sağol canım desteğin için. ben işte olduğum için işyerini arayamıyor, çok yoğunuz bu ara, müdür kızıyor=(( gaddar müdür
hain müdür bu kızımız burada hasret çekio asker yolu beklio neden bukdr sıkarsın gıcık müdür...
hain müdür bu kızımız burada hasret çekio asker yolu beklio neden bukdr sıkarsın gıcık müdür...
kızlarr aşkım aradıııı!!! =))) darısı sizin başınıza inşallahhh
Ay çok sevindim vallahi. Bak iyi insan lafın üzerine denk gelirmiş
Ay çok sevindim vallahi. Bak iyi insan lafın üzerine denk gelirmiş
yaa benımkının kardesııı de benı gorunce msndee oflayn oldu didimm yaa
aynı abısı gıbı budaaa oglen msn acınca konusmamısstımm hırs yapmıss hehehe aynı bunnar bee ne gzelll :))) kısasa kısass yapıolarr :))
kızlarr aşkım aradıııı!!! =))) darısı sizin başınıza inşallahhh
kız niye slm vermiyon? sevdiğinin kardeşi senin de kardeşin sayılır kaydirigubbakcemile3
gözün aydın cnm, rahatlamışındır biras olsun:):CüvCüv:
yaa sıkbogaz etmıyım ıstıom
ama selam ıstıyomus galbaaa ya
burcları bıle aynı bunnarın demek cınslerı de ayne hehe aynı davranıyım barı buna daa
cnm cıcımmm dıee kaydirigubbakcemile3 kactı bu geceee haber alamıcamm sevdıgımdennn
Bir daha asla geri gelmeyecek babamı özledim hem de çokk...
kızlar bu arada annemle lades tutuşmuştuk. aşkım arayınca bi heyecan sardı beni, herşeyi unuttum!! aşkımla ev telinden konuşurken annm gelip, gizem biri seni aradı deyip cep telefonumu elime tutuşturdu. ben alır almaz da ladeessss diye bağırdı. yendi diye dört köşe oldu kadın!!=))) amaaann aşkımla konuştum yaa kaybetsem ne yazar:))))
tatlım aşkının anası,kardeşiyle aranı iyi tutacaksın ki daha bi sıkı fıkı olasınız. kaydirigubbakcemile3
kızımmm anann cok komıkmıss ya hehe