Sevdiğini özleyenler buyurun

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hayırlı tezkereler kuzumkaydirigubbakcemile3

sen geç dalganı geçççççç seni gidi seniiiii...tabi uluç un gelicek ya yüzün gülüyorrrrrrr:teytey:

benım ki dha bilmiyorum ileride neolur ama dah psikolojisi bozulmadı hala ki ustabirliğinden gittiğinden beri 1 kez carşıya çıktı canım benım yaaa dört duvarın arasında kaç aydır..benım kuzum sabırlıdır ama..bana daha çektirmeye başlamadı ama sizinde dediklerinize göre yakındır:)

canlarım nasılsınız bakalım
badem gözlüme kavuştum ama zatüre olmuşum
pek takılamıyorum
hepinizi çok çok öptümmm
aklımdasınız

sen geç dalganı geçççççç seni gidi seniiiii...tabi uluç un gelicek ya yüzün gülüyorrrrrrr:teytey:

benım ki dha bilmiyorum ileride neolur ama dah psikolojisi bozulmadı hala ki ustabirliğinden gittiğinden beri 1 kez carşıya çıktı canım benım yaaa dört duvarın arasında kaç aydır..benım kuzum sabırlıdır ama..bana daha çektirmeye başlamadı ama sizinde dediklerinize göre yakındır:)

kız ne dalgası aşkolsun yawwwww:1no2:

canlarım nasılsınız bakalım
badem gözlüme kavuştum ama zatüre olmuşum
pek takılamıyorum
hepinizi çok çok öptümmm
aklımdasınız

Çok geçmiş olsun ayşe ablam...senağlama
Biz aynı bildiğin gibi şafak saymaya devam ediyoruz...kaydirigubbakcemile5
Sende bizim aklımızdasın....:içelim:

Herkese GÜNAYDIN...

ŞAFAK:135
:nazar:

günaydın bayanlarr

şafağımız: 6

dün gece aradı aşkım 2,5 saat konustuk

sabah işe gelirkenden aradı yoldaykende konuştuk

slm kızlar 2 gün sonra benimde erkek arkadaşım askere gidecek ama ben her gün görüşmeme rağmen onu şimdiden özlüyorum acayip gerginim acaba nereye düşecek kısa döemmi uzun dönemmi offffff
ya çok zormuş bu psikoloji ya acayip gerginim dokunsalar ağlıcam karmakarışığım ya:tomato:senağlama

aşkım bende seni çok özledimmmmmm
şırnak aşkımı senden 14 günlüğüne alıyorum geri alıcaksın biliyorm amaaa napalımmmmmmmmmmm
snra hep bnm:KK70:

ahh ahh bende nişanlımı özledimmm oda askerde şimdi burnumda tütüyo vallainşallah 94 gün sonra kavuşucazz

kızlar bende özleyenler grubuna katılmak üzereyim sevgilim yrn askere gidiyor ühühühü:KK43:
şimdiden daha gitmeden özledim aşkımııııı

canım benimde şafağım yarın başlıyo osmaniyeye düştü benim askerim ama ben çok kötüyüm ya nasıl ayırılıcam bilmiyorum ya

ah ALLAHIM ah bende bugünleri görebilecekmiyim ya

Son düzenleme:
mannakcığım üzülme bizde şafağımızı göreceğiz eminim ama kendimizi böyle üzersek o günler geçmez,işgence olur... düşünsene insan ne zmn zamanın su gibi akıp geçtiini hisseder tabiki mutlu olduunda dier zmnlar işgence gibi gelir...eğer sürekli günlerimizi üzülerek geçirirsek zmn geçmez, günler çekilmez bir hal alır...

X