- 12 Ocak 2016
- 1
- 2
- 1
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Demet,Merhaba kızlar ben yeniyim . Öncelikle geçen sene okumuş olanların durumlarındaki değişimi merak ediyorum inşallah Rabbim kabul etmiştir ve mutlusunuzdur. Ayrıca yeni bir Ya cami Ya vedud okumaya da varım ben :)
Insan bi noktadan sonra birakiyor muokumayı bıraktım,dönse ne yazar dönmese. İstemiyorum artık onu
yani ben ömrümce devam ederdim içimdeki aşkla ama öyle bir şekilde karşı taraf gemileri yaktı ki,onun için dua okumama bile değmez öyle birini istemiyorumInsan bi noktadan sonra birakiyor mu
yani ben ömrümce devam ederdim içimdeki aşkla ama öyle bir şekilde karşı taraf gemileri yaktı ki,onun için dua okumama bile değmez öyle birini istemiyorum
konu aktifmi bilmiyorum ama bugün dolunay tutulması var 12.27 de tamamlanıcak ben sabahtan beri esma ve dua ediyorum niyet ediorum ya cami ya vedud okucam ama adeti kendi isteğime göremi yapıcam yoksa belli bir sayısı varmı ?
Evet var Ya vedud 400 Ya Cami 114 kere okunuyor ,Ebced hesabı bu şekilde arkadaşım.Biriyle kavuşmak içinse önce hayırlısıyla kavuşmayı istemeyi sakın unutma bir çok kez yaptım tecrübe ettim helal olmasında hiç bir engel olmayacak kişiler için istenmesi çok daha güzel olacaktır.
Ben kavuşup barışmak için etmiyorum da o kişiyi son kez görüp içimdekileri söyleyip helalleşmek istiyorum artık olmaz zaten benim için hayırlı biri değildi beni arasın diye okuyorum ama ben ya cami ya vedudu birlikte okudum hep ayrı ayrımı okunuyordu ?
kaç gün okunur birde öncesind eniyet ediliyormu ?Birlikte okunan terkibide vardı bende bir sitede görmüştüm ama ben ayrı okuyordum sayıları belli çünkü