Iyi dusundun mu bu zor bi karar. Benim gorev yaptigim yerde pskyatri servisi yoktu eczaneyw gittim kac kere aldim aldim geri biraktim kivraniyodum resmen ama allmadim rabbim bana yeter dedim. Iyi dusunKızlar ilaç desteği almaya karar verdim çünkü ağlama nobetlerim oluyor, hayattan bezdim sanki
Iyi dusundun mu bu zor bi karar. Benim gorev yaptigim yerde pskyatri servisi yoktu eczaneyw gittim kac kere aldim aldim geri biraktim kivraniyodum resmen ama allmadim rabbim bana yeter dedim. Iyi dusun
Kızlar ilaç desteği almaya karar verdim çünkü ağlama nobetlerim oluyor, hayattan bezdim sanki
Bence güzel karar arkadaşım...
Bazen illa ilaç gerekiyor. Ama duadan vazgeçme...
Bir de İlaçları daha sonra doktor desteği ile bırakmalısın burda önemli olan nokta bu.. zaten doktor bu konuda bazı yöntemler izliyor ilacı bir anda değilde yavaş yavaş düşük doza indirerek bıraktırıyor... Ben kullandım ve bıraktım sorun olmuyor doktor yardımı ile.
arkadaşım ilaçlar cözum olur mu careme? ağlama nöbetlerime acılarıma iyi gelir mi? l,tfen yardımcı ol lütfen
Sana dun mesaj attim ozelden okudun mu?Brn de dusunmustum ama gidememistim.Durumum ilerledi su anda.Belki ben de gidebilirimarkadaşım ilaçlar cözum olur mu careme? ağlama nöbetlerime acılarıma iyi gelir mi? l,tfen yardımcı ol lütfen
okudum canım bir ara cevap vereceğim inşALLAHSana dun mesaj attim ozelden okudun mu?Brn de dusunmustum ama gidememistim.Durumum ilerledi su anda.Belki ben de gidebilirim
Cevap vermene gerek yok..Ne yaşananlar var diyerek kendini iyi hissedersin diye gönderdim. Benim için söylenecek bir şey yok.Aranızda en kötü durumda olan benim..Benim yerimde olsaydın ne yapardın bunu düşünerek rahatlamanı tavsiye ediyorum.Zira ben altı aydır cehennem hayatı yaşıyorum..okudum canım bir ara cevap vereceğim inşALLAH
Boyle pozitif ve güzel düşünen birinin duasinda olmakCanlarım günaydın. Hergün takip ediyorum yazılanları allahım tez zamanda yardımcımız olsun. İlaç muhakkak ki yardımcı olacaktır bir de içinize atmayın hiç tanımadığınız birine anlatamadığınız ne kadar çok şey varsa uzun uzadıya yazın, ne düşünür acaba kaygısı olmadan. üzerinizden yük kalkacak sanki. Ben şükürler olsun ki geçtim bu eşiği ama geçene dek de bir can heba ettim sanki. Duadan, istemekten, dilemekten hiç vazgeçmedim. Acı da insan için mutluluk da. Allahım bizi yarı yolda bırakmayacak, yüzümüzde güller açtıracak bi insan çıkartsın karşımıza. Payımıza düşen mutsuzluğu fazlası ile yaşadık çünkü.
Bir de ben geceleri yatmadan önce 100-200 kez " seni seviyorum" diyeek uykuya dalıyorum. Önce kendimizi sevmeliyiz ki başkasını severken kendimizi askıya almayalım değil mi?
Mucizelerle dolu bir hayat olsun, yüzümüz hep gülsün diye, dualarımdasınız. Hiç yanyana gelmediğim insanların mutluluğunu diliyorum sabah akşam ve bu beni çok mutlu ediyor. Bir gün bu başlıkta yazan her hatun " kızlar çok mutluyum dileğim oldu" diye yazacak inşallah. Hayal etmek bile çok güzel.
Rahmetli dedemin bir sözü vardı: " Umut, sendedir" diye. Umut bizde. Pes etmek yok.
İyi haftalar.
İkaross ben burdayım ve çok kötü hissediyorum kendimi. Allah razı olsun senden..hepimiz için 100 ya vedud ya cami okudum , kızlarr nerelerdesinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?