- 23 Ocak 2008
- 1.268
- 3
ilknurum şafağı yedin yaaaa
maşalah
bebem zatüre oldum biraz iyiyim gelem dedima.s.
çok geçmiş olsunnnnn kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşalah
aaaa of abla ya 5 ay sizde misafir olabilirmiyiimmm??????????
1 saat askerime uzaklıkta 7.30da aradı beni adanadan aşkım çok sıcak daha bu saatte diodu
benimde nerdeyse bütün arkadaşlarım tatilde ya ama sizler varsınız bu topikte beni yalnız bırakmassınız inş. böyle anlatınca insan rahatlıo Şeniz
evet kızlar bakın ben aralıksız 6 aydır ne kameradan ne başka türlü yüzünü görmedimmmm
bence siz mutlu olun zaten bunu o yüzden söylüyorumm...
mannakcığım benim bildiğim kadarıyla 5 ay 5 gün eğer izin kullanmazlarsa bu da sanırım 157 gün gibi bişey yapıyor. ama biz 155 diyelim göze daha az geliyor... 2 gün 2 gündür :CüvCüv:
ocağın 17sinde bitiyor Allah kısmet ederse...:dance::dance:
canım ocak 17ye 158 gün yapıo bence 158den sayalım ya erken gelirse çok daha mutlu oluruz ama 3 gün az sayarsak o 3 gün bize geçmezyerimsenibenyerimseniben
maşalah
gelin tabi kalalım bizde
ayy çok sıcak buralar
doğal fön makinesi mübarek
off off yüzünü görememeye şimdilik razıyım bari sesini duysammm...
nerede asker cnm senin ki?
Herkese merhaba...
Şafak 36 Kars
Bu arada evet doğru 5 ay 5 gün ama Ağustos ayı,Ekim ayı ve Aralık ayı 31 çektiği için o ayların son günlerini de eklediğinizde 158 oluyo :1rolleyes: 17 ocakta gelecekler yani inşallah
canlarım bu ilk günler rezil gibi geçer
nefes alamassınız
ben evimizde bir başıma kalmıştım
öleceğimi zannettim
ama sonraları düzelir
alışırsınız
mannak nilaycım sen hala mı aglıyon bak hala kızarım sana sonra heeee sizinkiler gitti gelicek ama bizimkiler hala gelmemiş olucak bunun farkındasın dimiklava:klava:klava:
canım ocak 17ye 158 gün yapıo bence 158den sayalım ya erken gelirse çok daha mutlu oluruz ama 3 gün az sayarsak o 3 gün bize geçmezyerimsenibenyerimseniben
şu an için okdr uzun geliyorki zmn bana 2-3 günün lafı olmaz gibi ama tabiki erken gelirse ne güsel olur. 158 gün off offf
17 ocak hehe doğum günüme yetişecek aşkım inş
şırnakta bnmki canımmm
hoşgeldin canımmmmm peki bişey daha şafağı sabahtanmı düşüyonuzz yani o günü geçmişmi sayıyonuzz