T
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay Allahım yaa bu erkeklerin hepsi aynı!! kızlarla gitcem deyince tmm, işin içine erkek arkadşlarımız girdi mi bir suskunluk ve sonrasında sen bilirsin aşkım lafı:roflol::roflol::roflol:
Tüm dünyadaki çöllerin toplamındaki kum taneceiklerinin suya duyduğu özlemi toplayın.Ondan ayrı kaldığım her an özlemimim o kum tanaceiklerinin özleminden daha çok.Ama biz bitşimize geldik galiba.Bu kadar severken ve özlerken nasıl ondan ayrılacağım bilemiyorum
hoşbldum kızlarr saolun
bnmde 3 4 kilo versem iyi olucakk..
65 kiloyum
Mini minnacıkım benn 1.60 boyum varrkaydirigubbakcemile2
Hele ben abur cubur delisiyim ama vericem kızlar kararlıyım...hihoyyythihoyyyt
Ay birde saçlarım uzun benim katlı öndeki kerküllerim uzadı bayabir.Bende kesmiyorum arkadaya karışsın diye.Neyse saçımı yıkadım çıktım giyindim kardeşim resmimi çekti.Saçlarım dalgalıdır...Ehh gözümü kapatmış birazcık saçım..kaydirigubbakcemile3Sevidceğimde resim isteyince onu gönderdim...Beyfendi diyoki katlarım uzamış..Saçımı kestirmicekmişim ama öndeki saçımı tokayla tutturcakmışımm gözlerimi kapatmış...Dedim beyfendi sizin için mi süslencem ben...Evet onun için süslenicekmişim...İyi dedim sen bilirsin...Ama diyo efendim dedim şimdi ben yolum sen böyle kal diyo....Gül gül öldürdü beni yaa:roflol::roflol:
Verirsin inşallah canım ya hep beraber azim yapak verek şu kilolarıı hihoyyythihoyyyt
:roflol::roflol:
İşlerini biliyorlar ama kızlarla başa çıkmak kolay değildir...
Allem eder kallem eder yine dediğimizi yaptırırızkaydirigubbakcemile5
Yer yüzündeki çöllerin tamamındaki kum taneciklerini düşünün.Okum taneciklerinin suya duyduğu özlemi.Ondan ayrı kaldığım heran ona duyduğum özlem onların toplamından daha fazla.Ama artık beraber olamayız.Bu kadar çok severken ve özlerken nasıl başaracağım yaşamayı bilemiyorum.:1no2:
ınsannn beklerkenn cok yemek yıyoooo hele düşünürken strelıykennn
kapruzz yesemmm ıyıııı yemek yedım genee
ama neyseki boydan kazanıyorum 1,72 =)hihoyyyt
sLm prensesLer bende geLdüm ...
NasıLsınız BakaLım hihoyyyt
sLm prensesLer bende geLdüm ...
NasıLsınız BakaLım hihoyyyt
minicik şirine sevgilin için süslenmicen de kimin için süslenecen gııı?? doğru demiş enişte bey yerimseniben
Bende aşkımı çok özlüyorum.Yeryüzündeki çöllerde bulunan kum tanelerinin toplamını düşünün.Okum taneciklerinin suya duyduğu özlemide.Ben ondan ayrı kaldığım her an onların suya duyduğu özlemin toplamından çok özlüyorum sevdiğimi.Ama artık beraber olmamız imkansız.Onu bu kadar çok severken ve özlerken nasıl yaşayacağım bilemiyorum.