Sevdiğini özleyenler buyurun

bekarız canım yani nişanlıyız
bi şekilde mecburen yalan söyleyecez:çok üzgünüm:

canım yalan söyleyin söylemesinede:jeyyar:
patlamayın sonra sonuçta annen biliyor nezaman geldiğini ya onun annesini arar sa ya ben de felaket tellalı gibiyim ama:) düşünün yani her ihtimali de öyle gidin tatile:teytey:

yook canım beraber gitcemizi biliyolar ama arada başklarıda var yani tek oldugumuzu bilmiyolar evli arkadasımız var onlar bide bizim gibi nişanlı olan arkadasımızı var 6 kişi gitcemizi biliyolar

valla ne diyim sizin ailelerinize helal olsun keşke benım kilerde böyle olsa da böyle bir ortamda gönderse? benımkiler tanıştıkları halde geçirmye gidemiyordum annem tembihledi sakın evin oraya gidipte geçirme diye ben de dinlemdim tabiki gittim hatta yanında gittim askeriyeye kadar kaçarmı benden tabiki hayır:)

canımmm saol ilgin için ya evet en zoru bu 1 ay ya bunu bi atlatsak geriye 4 ay kalıyo ondada tel olursa sesini duymak yeter bana ama off ya az önce beraberdik çok duygusal anlar yaşadık ya çok kötü oldum akşam nasıl ayrılıcam Rabbim bana dayanma gücü versin ya

Son düzenleme:
berna cnm elbisen çok hoşmuş
bende hep düşünüyorum ne giyinsem diye
bi karar veremedim gittikaydirigubbakcemile2
cnm sizin arkadaşlarınız vazmı geçti şimdi
birileri daha gelecektiya hani

mannak cnm sabırlı olmalısın
yanlış anlamadıysam 5 ay yapacak askerliğini
emin ol senden zor durumda olanlar var
5 ay nere 15 ay nere oooooo
şükretmelisin
olaya bu yönden bakarsan daha çabuk geçerkaydirigubbakcemile5

yook canım beraber gitcemizi biliyolar ama arada başklarıda var yani tek oldugumuzu bilmiyolar evli arkadasımız var onlar bide bizim gibi nişanlı olan arkadasımızı var 6 kişi gitcemizi biliyolar

canım süpersin ya en iyisini yapıyorsunuz 15 ayın acısını çıkartın doya doya sarılın birbirinize
maşallahh maşallhhh nazarımız değmesinn

berna cnm elbisen çok hoşmuş
bende hep düşünüyorum ne giyinsem diye
bi karar veremedim gittikaydirigubbakcemile2
cnm sizin arkadaşlarınız vazmı geçti şimdi
birileri daha gelecektiya hani

saol cnm teşekkür ederim
evet arkadaşlarımız gelcekti ama çıkış tarihleri aynı değil
bakalım onlar sonradan gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…