
senın duyguların bu kdr guclu degıl dıye konusmak ıstedım normal normal dıyo

ii dedım ben yıne de mecburen sevcem beklıcem sessız sedasızdedım
zamana bırak dıyo.

-ufaklıga bakın yaa gece gece sınır ettı uzdu benı -

alla alla cnm siz barışmıştınız noluo şimdi...
boşwer güselim üzme kendini bekle sonunda zafer senin olcak...o ne bilsin aranızdakilier konuşuo işte ölesine

hayır bıde sankı ben onun eglencesıyım yaa neden ekledın pekı dedım benden umutlanma dıyo
cok uzuldum ekledıgıme dıyo
neden dedım, bu kdr sevdıgını bekledıgını derın dusundugunu bılmıyodum dıyo
eglencelıktım cunku ben al ekle msne laylom yap demı manyak adam yaa

güselim bence hiç sıkma canını kardeşiylede görüşme...
ona ben seviyorum abini ve bekleyecem.. sen ne dersen de o da beni sewiyor... bekledimi biliyor ve eminim arayacak de... bi daha da konuşma... gıcıklıkta yapıo olabilir. sonra sevgilin arayınca konuş böle böle dedi kardeşin noluo ben bekleyem biliosun de... hallet sorununuzu... olmadı telde uzun konuşma şansınız olmazsa sana mail yazdım çarşıya çıktıında okurmusun de... ona mail at açık açık yaz her düşündüünü...

hayır bıde sankı ben onun eglencesıyım yaa neden ekledın pekı dedım benden umutlanma dıyo
cok uzuldum ekledıgıme dıyo
neden dedım, bu kdr sevdıgını bekledıgını derın dusundugunu bılmıyodum dıyo
eglencelıktım cunku ben al ekle msne laylom yap demı manyak adam yaa

güselim kardeşi kaç yaşında o da senden hoşlanıyor olabilir mi? ne yani bu şimdiii...CADIARZU

güselim bence hiç sıkma canını kardeşiylede görüşme...
ona ben seviyorum abini ve bekleyecem.. sen ne dersen de o da beni sewiyor... bekledimi biliyor ve eminim arayacak de... bi daha da konuşma... gıcıklıkta yapıo olabilir. sonra sevgilin arayınca konuş böle böle dedi kardeşin noluo ben bekleyem biliosun de... hallet sorununuzu... olmadı telde uzun konuşma şansınız olmazsa sana mail yazdım çarşıya çıktıında okurmusun de... ona mail at açık açık yaz her düşündüünü...

22 yasında abısı de 27 yasında benden hoslanmıyo ama begenıyodu sevıyodu yenge dıye guzel cok guzel guluon fln yani gozunde buyutuyodu
ama abısı işte askere gıdıom cıddı olamıcaz ayrılıyoz fln demıs sadee bunu söledı dıyo ama tum her seyı yanlarında telde konusuyoduk bız
hem abısıyle super ılıskımız vardı kıskanıyodur delı pıslık kıskanır ıllakı

lutfen benım yuzumden umutlanma bekleme zamana bırak fln dıyo ya dedım adam asker ne yapabılcem kı sevıyorum dıye beklıyorum benımle dusuncelılık edıp benı dusundugu ıcın ayrıldık bız neden beklemıyeyım dedım
engelı bastım artık acmıcam pıslık yaa sınır ettı aksam aksam
en son abısı telefonumu bıle ezberlemıstı sarmas dolas ayrıldık son gece bulustugumuzda,
tamam cıkmıyoruz ama sevıyoruz dönunce deva ederız hem arar benı sık sık bılıyorum ben onu gecsın bızaman arıycak ılla ki,

maıl yazabılırım ama kendını daha sıkılmıs da hıssedebılır bılmıyorum maıl yazdıgımda okuyabılecegı zaman yazarım zaten telefon actıgında anlatcam pıtır pıtır
ama bekleme benı ne olcagım bellı degıl fln derse de yıne de dıcem sevıyom bılıom beklıcem dıcem.

22 yasında abısı de 27 yasında benden hoslanmıyo ama begenıyodu sevıyodu yenge dıye guzel cok guzel guluon fln yani gozunde buyutuyodu
ama abısı işte askere gıdıom cıddı olamıcaz ayrılıyoz fln demıs sadee bunu söledı dıyo ama tum her seyı yanlarında telde konusuyoduk bız
hem abısıyle super ılıskımız vardı kıskanıyodur delı pıslık kıskanır ıllakı

lutfen benım yuzumden umutlanma bekleme zamana bırak fln dıyo ya dedım adam asker ne yapabılcem kı sevıyorum dıye beklıyorum benımle dusuncelılık edıp benı dusundugu ıcın ayrıldık bız neden beklemıyeyım dedım
engelı bastım artık acmıcam pıslık yaa sınır ettı aksam aksam
en son abısı telefonumu bıle ezberlemıstı sarmas dolas ayrıldık son gece bulustugumuzda,
tamam cıkmıyoruz ama sevıyoruz dönunce deva ederız hem arar benı sık sık bılıyorum ben onu gecsın bızaman arıycak ılla ki,

maıl yazabılırım ama kendını daha sıkılmıs da hıssedebılır bılmıyorum maıl yazdıgımda okuyabılecegı zaman yazarım zaten telefon actıgında anlatcam pıtır pıtır
ama bekleme benı ne olcagım bellı degıl fln derse de yıne de dıcem sevıyom bılıom beklıcem dıcem.

haklısın kıskanıo olabilir veyada abisi söyletio olabilri bakalım bırakacanmı die bencede söyle bekliyecem die ve bekle umudunu yitirme cnm okdr sarılıp ayrılıonuz olurmu hiç öle şey ayrılık falan...

haklısın kıskanıo olabilir veyada abisi söyletio olabilri bakalım bırakacanmı die bencede söyle bekliyecem die ve bekle umudunu yitirme cnm okdr sarılıp ayrılıonuz olurmu hiç öle şey ayrılık falan...

olmaz dımı tatlım yaa hele üfürükten teyyarenın sözuyle hıcc olmaz
kendısı derse bı nebze yıne ama ona bıle boyun egmem walaa .
:nazar: iki agaz tadıyla sevemedık wala kaydirigubbakcemile3

heyttt beee kim tutar seni...

aman şekerım yaa kendı derdımı anlatana kdr dilimde tug bıttı
sewıyom cocuk asker yuzunden bekleme dedı ama dımı ya , pıskopat oldum wala

kardesıne ben kız ayarlamıstım onla bıle öle duzgun ılgılenmemıstı bıde bana surat yapmıstı manyak ıyy tav oldum ya bak yıne umarım gırmez aramıza

annesıne anlatır kesın bu durumu, ayy acaba annesı laf alsın dıye mı eklettı onu banaa
anaaa :1shok:

X