Sevdiğini özleyenler buyurun

Kızlar sabah arayıp ulaşamamış çocuğa söylemiştimbeni araması için =) Saat 90 .30 da aradı. Çok şaşırdım sesini duyduğumda. Şey birde kalbim attı =) Sanki yeniden aşık oluyor muşum gibi :KK70: Birazdaha rahatım ve iyiyim.. Aklımdaki o kötü şeyeri kovup hala beni sevdiğine karar verdim=) Oyy canım benümmm :KK70:

nereye gitti canım askerin
allah kavuştursun bu arada

Kızlar sabah arayıp ulaşamamış çocuğa söylemiştimbeni araması için =) Saat 90 .30 da aradı. Çok şaşırdım sesini duyduğumda. Şey birde kalbim attı =) Sanki yeniden aşık oluyor muşum gibi :KK70: Birazdaha rahatım ve iyiyim.. Aklımdaki o kötü şeyeri kovup hala beni sevdiğine karar verdim=) Oyy canım benümmm :KK70:

Oy oyyy ben yerim sizi.......
O kadar çok sevindim ki senin adına anlatamam canım..
Umarım hep böyle mutlu olursunn canımm bir ömür boyu

gözünaydınn canım benimm:teytey:

Kızlar çok özür dilerim yaa...
Ben böyle söylüyorum konuşuyorum falan diye sizede ayıp oldu sanırsam...

inanın sizin yaşadığınız zorlukların hepsini bende yaşadım aylarca günlerce sesini duymadığım bile oldu.Ki sevdiceğiğm 15 ay olduğu için dağlara eğitime bile gidiyordu...Ki şimdi şırnak gibi bir bölgede...En üst devre olduğumuz için bu kadar rahatız...Umarım sizinde rahat olduğunuz günler gelicek kızlar...Biz askerdeyken başladık en güzel zamanlarımız ama ayrıyız...Zoru başarıyoruz sizde öyle hepinizin gönlünce olsun...İyi geceler kızlar yarın burdayımm yine görüşürükk

ii geceler adaşımmmm sanada aşkınnnlŞenizı rüyalarrrr

hadi gözün aydın çok sevindim.

Kızlar çok özür dilerim yaa...
Ben böyle söylüyorum konuşuyorum falan diye sizede ayıp oldu sanırsam...

inanın sizin yaşadığınız zorlukların hepsini bende yaşadım aylarca günlerce sesini duymadığım bile oldu.Ki sevdiceğiğm 15 ay olduğu için dağlara eğitime bile gidiyordu...Ki şimdi şırnak gibi bir bölgede...En üst devre olduğumuz için bu kadar rahatız...Umarım sizinde rahat olduğunuz günler gelicek kızlar...Biz askerdeyken başladık en güzel zamanlarımız ama ayrıyız...Zoru başarıyoruz sizde öyle hepinizin gönlünce olsun...İyi geceler kızlar yarın burdayımm yine görüşürükk

canım benim ndn özür diliyorsun kiii? ben mutlu oluyom vallah siz sevdiklerinizle konuştukça. dediğin gibi o kadar zorluk çekmişsin ve şırnakta yani.

canım ya ama aşkım beni çok özlemiş sesinden belli ya ooofff offf saatlerce konuşan bi şimdi 3-4 dk konuşuoz zoruma gidiyo ya yaetmiyo yaaa yetmiyosenağlamasenağlama

bilio benim çok merak ettiğimi sulugöz olduğumuu oda özlüyo demek arıyo işte sağ olsun

canımm yaa wala öle :) bız daha konusamadık annesını aramıs ama kardesınden duydum
yerlesmıs ıyıymıs 10da uyuyomus bılgılerım bu sekılde :) 1 aya kalmaz arar benı de gamyoncuiremsu

aa canım benim askerim ossmaniyede çok yakınlarrr a.s

Yaa keşke bizede çok yakın olsalardı kaydirigubbakcemile3 Neyse yarın günlerden perşembe 14 oluyorsa cuma günü 15' se aşkımın doğum günü :KK70: 24 'ne basıyor.. Ama ben hiç birşey yapamıyorum bu sefer senağlama Sesini duymaya çalışırım...

Yaa keşke bizede çok yakın olsalardı kaydirigubbakcemile3 Neyse yarın günlerden perşembe 14 oluyorsa cuma günü 15' se aşkımın doğum günü :KK70: 24 'ne basıyor.. Ama ben hiç birşey yapamıyorum bu sefer senağlama Sesini duymaya çalışırım...

ayy dogum günü müüü uzaktan uzagaa hele orda ne zor gecer dogum günü uff benımkının de yakın dogum günü cnm alah kolaylık versın bıze de askercıklerımıze de kaydirigubbakcemile5 sızı sevıyorum yaa ayyy duygulandım :nazar:

ahh keşke canım ya 5 saatlik yola bile razıydım ya 2 haftada bi giderdşm nolcak ama şimdi 13 saatlik yolda ya ama benim askerimin kütüğü kayseri oaraya çok yakın ya 2 3 saat falan demek kütük istanbul olsaydı çok yakına gelecekri belkide benim memleketime giderdi edirneye şoparlarımın yanına:roflol::roflol:

canım benim askeriminde 2 eylül doğumgünü çok az kaldı

ahh keşke canım ya 5 saatlik yola bile razıydım ya 2 haftada bi giderdşm nolcak ama şimdi 13 saatlik yolda ya ama benim askerimin kütüğü kayseri oaraya çok yakın ya 2 3 saat falan demek kütük istanbul olsaydı çok yakına gelecekri belkide benim memleketime giderdi edirneye şoparlarımın yanına:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Keşke İstanbul'a gelselerdi =( seninki şimdi ne Olarak yapıyor askerliğini

kızlar ben çıkıyorummmm hepinie ii gecelerrr Allah yardımcınız olsunnŞenizŞeniz

X