Sevdiğini özleyenler buyurun

aaaa of abla ya 5 ay sizde misafir olabilirmiyiimmm??????????
1 saat askerime uzaklıkta 7.30da aradı beni adanadan aşkım çok sıcak daha bu saatte diodu

bende gelebilir miyim, benim aşkımda iskenderunda sanırım adanaya 5 dk uzaklıktaymışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimde nerdeyse bütün arkadaşlarım tatilde ya ama sizler varsınız bu topikte beni yalnız bırakmassınız inş. böyle anlatınca insan rahatlıo Şeniz

haklısın cnm bende çok rahalıyorum buradan sizlerle yaşadıklarımı duygularımı paylaşınca...:enbuyukkk:

Herkese merhaba...
Şafak 36 Kars
Bu arada evet doğru 5 ay 5 gün ama Ağustos ayı,Ekim ayı ve Aralık ayı 31 çektiği için o ayların son günlerini de eklediğinizde 158 oluyo :1rolleyes: 17 ocakta gelecekler yani inşallah

benim badem gözlü kocam sağlık sınıfına girdiği için
sınvadan sonra gelemedi hemen başladır
benim bu yüzden 12 gün fazlaydı
1 aralaıkta gitti 16 mayısta geldi

mannakcığım benim bildiğim kadarıyla 5 ay 5 gün eğer izin kullanmazlarsa bu da sanırım 157 gün gibi bişey yapıyor. ama biz 155 diyelim göze daha az geliyor... 2 gün 2 gündür :CüvCüv:

ocağın 17sinde bitiyor Allah kısmet ederse...:dance::dance:

canım ocak 17ye 158 gün yapıo bence 158den sayalım ya erken gelirse çok daha mutlu oluruz ama 3 gün az sayarsak o 3 gün bize geçmezyerimsenibenyerimseniben

mannak nilaycım sen hala mı aglıyon bak hala kızarım sana sonra heeee sizinkiler gitti gelicek ama bizimkiler hala gelmemiş olucak bunun farkındasın dimi:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

Herkese merhaba...
Şafak 36 Kars
Bu arada evet doğru 5 ay 5 gün ama Ağustos ayı,Ekim ayı ve Aralık ayı 31 çektiği için o ayların son günlerini de eklediğinizde 158 oluyo :1rolleyes: 17 ocakta gelecekler yani inşallah

hoşgeldin canımmmmm peki bişey daha şafağı sabahtanmı düşüyonuzz yani o günü geçmişmi sayıyonuzz

canlarım bu ilk günler rezil gibi geçer
nefes alamassınız
ben evimizde bir başıma kalmıştım
öleceğimi zannettim
ama sonraları düzelir
alışırsınız

evli olarak askere göndermek daha zor olsa gerek, bende dün onu düşündüm, eve gelecem yalnızım onu arayacam, yatağa yatacam uyumak için yanım boş, kokusunu arayacağım, dokunmak, belki de sarılmak isteyeceğim, ama kolumu her atışımda bir boşlukla karşılaşacağım, duvarlar üstüme üstüme gelecek,nefes alamayacağım, evde durmak istemeyeceğim, ondan bir iz arayacağım evde...
evim artık huzurlu sığınağım olmayacak, özlemimi hatırlatan bir mekan olacak... sanırım anneme falan giderdim süreklikaydirigubbakcemile3

şimdi ise, göz görmeyince gönül katlanır hesabı gidişini görmedim, sanki hala şehrimde ve aynı hawayı soluyor, aynı gökyüzüne bakıyoruz... o evinde... o iş yerinde çalışıyor... kısacası kendimi kandırıyorum... sanırım günlerim böyle geçecek... ama arada bi görmek, buluşmak isteyeceğim,onunla birşeyleri paylaşmak, dertlerimi anlatmak isteyeceğim, ozmnda dank edecek kafama o artık yok o başka şehirde şu an ve gelecek aylarda görüşmemiz mümkün değil:1shok:

ee napalım ozmnda sabredip aşkımın gelmesini daha mutlu günlerimizin başlamasını bekleyeceğim...:CüvCüv:

tabi şimdi bunlar iyimser düşüncelerim daha gidişinin ilk günü ilerleyen günlerde nekdr sıyıracağımı hep birlikte göreceğiz :a015::a015:

mannak nilaycım sen hala mı aglıyon bak hala kızarım sana sonra heeee sizinkiler gitti gelicek ama bizimkiler hala gelmemiş olucak bunun farkındasın dimi:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

canımm yok arada öle salınca kendimi boşalıom ama şimdi ağlamıyom sadece giricem mnye dedi girmedi 3 saat oldu diye merak ettimm nolur ya böyle deme ben kendimi kötü hissediyorum eğer üzdüysem seni özür dilerim

canım ocak 17ye 158 gün yapıo bence 158den sayalım ya erken gelirse çok daha mutlu oluruz ama 3 gün az sayarsak o 3 gün bize geçmezyerimsenibenyerimseniben

şu an için okdr uzun geliyorki zmn bana 2-3 günün lafı olmaz gibi ama tabiki erken gelirse ne güsel olur. 158 gün off offf
17 ocak hehe doğum günüme yetişecek aşkım inş:eek:

X