Sevdiğini özleyenler buyurun

Merhaba hanımlar ben geldim nasılsınız bakalım?

Oooo ayşe ablamda burdaymışşşhihoyyythihoyyyt

Aşkımın buğün töreni varmış...11:00'den bu yana mesajlaştık...Buğün mersine gidiyorum hayırlısıyla inşallah pazar dönücem...Dedim akşam sesini duyamıcam buğünde duyamadımm pazara kadar sabredicez artık...Aşkım bidenem göznurum hemen aradı yaaa:asigim::asigim:

canım benim ndn özür diliyorsun kiii? ben mutlu oluyom vallah siz sevdiklerinizle konuştukça. dediğin gibi o kadar zorluk çekmişsin ve şırnakta yani.

Çok saol canım ya...
İnan şafağım 300 lerde olduğu zamanlar şafağımı bile yazmadım...
Herkes sıra sıra tezkeresini aldı insan zamanla kabulleniyor...
Burda çok destek gördüm...Ki inanın ha ben ha siz...sizin mutluluğunuz benim mutluluğum sizin üzüntünüz benim üzüntüm:1hug:

neks ne töreni kız bu bittimi yani askerlik şırnakta mıydı bide ayyy çok merak ettim yaww

kızlar nasıl geçiyor bu askerlik günleri bende kasımda başlicam şafak saymaya allah izin verrse.ama korkuyorum yaa ya uzağa giderse 1,5sene kafayı yerim ben bişey olurmu acaba diye diyee su gibi geçio diiolar öle mi gerçekten

Geçiyor canım geçiyorda geçerkende bitiriyor insanı...
Şimdi yazıyorum şöle konuşuyoruz şu kadar saat konuşuyoruz mesajlaşıyoruz diye...
Ama neler çektim bir ben bir allah bilir...
Eğitime gitmişler haber veremedi 1 ay ses soluk yok...
Gece uykusu denen bir şey kalmamıştı...Her yerde sevdiceğimin siması...
Şükür atlattık o günleri...
Son 129 gün inşallah bu günleride atlatıcaz...
Şunu bilir şunu sölerim yinede herşeye rağmen askerlik inanın hem beni hem sevdiceğimi büyüttü sevgimizi güçlendirdi...Umarım bu şekildede güzel devame eder...

Hoş gelmişin adaş nasılsın bakalım?

hoşbulduk canım adaşım benim ii durgun bi gün benim için aşkım bugün eğitime başladı aradı 3dk falan konuştuk ama kapatmak zorundaydı kapattı ya bugün çok sıcakkkkkkkkkk

canım benimm ya Allaha şükür atlatmışsın o günleri Rabbim bi daha yaşatmasınn inş

hoşbulduk canım adaşım benim ii durgun bi gün benim için aşkım bugün eğitime başladı aradı 3dk falan konuştuk ama kapatmak zorundaydı kapattı ya bugün çok sıcakkkkkkkkkk

Onada şükür canım...
Bak ne güzel ilk fırsatta aramış...
İnşallah sık sık arar...

kızlar napıyorsunz?
ölüyorum ya başım çok fena ağrıyo sabahtan beri
bide o yetmezmiş gib yemekte arkadaş çay döktü üstüme yanlışlıkla
eve git gel üstünü değiş
offff offff ya bitermi bugün:bbo:

oyyy canım benimm ya ağrı kesici falan aldınmı
zaten terslikler geldimi hep üst üste gelir yaaa:teselli:

yok cnm ben pek ağrı kesici içemiyorum
hatta ilaç pek içemiyorum öle bi huyum var
biraz antikayım anlayacağın-tatlicadiarzu-

aslında bende öleyim canım ama bazen ağrı dayanılmaz oluyo mecburen içiomm
ya ne yapsakta geçse ağrı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…