olsun okadar artık diyorrsun yanikaydirigubbakcemile2
olsun tabi yaaa.. sonrada tatil tabi..e birlikte nasıl gideceksiniz tatile? ben sizi bekaar biliyordum kuzum?
bekarız canım yani nişanlıyız
bi şekilde mecburen yalan söyleyecez:çok üzgünüm:
canım yalan söyleyin söylemesinede:jeyyar:
patlamayın sonra sonuçta annen biliyor nezaman geldiğini ya onun annesini arar sa ya ben de felaket tellalı gibiyim ama:) düşünün yani her ihtimali de öyle gidin tatile:teytey:
canım hep dua et ben dualarla ayakta durdum acemiliği bitene kadar ki benımki acamiliği 55 gün yaptı birbuçuk ay yani..acemilik te ki zaman çok kötü günde 1kez ya arayabiliyor ya arayamıyor sen de her dakıka allahım ne olur arasın diye dua ediyorsun kimi zaman arıyor sen yetişemiyorsun ondan sonra başlıyorsun aglamaya benım gibi.. ama dagıtıma geldiginde tüm o üzüntüleri hiç yaşamamış gibi oluyorsun..dagıtımdan sorna zaten tel yasakta olsa kullanabiliyorlar ondan sonrası zaten deyme keyfine hegün hergece mjlaş:).. güzel günler sizi beklio meraketmeeee..sadece dua et..
yook canım beraber gitcemizi biliyolar ama arada başklarıda var yani tek oldugumuzu bilmiyolar evli arkadasımız var onlar bide bizim gibi nişanlı olan arkadasımızı var 6 kişi gitcemizi biliyolar
berna cnm elbisen çok hoşmuş
bende hep düşünüyorum ne giyinsem diye
bi karar veremedim gittikaydirigubbakcemile2
cnm sizin arkadaşlarınız vazmı geçti şimdi
birileri daha gelecektiya hani
canım süpersin ya en iyisini yapıyorsunuz 15 ayın acısını çıkartın doya doya sarılın birbirinize
maşallahh maşallhhh nazarımız değmesinn
iyiyim bebem sen nasılsın
şafak kaç
benım taaaa aralıkta gelicekkkk