Sevdiğini özleyenler buyurun

bende sevdiğimi özledim...senelik izne gitti ailesinin yanına ve gitmeden öncede görüşemedik aynı şehirde 2 haftadır görüşemiyoruz zaman hiiiiiiiiiiiç geçmiyo yarimi özledimmmmm

bende sevdiğimi özledim...senelik izne gitti ailesinin yanına ve gitmeden öncede görüşemedik aynı şehirde 2 haftadır görüşemiyoruz zaman hiiiiiiiiiiiç geçmiyo yarimi özledimmmmm

allah kavuştursun cnm, senin durumun bizimkine göre daha ii sevdiğin ailesinin yanına gitmiş hemde tatile ohh hayat ona güsel

slm kızlar yine ben geldim ya evde tam 15 kişiydik ya
curcuna resmen az önce geçirdim onları ve geldiiimmmmmmm

Son düzenleme:
selam kızlarr aşkım yarın yola çıkıyorrr
mardine ordan anakraya ordanda ist.e yaşasınnnnn
beklediğimiz gün geldi nihayett

yok canım sorr:KK70:
marmarise gidiyoruz
oraada bi otele=)

oyy süper canımmm ya deniz kuö güneşşşşşş harika yaaaaaaaa aşkım bi gelse kış mış dinlemicem bende gidicem ya 2 gecede olsa gidicem yaaaaa ne güzel kimsecikler yok kkafa dinlersiniz ya ama yer seçiminizde çok güsellll inşallahhhh çok ama çok güsel geçer hiç bi aksilik çıkmazzzzz:1rolleyes::1rolleyes::Saruboceq:

oyy süper canımmm ya deniz kuö güneşşşşşş harika yaaaaaaaa aşkım bi gelse kış mış dinlemicem bende gidicem ya 2 gecede olsa gidicem yaaaaa ne güzel kimsecikler yok kkafa dinlersiniz ya ama yer seçiminizde çok güsellll inşallahhhh çok ama çok güsel geçer hiç bi aksilik çıkmazzzzz:1rolleyes::1rolleyes::Saruboceq:

inş.
geleceğine sevinemiyorum bile
bugün şırnaktan gelenlere mayın patladı bi asker şehit oldu
kafayı yicem gibi....

inş.
geleceğine sevinemiyorum bile
bugün şırnaktan gelenlere mayın patladı bi asker şehit oldu
kafayı yicem gibi....

ya of canım bu konuda sana ne desem boş sadece dua hayatım dua başka yapabileceğimiz birşey yok ben o kadar çok dua ediyorumki ama sadece kendi askerime değil bütün askerlere Rabbim gittikleri gibi geri dönmeyi nasip etsin onlarında bizimde yardımcısı olsun elimizden gelen sadece bu
ama sen aklına nolur kötü şeyler getirmemeye çalış olurmua.sa.s Rabbim çok büyükk elbet dualarımızı kabul eder:teselli::teselli:

saol canım
amin amin aklım onda sürekli yaaa offf
bu gece uyuyamıcam
mardine kadar gelse içim rahatlıcak inan
13:50 de uçağı kalkıyor

saol canım
amin amin aklım onda sürekli yaaa offf
bu gece uyuyamıcam
mardine kadar gelse içim rahatlıcak inan
13:50 de uçağı kalkıyor

canımm benimm ya haklısın ya insan çok merak ediyo ben ilk gittiğinde kötü olmuştum ama sakinleştiricci aldım canım beni çok rahatlattı uyuyamam diyordum o kadar rahat uyudumki arada içebilirsin eğer istersen

Kıss life cityy ıyı seyler düşünnn
öle mayın fln düşünmeee allah tum askercıklerımızı korusunn kızımmm aklına getırme öle seyler..

hadı ıyı tatıller şekerım

X