Sevdiğini özleyenler buyurun

günaydın kızlarrr

bildiğiniz gibi aşkım 14 ünde gelcekti perşembe günü
ama çıkşları öne almışlarrrrrrrrrrr
12 sinde geliyor
yarın burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
artık şafak mafak yokkkkk
şafak : doğan güneş
heycandan kalbim yerinden cıkcak nerdeyseeee

kızlar günaydınnnn
artık tek rakamlardayımmm çok şükür:dance::dance:
ufuk yavaş yavaş göründü
berna cnm gözün aynın ne güzel ya bitti şafağın
darısı tüm bekleyenlerin başına:Saruboceq:

canım ya gözün aydın benim askerim gidiyo senşn askerin geliyo Rabbim banada bu günleri görmeyi nasip eder inşallah

canım ya gözün aydın benim askerim gidiyo senşn askerin geliyo Rabbim banada bu günleri görmeyi nasip eder inşallah

saol canım benim cok teşekür ederim o kadar heycanlıyımkii
kalbim yerinden çıkcak sanki yaa
459 günümüz bugün bitecek önümüzde sadece artık saatler var ve bana sanki 460 gün daha varmış gibi geliyor

canım ya ne güzel bi heyecandır o ya bende ağlıyorum hep ağlıyorum 7 saaat sonra gidecek ya nasıl geçecek o günler of offfffff

bernacım valla öyle böyle bitirdin yani şafakları:)darısı bizim başımıza bizde bitirelim allahın izniyle..9ay 10 kaldı..dogurucam yakında

canım ya ne güzel bi heyecandır o ya bende ağlıyorum hep ağlıyorum 7 saaat sonra gidecek ya nasıl geçecek o günler of offfffff

canım hep dua et ben dualarla ayakta durdum acemiliği bitene kadar ki benımki acamiliği 55 gün yaptı birbuçuk ay yani..acemilik te ki zaman çok kötü günde 1kez ya arayabiliyor ya arayamıyor sen de her dakıka allahım ne olur arasın diye dua ediyorsun kimi zaman arıyor sen yetişemiyorsun ondan sonra başlıyorsun aglamaya benım gibi.. ama dagıtıma geldiginde tüm o üzüntüleri hiç yaşamamış gibi oluyorsun..dagıtımdan sorna zaten tel yasakta olsa kullanabiliyorlar ondan sonrası zaten deyme keyfine hegün hergece mjlaş:).. güzel günler sizi beklio meraketmeeee..sadece dua et..

Son düzenleme:

Gözün aydın Bernacım sevindim senin adına.a.s.
Nasıl heyecanlısındır şimdi darısı bizim başımıza inşallah...
Bizim şafağımız 37 Kastamonu

bernacım valla öyle böyle bitirdin yani şafakları:)darısı bizim başımıza bizde bitirelim allahın izniyle..9ay 10 kaldı..dogurucam yakında

öle oldu valla canım allahın izniyle gelsin yarın 2 ye kadar işteyim 2 de cıkcam burdan eve gitcem üstümü giycem ordan kuaföre sonra arkadasım gelcek cıkcaz onla 6 da inicek inşaallah uçağı sonracıma çarşamba perşembe burdayım cumada avşadayız :)
bak giyceğim elbiseyi koyim bi cnm nasıl olur onu almaya giderken giycem

çok güzel canım ama biraz abartılıd egilmi canıma ama senın giyinme tarzına baglı herzaman böyle ise tabiki giy.. canım benım sana herşey yakışır kız:)

çok güzel canım ama biraz abartılıd egilmi canıma ama senın giyinme tarzına baglı herzaman böyle ise tabiki giy.. canım benım sana herşey yakışır kız:)

abartılı değil cnm çünkü kumaşı böle hani olur ya sert gibi kumaşkar ince
çok spor bi elbise aslınd altına babet giyerim oh mavi kalem saçalr fönlü
zaten saçlarımıda boyattım kumrala :)

abartılı değil cnm çünkü kumaşı böle hani olur ya sert gibi kumaşkar ince
çok spor bi elbise aslınd altına babet giyerim oh mavi kalem saçalr fönlü
zaten saçlarımıda boyattım kumrala :)

amanda aman ne de güzel olmuştur bizim kızımız şimdi:) resimde ışıklardan öyle duruyor demekki ozaman güzel olur spor ise;buradan abiye gibi geldi bana bi an..

okadar da güzel olma kıskanmasın sonra:)hihoyyyt

oyy tesekkür ederim cnm evet spor elbise valla kıskansın artık napim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…