• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdigimiz insan verdigi sözleri tutmayıp giderse ne yapmak gerek:/

AhlaDoniaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
17
1
16
Ankara
Mrb, ben buraya sırf bu konu hakkında düsüncelerinizi alabilmek icin kayıt oldm...

1 bucuk sene önce internetden bir arkadasımın arkadasıyla konusmaya basladık.. sonra görüsme imkanımız oldu cünkü o cok uzakta
yasıyordu..1 ay görüstük ve o yasadıgı yere geri döndü.. bi kac ay sonra yine benim yasadıgım yere geldi tekrar 1 ay grsme imkanımız oldu..herneyse bana asık olduugnu ve aradaki mesafenin sorun olmayacagını söyledi. her gidisin bir dönüsü olacagını onun gitmek zorunda olmasının sorun olmayacagını söyledi ve onu 5 ay beklememi istedi 5 ay sonra yanına gelicem tekrar dedi...

ben bekledim cünkü bende onu sevmistim..o süre icinde internetden görüsüyorduk herzaman bana o kısa sürede cok baglandıgını beni cok sevdigini ve özledigini söylerdi... 4 ay gecti telefonda görüstük.ve ben ona cok sevindigimi onu görmeme son 1 ay kaldıgını söyledim oda aynı sekilde..

bunun üzerine internetden bana yazdı ve gelemicem ben yanına yeni bi hayat kur kendine dedi..cok pis koydu bu bana.. sonra beni facebook sayfasında engelledi durduk yere herseyini kapattı birden bire.. bende arkadasımın adıyla baktım onun profiline ve gördügüm su.ilişki durumu var ve bir kızı oraya eklemis iliski durumuna.. cok kötü bi duyguydu cooook kötü

1 ay gecti o 1 ayı nasıl gecirdigimi siz düsünün.... 1 ay sonra bana tekrar yazdı..seni cok özledim... tabi tartısmalar oldu ve bana dediki ben o kızı sadece kullandım hic bi zaman sevmedim onun benim gözümde bi degeri yoktu...herneyse oldu bitti barıstık ama tabi yine internetden.... bana dediki ben senin yanına gelemiyorum ama sen türkiyeye temelli dönüş yap ozaman cok rahat görüsürüz sen gelir gelmez sözlenicez...ben tabi salak gibi yasadıgım ülkeyi bırakıp türkiyeye gittim. 1 kere görüsme imkanımız oldu... ama tabi yine araya baska kız meseleleri girdi ve beni yine bırakıp gitti. ben yinede kaldım türkiyede belki bana döner diye bekledim... tam ümidi kestim ülkeme geri döndüm aradan 4 ay gcti..ve bana tekrar yazdı... hersey icin cok pisman oldugnu yaptıklarını kabul ettigini ama pisman oldugunu söyledi ltf bana bi tek sans ver sana ispatlayım seni cok sevdigimi seni istemeye gelelim dedi...ben yine gittim onun yanına... 2 ay boyunca türkiyede yanıma gelmesini bekledim ama gelmedi hep gecistirdi.. sonra görüsmek icin bi gün ayarladık o güne 1 hafta kala birden bire ortada hic bir sey yokken telefonlarıma cıkmamaya basladı msjlarıma cvp vermedi hic bi sey...ama aynı zamanda internetden bi seyler paylasıyordu sarkılar fıkralar vs... ama benim yazdıklarımı görmezden geliyordu ....inanamazsınız ama bu kısaltılmıs hali bana cookkk büyük kazıklar attı üstünden yarım sene gecti ve ben bu duygudan kurtulamıyorum icime oturdu cok kötü suan uyuyamadım sinir bastı yine sabah sabah.... ve ögrendimki yeni bi kızla tanısmıs evlenmeyi düsünüyormus...en cok koyanda bu...zaten basa kızlarla gezip tozdugunu biliyordum ama baskasını seveceginii düsünmek mutlu olacagını düsünmek beni hayattan sogutuyor.... :( :/ mutlu olmamasını istiyorum cünkü ben cok cektim cooooookkkkkk ve unutamıyorum

bi kiz meselesi olmus,neyse demissin,seviyorum demissin affetmissin. adam ben gelemiyorum demis,sanki suclu senmissin gibi affetmis bi de ayagina gitmissin ve defalarca affetmissin.
yanlis yapmissin canim maalesef. bu kiz meseleleri girince araya affetmemek lazim,madem affettin keske senin icin biseyler yapmasini bekleseydin onun yanina gitmeden once.
erkekler maalesef boyle,nadir ornekleri var affedilmeyi hakeden. sana guven verip umut verip yari yolda birakmis,Allah zaten verir cezasini sen hic merak etme.
Sen bol bol dua et,boyle yalanci dolanci duzenbaz gel-git akilli birinden kurtuldugun icin da sevinmelisin hatta.
Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallah,sen sabret ve gonlunu ferah tut.:34:

evet coook canım yandı anlatamam size bide her seferinde tam ben ondan ümidi keşmişken tekrar bana dönmesi yalvarması sonra beni sap gibi ortada bırakması cok kötü bir duyguydu..herkes sevdigi insan icin cok fedakarlık yapar bende cok yaptım herseyimi bıraktım elimde ne varsa bırakıp gittim hic tanımadıgım bi yerde yeni bi hayata baslamayı göze aldım.... ama o bana kusura bakma ben seni sevmiyorum bile demedi... ne yazdıysam görmemezlikden geldi sanki hic yokmusum gibi :/
ben daha bunun üstesinden gelemeden eger onu mutlu mesut görürsem baska bi kızla iste o en agır duygulardan biridir herhalde :// allah kimsenin basına vermesin böyle seyler insallah...

biliyorum çok zor ama unutmalısın unutup yeni bi hayat kurmalısın yeni insanlarla konuşmalısın zaman geçirmelisin ve onu unuttuğunu ona öyle bir göster ki ona ihtiyacın olmadığını görsün bence :)

Malesef canim boyleleri cok vardir ulkemizde. Simdi sana ne desek bos, hissettidigin duyguyu tahmin ediyrm. Sevmissin kor gibi ama gorememisin gercegi!
hakli yada haksiz, sen okdr affet ve o bir cirpida baskasi ile evlensin. Insan ofkelenmemesi normal ama sakin sinirlenme, cunku bu sinir, bu ofke seni baska yapilmayacak seylere surukleyebilir, bu bir!
Artik olan olmus, sevmismisin asikmi olmussun orasini bilemem ama bu oldu ve bitti. Unutman gerek! eger unutamazsan, bil ki bu senin hayatin, sen yasadin, senin gecmisin, sana ait ve bunlarin arkasindasin AMA ileriki gunlerde, sen onunla mutlu OLAMAZSIN! cunku bu adam seni onu affedecegini biliyr, kisacasi seni yan cebindeki biliyr. Basit olma! Yasandi ve bitti, gecmisinle barisik ol ve onune bak. Biliyrm hic kolay dgl ama oyle yapman gerek yoksa rezil olmaktan baska birsey olmazsin. Sevmek gzl asik olmak gzl ama dogru insana olursa. sen yanlis insana sevdalanmissin, hem kusura bakma dank diye soyluyrm ama iyiki onunla evlenmemissin yoksa bu sana cok cektirirdi, Allah bilir ama oyle gozukuyor. uzme sen tatli canini, dik dur, ayakta dur ve onune bak!

hakkında hayırlısı olsun canım gün gelecek onu hatırlamayacaksın bile hayatına yeni girecek kişiyle devam edeceksin kendini üzmemeye çalış kötü temenni de bulunma durum ne olursa olsun çünkü bu durumların hepsini rabbim görüyor ve emin ol o da bunun yaptıklarını çeker ben de sana benzer bir durum yaşadım yapan eninde sonun da bazı şeyleri çekiyor buna emin olabilirsin senin unutmak için aslında o kadar çok sebebin var ki seni sürekli kandırması sana barışalım deyip te seni kaale almaması çektiklerin başka kızların araya girmesi vs. bunların hepsini düşün unutmak için sana sebepler işte bunlar

hepiniz cok haklısınız ama zor olan ne biliyormusunuz sizi üzen bi insana okadar yaptıgı seyden sonra bi kere bile cevap verememek
düsündüklerini söyliyememek insanın icinde büyük bir yük oluyor. ve onunda aynı sekilde acı cektiğini görmeden hayatını yeniden kuramiyacakmışsın gibi hissetmek...birde arada okadar büyük mesafe var ki onu bir daha görmem de imkansız..

bide su var... insan baskasında böyle bi hikaye dinleyince diyor ki Bosver sevse hic gitmezdi bile... kendinde oluncada
sevmese gidince hic dönmezdi diye düsünüp yanılabiliyor:)

sevdiğimiz insan verdiği sözleri tutmayıp giderse defalarca affetmemek gerek!
araya başka insanlar da girmiş üstelik...
size bunları yapan birini biran önce aklınızdan silin derim bırakın kimle evlenecekse evlensin
böyle sizi yarıyolda bırakan birinden kurtulduğunuza şükredin...
inşallah karşınıza hayırlı insanlar çıkar...

Allah cezasını verir canım sen rahat ol kendini düşün kendi hayatına bak.. Benim de tanıdığım bir kız vardı evlenme planları yaparken evi bile hazır eşyalı fiilan düşün fena kazık yemiş.Ortada kala kalmış kız öylece.Sonra erkek başka bir kızla evlenmiş ve çok geçmeden geri boşanmışlar.İlahi adalet var sıkma sen canını hiç bir şey kimsenin karına kalmıyor.Sen de öyle unutamadım filan deme bence etrafına bak azıcık tek erkek o mu canım :23:

Hic bir insani hayatinizin merkezi yapmamalisiniz, hayatinizin ipi bir baskasinin elinde olursa kördügüm olursunuz.
Neden hayata yeniden baslayip kendiniz icin birseyler yapmiyorsunuz?
Kendinize yatirim yapin, kitap okuyun, bir meslek edinin, yardim kuruluslarina üye olun, bir kursa yazilin, spora baslayin,
sizi mesgul ve mutlu edecek hobiler edinin. Durmayin, kendiniz icin birseyler yapin lütfen.
Milyarlarca erkegin yasadigi bir dünyada elbet güvenilir , seveceginiz ve sizi cok sevecek bir erkek cikacak karsiniza.
Sanki dünya sade bir erkekten ibaretmis gibi davranmak niye!
Insanin sevdigine bagli olmasi normaldir, ama bir insana bagimlilik derecesinde düskün olmak kesinlikle sevgiyle alakali degildir.
Eger imkaniniz varsa bir psikolog ile görüsün, belki sizin bile farkinda olmadiginiz baska sorunlari bastiriyor olabilirsiniz.
Bir sorun olmasa bile bir psikolog ile görüsmek daima faydalidir, yeni bir insan tanimaktan, yeni bakis acilarindan asla zarar cikmaz.
Ayaga kalkin, az önce yaninizdan gelip gecen sizin hayatinizdi ona sahip cikin.
Siz kendinizi toparlamazsaniz hep daginik paramparca yasarsiniz. Mutlu olmayi kendinizden esirgemeyin, yasadiginiz
kötü tecrübeden ders alin ve daha güclü olarak hayata sarilin.

insan sevdiği zaman gözü aşık olduğu insanın hatalarını hep iyiye yoruyo.bi yalan söylese o yalanın altında bile doğru arıyosun.ve aşık olduğun zaman gözlerin kör oluyo.her dediğini iyi her yaptığını doğru sanıyosun.şuanda bu yaşadıklarına bakılırsa kesinlikle bu insanın sizi sevdiğini düşünmüyorum ve onun için üzülüp kendinizi yormanız bile değmez bence.önce kafanızda bunun bittiğini değmicek bir insan olduğunu yerleştirin sonrada onunla ilgili hiçbirşey düşünmeyin ilişkisi varmıymış yok evlenmişmi öyle mi yapmış böyle mi yapmış bunları araştırmaktan öğrenmeye çalışmaktan vazgeçin yoksa unutmanız çok zor olur.kendinizi üzmeye değmeyecek bir insanmış ve de kişiliksiz...umarım karşınıza sizi çok sevip mutlu edebilecek birisi çıkar yeniden böyle duygular yaşarsınız ama hak ettiğiniz şekilde.mutluluklar...

onu cok sevmistim cokkkk bi söz varya seni icime bile sıgdıramamıstım diye cok dogru icime bile sıgmıyordu sevgisi 1 sene boyunca onu tek 1 kere görebilmek icin bekledim cok fedakarlık yaptım bazen olurya erkek askere gider ama sevdigi kız onu beklemez onlara hic anlam veremezdim....gecti gitti birdaha bana dönmesini beklemiyorum zaten.. Ama bakalım... daha nekadar
sürecek onu unutana kadar.. insallah gün gelir burda yazdıklarıma gülerim :) yeni bi hayat kurdum kendime zaten hic bir şikayetim yok ama bi eksiklik hissi olurya dolduramazsınız galiba öyle bir sey.

Ayyyy deli misinn sevin boyle bi adamdan kurtuldun diye. zaten hic adam gibi bisey yokmus ki. konustugunuzdan cok ayri geziyormussunuz ve bey efendi ne zaman bosta kalsa sana geliyormus. Uzul ama gecsin gitsin, kandirildim, kullanildim falan diye dusunceksin ama bunlar hayatta herkesin basina gelebilir. onemli olan yasadiklarindan ders almak. ders almamis ve defalarca affetmissin ama karsindaki adam degil. sakin affetme, hayatta boyle insanlara da taviz verme. sana deger veren, seni sevebilen, mumkunse yakininda yasayan biriyle beraber oldugunda anlayacaksin kimsenin vazgecilmez olmadigini.

unut yol ver gitsinnnnnnn

evet arkadasım cok zordur ama bosver ona zara verıp acı ceksın dıye ugrasırken ınana senın canın daha cok yanar cunkı onların umurun da bıle olmuyo otıplerın yanı
rabbım verır cezasını sen de bol bol dua et canın sıkılınca aklına o duusn celer gelınce yanı... faydası cok oluyo...
dua ama beddua degıl:42:saygılar

bi insanı unutmak tamamen umursamamak icin ne yaparsınız
umursamıyomus gıbı davranarak :)
daha once nelerden zevk alıyorsak onlrı yapmakla olabılır
tamamen unutmak dıye bırsey ykı olsaydı ben oyle cok seyıı tamamen yok ederdım :)
aradan zamn gectıkce umursamazsın zaten
daha daha sonralardada guzel hatırladın seylerı sessız bır tebesumle hatırlar gecırırsın....

kusura bakma ama benim yorumum biraz sert olucak anladigim kadariyla siz cok az görüsmüssünüz ve sen baska bir ülkede yasiyorsun
allah askina hic bisey paylasmamissiniz sizin yasadiginiz sadece beklemek sen ne yasadinki bu adamla
onu unutamiyosun hem ne olduda bukadar baglanmissin anlamadim sen neye baglandin beklemeyemi
allah askina artik daha fazla kendine eziyet etme artik dünya öle bi hale geldiki kimse menfaati olmayan yere yaklasmiyo
sana hep bekle demis sende kuzu kuzu beklemissin baska kizlarla seni defalarca aldatmis sen her defasinda affetmissin bence cok bile katlanmissin
sen ona bisey yasamasanizda belliki deger verip beklemissin onu gectim okadar sey yaptiktan sonra bile sen ayagina kadar gitmisssin neden gercekten bukadar körü körüne asikmisin bukadar

senin icin gercekten üzüldüm ama artik tek yapilmasi gereken senin hayata yeniden baslaman unut onu artik sana ne kattiki hala onda takilip kalmissin sana ne katti derken sadece maneviyattan bahsediyorum

öncelikle hepinize tsk ederim... insanı üzen sey...bi insan icin fedakarlıklar yaparsınız ve o sizin hayatınızın icine eder...sonra
siz uzun süre toparlanmaya calısırsınız...ama o size yaptıgı onca seyden sonra hala cok mutludur...iste bunu gördükce toparlanamazsınız.... eden bulur derlerya o gün gelince anca ozaman gercek anlamda rahatlamıs oluruz :) ben hala bekliyorum o günü 8 ay oldu

Back