Sevdiğini özleyenler buyurun

canlarım günaydınnnn
berna tezkerecisin heee
bugün saatler geçmez
tecrübe konuşuyor
darısı diğer şafakçıların başına

canlarım günaydınnnn
berna tezkerecisin heee
bugün saatler geçmez
tecrübe konuşuyor
darısı diğer şafakçıların başına

işte biz geldikk burdan devam etmeye karar verdik arkadaşlar benim askerim osmaniye toprakkaleye düştü. dün saat 7de onu bindirdim ama çok zor anlardı..ama saat 9da aradı indim diye msn açacaktı hala açmadı çok merak ediyorum çok inzibatlar çevirmemiştir inşallah nastasiacım ya senin askerin hataya gitmişti dimi kaç saatmiş hatay ya aslında hatayla osmaniye hele toprakkale sınır bilionmukaydirigubbakcemile5

günaydın, üzgünüm:1no2:
aşkım yolda gidio askere, ayrıldık daha birliğine varmadan özledim onu nası geçecek bu günler yaaasenağlamasenağlama

canım yaa sıkma canını bak bizz burdaa kaçç aylardırr bekliyoruz
sizde öyle olucaksınız
evet ilk 1 ay ölüm gibi ama snra inanın alışıyosunn
alışmak zorunda kalıyosunuzz
benimkide askerde şırnakta dua etmekten başka yapıcak birşey yok maaleseff

canım merak etme benimki gitmişti bi indiğinde aramıştı bide gece 12 de aramıştı
eğer birliğine teslim olduysa büssürü kayıt falan yapıyorlar
aşıları,sağlık kontrolleri oluyo

ewt çok yakınlar birbirlerine, iskenderuna çıktı aşkımınki, orası ankdan 7.5 saatmiş arabala, annesi ve babası götürüyor,sabah 5.30da yola çıktılar, bakalım 12.30-13.00 gibi varmış olurlar. kazasız belasız gitsinlerde...
:Saruboceq:

canım merak etme benimki gitmişti bi indiğinde aramıştı bide gece 12 de aramıştı

canım ya ne biliyim içime birşey oturdu sanki ya anlatamam akşamdan beri sakindim ilaç falan almıştım ama şimdi yine tutamıyorum kendimi ağlıyorum of Allahım nolur arasın ya nolurr...bu arada canım benim askerim daha teslim olmadı osmaniyeye indi ordan ilçeye gidecekti o yüzden ben çok merak ediyorumsenağlamasenağlama

haklısın canım bir sürü evrak dolduruyorlarmış, saatler sürüyormuş, ben ilk gün arayacağından pek umutlu değilim açıkcası, onun için kapıdan girmeden ararım dedi bakalım, ztn annesi ve babası yanında arar sonra telefonunu teslim eder sanırım onlara... ztn bugünlük son görüşmemiz o olur gibime geliyor. yrn da arayabileceğinden şüpheliyim. kısacası bu hfta araması konusunda pek umudum yok:1no2:
canının sağlığı iyi olsunda önemli değil dayanırım napayım...:1closedeyes:

seni çok iyi anlıyorum ama dediğim gibi o şimdi oraya giden ark.lar bulmuştur
yemek falan yerler
aynen herkezin ki böyle oluyo çünkü =)
eder telefon merak etme

inince aramış işte güselim,hem daha içeye gidicek diosun, belki araba bulamamıştır o işlerle uraşıodur veya yoldadır gene ilçeye varamamıştır. bence olumlu düşünki güzel şeyler olsun... herşey yolundadır... kötü hbr tez duyulur demişler... sürekli kendini hırpalıosun cnm böyle yapma... :teselli:

arar arra o kadarda kötü bişey değil kızlar askerlik böyle yapmayınnn
orda esir değiller kızlar canınızı daraltmayın bu kadar...
ama ilk günlerde 2 şer dk. konuşursunuz gittikçe bu süre çoğalırr

inş öyledir canım ya inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…