Sevdiğini özleyenler buyurun

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ben ayşe
sizlerin askerleri nerde
adınızı da söyleyinde tanışak hele :)

mannakcığım şunu da düşün, sevdiklerini uzun dön. gönderenler kaç aydır, gündür göremiyorlar sevdiklerini ve belkide bizim kadar daha veya bizden daha da fazla süre göremeyecekler, oysa biz daha dün ayrıldık. kötü olan tarafı daha acımız taze, daha durumu kabullenemedik, daha yokluklarına alışamadık... tamam bende seni gibi üzülüyorum. ama biraz da iyi yönünden bakmalıyız ki bunalıma girmeyelim... mesela ben yıllardır görmediğim bi arkadaşımı aradım görüşelim diye... başka özlediğim kişileri görmek bana iyi gelecek kafam dağılacak... çünkü biliyorum evde oturdukça onu düşünecem, özleyecem oysa böyle daha kolay atlatacağımı düşünüyorum ve günler akıp geçecek işallah... benden sana tawsiye kafanı başka yerlere ver özlemini hissedipte hüzünlenme...

canım evet bişeylerle uğraşmalıyım işten çıkmıştım 4 ay önce sonra aşkım gidecek diyede iş aramadım şimdi benim yapmam gereken ilk şey iş bulmak olmalı o zaman en azından zaman geçer

evet kızlar bakın ben aralıksız 6 aydır ne kameradan ne başka türlü yüzünü görmedimmmm
bence siz mutlu olun zaten bunu o yüzden söylüyorumm...

evt canım kesinlikle bişeylere uraşmalısın yoksa günler uzadıkça uzar. benimde iznim 2 hfta sora bitecek, çok youn bi iş temposuna başlayacağım, tatil dönüşlerinde okdr stresli oluyorumki 1 ay aşkitom çok yardımcı ve destek oldurdu bana off off çok üzülcem bu sene... neyseki arkadaşlarım var artık onların başına ekşiyecem, onları arayıp zırlıyacam... nefret ediyorum bu işten, çalışmak istemiorum tatil istiorum die :dance:

benimde nerdeyse bütün arkadaşlarım tatilde ya ama sizler varsınız bu topikte beni yalnız bırakmassınız inş. böyle anlatınca insan rahatlıo Şeniz

ay nilayla snein askerin bana ne kadar yakın:)
ben adanadayım
şafağınız 155 ten başlıyor

aaaa of abla ya 5 ay sizde misafir olabilirmiyiimmm??????????
1 saat askerime uzaklıkta 7.30da aradı beni adanadan aşkım çok sıcak daha bu saatte diodu

merhaba adaşımkaydirigubbakcemile3

özlemek böyle birşey işte off off... çok zor gerçekten...
umarım en kısa zamanda bir daha ayrılmamak üzere kavuşursunuz tatlım...

canlarım bu ilk günler rezil gibi geçer
nefes alamassınız
ben evimizde bir başıma kalmıştım
öleceğimi zannettim
ama sonraları düzelir
alışırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…