Allah zihin açıklığı versinnn benim adaşıma
(annemin duasını söyliyim kardeşimin yazılısı oluca hep böyle der)
inşallah 5 alırsın yazılından Allah zihin açıklığı versinna.s
Aminn canım inşallah...
Nedense hiç içimden gitmek gelmiyor yaa...
ama mecburum hem gezmiş olurum...
Telimi kardeşime vericektimm zaten sınav zamanı otobüste kapalı olucak...
Sınava girip geri dönücem...
Sevdiceğime dedim sorun olur mu?
Sen al aşkım telefonu yanaına fırsat buldukça mesaj atarsın dedi tamam dedim...
selam kızlarrr
şafak:162
iyi yapmışsın. uzak yere gidiyorsun. nooolur nolmaz sen al yanına.
Kızlar ya sevdiceğimi beklemek okul iş ev derken iyice sinir sitres yaptım...
Abur cubura dadandım kilo aldım ya...
Bunları vermem lazım sizin uyguladığınız bir şey var mı?
Siz kaç kilosunuz?
Ehh askerlerimiz hemen hemen aynı zamanda gelcek güzel karşılıyalım dimi ama hihoyyythihoyyyt
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kız alcam dabii enişten duymasın özellikle sordum ona...
Bir keresinde senden izin almam ailem varken sadece sana haber veririm demiştim de çok bozulmuştu...O günden sonra herşeyde danışıyorum...Mesela annemler düğüne giderler ben pek sevmem dışarda zaman geçirmiyi gelmiyorum derim annemlere tamam derler...yinede sevdiceğime sorarım düğün var gidiyim mi diye?Sen bilirsin canım sıkılıyorsun zaten git der...Yada evde otur der...Tamam evde oturuyorum o zaman derim hehehe...Aferin benim uslu aşkıma der..Alem kızım ben ya...Ama böyle olmak zorunda...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ben 51- 52 arasında gidip geliyorum. canın abur cubur istediğinde salatalık ye canım. valla bnm sevdiğim kilo vermemi istemiyor ben zayıflamak istiyom amakaydirigubbakcemile3
hoşbuldummm iyi misinz bakalım? sevdicekleriniz aradı mı?
ben 51- 52 arasında gidip geliyorum. canın abur cubur istediğinde salatalık ye canım. valla bnm sevdiğim kilo vermemi istemiyor ben zayıflamak istiyom amakaydirigubbakcemile3
Benimkide çok kızıyor ama vercem ben kararlıyım...
Tamm 57 kilo olmuşum yaa daha ne olsunn :1shok:
52-53 olmam şart...Daha kötüydüm aslında yine verdim ama bunlarıda vermem lazımmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
evet canımm aradı ama 3dk falan konuştuk en azından ii olduğunu öğrendim Allahıma şükür
aynen yaaa! bn de senden izin almam dediydim çok bozulduydu. bu arada ben de dışarda zaman geçirmeyi sevmem, ev kuşuyum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy canım yaaa be de kılo alcamm yıne evdeyım beklıyom sımdı zaten 50 olmam gerkeırken 56yım buna kılolusun dıyoduuu daha alırsammm kapı dısarı atar walla benııı :)
kılo vermekk lazımmm delı gıbı yedım genee demınn Çok üzgünüm çoook
böle oldummm :CüvCüv:
Bendensin desene bende hiç sevmem ya...
Kzılar gelir hadi çıkalım dolaşalım yok derim ben evdeyim yorgunum..
sonra sevdiceğimle konuştuğumuzda sölerim kızlar çağırıyorlar ne yapiyim diye...
Git canım der...Tamam o zaman aşkım gidiyorum derim...Kim kim varmış der...İşte bizim kızlar he birde liseden çocuklar gelcekmiş derim.Hangi çocuklar der...İşte osman semih yaşar falan derdim..Hımmm der ardından suskunluk...Ne olsu aşkım neden sustun derim...Öyle işte aşkım der...Aşkım istersen gitmiyebilirim ya hem dinlenmiş olurum boşver derim...Biranda kendine gelir sesi...Beni kırmamak için elinden geleni yapıyor ama ben anlıyorum ses tonundann canım yaaa :asigim:
boyun kaç nilaycıım? dediğin gibi insan stresli olduğunda abur cubura saldırıyor. bol meyve ye öle zmnlarda. özellikle KARPUZ