bence bu duayı okumakla doğru yolda olduğunun göstergesi..Şeytanın seni engellemesine izin verme lütfen derdi veren de Allah derman verecek olan da O.. Lütfen O'na sığın, Rabbim kulları bizlerin her daim yanında...Lütfen şytana kanma içinde gelsede gelmesede oku. Knedi adıma söylüyor ve örnekliyorum yanlış anlama ama zaten hiç bir zamn sureleri tam manasıyla okuyup teslimiyetle hakkını verdiğimi düşünmüyorum. Ama Rabbim izin verdiği sürece okuyacağım. Çünkü böyle olması gerek. İnanmaya çalış, inanmadığını düşündüğün an eüzü besmele çek tekrar oku.. Allah'ın izniyle iyi olucaksın...Canım okumak istiyorum, duaya devam etmek isteği var içimde fakat inanarak okumuyorum.O kadar kötü hissediyorum ki kendimi. Yıkılmış, bedbaht..Bunlar hissettiklerimi tanımlamıyor bile..
Yanlış anlamıyorum canım, teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için. Bir süredir okuyorum ama şu ana kadar okuduğum süre içerisinde olumsuzluklar oldu, zaten zannım hep olumsuz, hep olmayacak, şöyle böyle olacak, zaten böyle olacaktı, başka türlüsü olamazdı" ve öyle de oldu.Kendi yaptığım kötü davranışlar, hatalarım da var.Çok pişman olduğum şeyler.Su-i zanlı bir insanım..bence bu duayı okumakla doğru yolda olduğunun göstergesi..Şeytanın seni engellemesine izin verme lütfen derdi veren de Allah derman verecek olan da O.. Lütfen O'na sığın, Rabbim kulları bizlerin her daim yanında...Lütfen şytana kanma içinde gelsede gelmesede oku. Knedi adıma söylüyor ve örnekliyorum yanlış anlama ama zaten hiç bir zamn sureleri tam manasıyla okuyup teslimiyetle hakkını verdiğimi düşünmüyorum. Ama Rabbim izin verdiği sürece okuyacağım. Çünkü böyle olması gerek. İnanmaya çalış, inanmadığını düşündüğün an eüzü besmele çek tekrar oku.. Allah'ın izniyle iyi olucaksın...
ama canım kim doğru ki hangimiz tertemiz ? kimse elbet. Böyle olumsuz düşüncelere kapılma lütfen...Direk mesaj atıcam sana inşAllahYanlış anlamıyorum canım, teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için. Bir süredir okuyorum ama şu ana kadar okuduğum süre içerisinde olumsuzluklar oldu, zaten zannım hep olumsuz, hep olmayacak, şöyle böyle olacak, zaten böyle olacaktı, başka türlüsü olamazdı" ve öyle de oldu.Kendi yaptığım kötü davranışlar, hatalarım da var.Çok pişman olduğum şeyler.Su-i zanlı bir insanım..
Allah razı olsun canımmGünaydın kızlar.
150 tane "ya vedudül kaviul camii" okudum. Başında ve sonunda salavat getiriyorum daha etkili olurmuş, hayırlısı neyse onu diliyorum hepimiz için. Gün içinde okumaya devam ediyorum tabii. Güneş gibi açılsın içimizde. Her geçen gün daha iyiye gitmek dileğiyle öpüyorum sizleri.
Bir de çok sıkılıyorsanız resim için alın elinize bir kalem, karalayın kağıdı dilediğinizce. Saçlarınıza bakım yapın, ip atlayın, bişey yapın. Dua rahatlatır ama kafanızı rahatlatacak, sizi oyalayacak bir şeyler de bulmalısınız. Halk müziği korosuna katıldım mesela çok keyifli oluyor, yeni insanlar yeni bi ortam. Hayatınıza renk katacak bişeyler bulmalısınız. Su akıp yolunu buluyor, her şey güzel olacak ama hemen değil.
Sevgiler.
Canım ben de dahil artık kimse okumuyor zatenkızlae bi kaç gündür netim yoktu girmedim siteye okumada yapamadım hakkınızı helal edin bu arada bana özel olarak okumayın çünkü bemn okul nedeniyle düzenli okuyamicam ...
neden nolduCanım ben de dahil artık kimse okumuyor zaten(
Canım ya cami ya vedud çekerken en başta niyetini belirt.. Allahım sen beni eşime çok sevdir. Onun kalbini bana çek bu isimlerinin hürmetine de ve esmaları çekmeye başla. Birde kenzül arş dduasını okumanı tavsiye ediyorum sana. İnternetten bakabilirsin. Yine niyetini belirtip hergün bu duayı okuyabilirsin. Çok etkili bir duadır.Mrb arkadaşlar. Ben 5senelik evliyim. Bİrbirimizi severek evlendik. Ben evliliğimin ilk yılları dünyanın en mutlu insanıydım. Eşim bbanaçok değer veriyor beni asla kırmıyo incitmiyordu. Ama ne olduysa 3.yıldan sonra oldu. eşim artık beni kırabiliyor incitiyor. Ailesi için beni boşamaya kalktı. Şimdilik barıştık ama aayrı yatıyoz. Sadece konuşuyoz..bana sevgisi, saygısı tahammülü aazaldı.çok üzülüyorum. Bu eesmayı ben bi türlü düzenli bi şekilde devam ettiremedim. En fazla 7gün arka arkaya 1000er kere okudum. O yüzden çok bi etkisini görmedim. Etkisini görmek için her gün yyapmkgerek. Ama şunu diyebilirim sanki biraz daha sakin bi insan olmştm ayrıca maalesef benm ona olan sevgim arttı. Ben tam ttersini istiyorum. Onun bana sevgsi artsn ben zaten sevdğmden acı çekyom. DDahafazla bağlanp da acı çekmk istemyom. Onun bana ssevgisindebi ddeğişiklkgörmedim. Belkide az okudğm içindr. Günde bin defa gezegen saatlerine dikkat ederek okuyorum. Jupiter saatinde ookumak lazm etkisinin daha iyi hissedilir olması için. İnşallah birdaha hiç bırakmam. çok zor bi dönemdeyim :-(
Mrb arkadaşlar. Ben 5senelik evliyim. Bİrbirimizi severek evlendik. Ben evliliğimin ilk yılları dünyanın en mutlu insanıydım. Eşim bbanaçok değer veriyor beni asla kırmıyo incitmiyordu. Ama ne olduysa 3.yıldan sonra oldu. eşim artık beni kırabiliyor incitiyor. Ailesi için beni boşamaya kalktı. Şimdilik barıştık ama aayrı yatıyoz. Sadece konuşuyoz..bana sevgisi, saygısı tahammülü aazaldı.çok üzülüyorum. Bu eesmayı ben bi türlü düzenli bi şekilde devam ettiremedim. En fazla 7gün arka arkaya 1000er kere okudum. O yüzden çok bi etkisini görmedim. Etkisini görmek için her gün yyapmkgerek. Ama şunu diyebilirim sanki biraz daha sakin bi insan olmştm ayrıca maalesef benm ona olan sevgim arttı. Ben tam ttersini istiyorum. Onun bana sevgsi artsn ben zaten sevdğmden acı çekyom. DDahafazla bağlanp da acı çekmk istemyom. Onun bana ssevgisindebi ddeğişiklkgörmedim. Belkide az okudğm içindr. Günde bin defa gezegen saatlerine dikkat ederek okuyorum. Jupiter saatinde ookumak lazm etkisinin daha iyi hissedilir olması için. İnşallah birdaha hiç bırakmam. çok zor bi dönemdeyim :-(
Uzun bir aradan sonra merhaba?Gezegen saatine göre okumanın daha etkili olduğunu düşünüyorum ben bu enerjiyle alakalı. İnş bırakmadan okumayı düşünüyorum. 2gündür okuyorum. Olumlu sonuç alırsam yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?