- 7 Aralık 2018
- 6
- 1
- 34
- Konu Sahibi yasemininkozmetigi
2019 nisandan beri sevdiğim biri var ilk tanıştığımızda beni çok tanımamasına rağmen benle ilgilenirdi. Ona güzel söz yazmasam sitem ederdi. 1 sene görüşmedik beni çok yanlış anladı etti. 15 günde 1 falan yazardı msj atardı. Sonrasında kayboldu bende merak ettim yazdım yarım saat içinde döndü. Sonraki görüşmelerimizde de çok ilgili davrandı gerçekten. Lakin ne olduysa kasım 2020de oldu zaten korona yüzünden sıkıntılıydı ona rağmen yinede görüşmek isterdi hevesliydi içi kıpır kıpırdı. Lakin ne olduysa bir anda herşey tersine döndü. Sürekli kavga sürekli tartışma sürekli yanlış suçlamalar yaptı. En kötü zamanlarımda dahi msjlarıma cvp vermeyip yoğunum dedi. İlk tanıştığımızda halsizim diyince beni evden çıkarmak için serum takalım diyen adam kaalesiz kaldı geçmiş olsun dahi demedi. Bana ben ona döndükten sonra dolandırıldığını bir sürü kredi ödediğini ve zor durumda olduğu içinde ek işlerden vs boş zamanı olmadığını söyledi ve bana şu kadar zaman sabret dedi ben hep sabrettim ama sitem ettiğimde çok oldu. Çünkü etrafımdaki insanlar ne kadar zorda olursa olsun insan sevdiğine hertürlü zaman ayırır dedi. Günlerce camda yol gözlediğimi bilirim ne zaman bir işim olsa o güne izin ayarladığını söyleyip hiç ettiğimi başıma kakardı. Herşeyi benden beklerdi hala da öyle. Ne zaman ihtiyacım olsa ona ulaşamam arasam zaten teli açmaz eskiden ilk tanıştığımızda açardı ya da geri dönerdi. Ama şimdi ortam müsait değil diye aramıyor. Neden sorduğumda bir sürü saçma bahane sunuyor. En son 2 haziranda görüştük sonrasında ben 18 haziranda istnabula gitmek zorunda kaldım haberim yoktu meğerse sonraki haftaiçine izin ayarlamış bana h ettin diye elli tane laf söleyen adam 19 haziranda gezmeye gitti kurbanda 1 hafta tatile gitti. Tatilde de canım seni özledim işte 3 gün kaldı 4 gün kaldı dedi durdu. Ben 20 gün isntabulda kaldım. Ama biz görüşmeyeli 50 günü geçti. Ben ne yapsam ona batıyor. Ediyor diyorum sen böyle biri değildin. Dün görüşecektik işyerime de gelme dedi gelirsen ilişkimiz biter dedi hep bir engel hep kısıtlama. Bunları drfalarca açık açık dedim kafamda kurduğunu iş güçten boş zaman olmadığını söyledi. Seven birşekilde zaman yaratıp sevdiğiyle görüşmeye kıpır kıpır olur. Yazsam sorun oluyor çok yazıyorsun diyor yazmasam neden yazmıyorsun diyor sitem ediyor. İnanın ne yapacağımı şaşırdım şimdi yarın için aksilik olmazsa görüşücez diyip duruyor. Görüşüp konuşmak için zaman sayıyorum. Ancak herşey ortada o adam gitti başka adam geldi.