Sevdiğimin benden soğduğunu düşünüyorum ama o inkar ediyor.

yasemininkozmetigi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
6
1
34
2019 nisandan beri sevdiğim biri var ilk tanıştığımızda beni çok tanımamasına rağmen benle ilgilenirdi. Ona güzel söz yazmasam sitem ederdi. 1 sene görüşmedik beni çok yanlış anladı etti. 15 günde 1 falan yazardı msj atardı. Sonrasında kayboldu bende merak ettim yazdım yarım saat içinde döndü. Sonraki görüşmelerimizde de çok ilgili davrandı gerçekten. Lakin ne olduysa kasım 2020de oldu zaten korona yüzünden sıkıntılıydı ona rağmen yinede görüşmek isterdi hevesliydi içi kıpır kıpırdı. Lakin ne olduysa bir anda herşey tersine döndü. Sürekli kavga sürekli tartışma sürekli yanlış suçlamalar yaptı. En kötü zamanlarımda dahi msjlarıma cvp vermeyip yoğunum dedi. İlk tanıştığımızda halsizim diyince beni evden çıkarmak için serum takalım diyen adam kaalesiz kaldı geçmiş olsun dahi demedi. Bana ben ona döndükten sonra dolandırıldığını bir sürü kredi ödediğini ve zor durumda olduğu içinde ek işlerden vs boş zamanı olmadığını söyledi ve bana şu kadar zaman sabret dedi ben hep sabrettim ama sitem ettiğimde çok oldu. Çünkü etrafımdaki insanlar ne kadar zorda olursa olsun insan sevdiğine hertürlü zaman ayırır dedi. Günlerce camda yol gözlediğimi bilirim ne zaman bir işim olsa o güne izin ayarladığını söyleyip hiç ettiğimi başıma kakardı. Herşeyi benden beklerdi hala da öyle. Ne zaman ihtiyacım olsa ona ulaşamam arasam zaten teli açmaz eskiden ilk tanıştığımızda açardı ya da geri dönerdi. Ama şimdi ortam müsait değil diye aramıyor. Neden sorduğumda bir sürü saçma bahane sunuyor. En son 2 haziranda görüştük sonrasında ben 18 haziranda istnabula gitmek zorunda kaldım haberim yoktu meğerse sonraki haftaiçine izin ayarlamış bana h ettin diye elli tane laf söleyen adam 19 haziranda gezmeye gitti kurbanda 1 hafta tatile gitti. Tatilde de canım seni özledim işte 3 gün kaldı 4 gün kaldı dedi durdu. Ben 20 gün isntabulda kaldım. Ama biz görüşmeyeli 50 günü geçti. Ben ne yapsam ona batıyor. Ediyor diyorum sen böyle biri değildin. Dün görüşecektik işyerime de gelme dedi gelirsen ilişkimiz biter dedi hep bir engel hep kısıtlama. Bunları drfalarca açık açık dedim kafamda kurduğunu iş güçten boş zaman olmadığını söyledi. Seven birşekilde zaman yaratıp sevdiğiyle görüşmeye kıpır kıpır olur. Yazsam sorun oluyor çok yazıyorsun diyor yazmasam neden yazmıyorsun diyor sitem ediyor. İnanın ne yapacağımı şaşırdım şimdi yarın için aksilik olmazsa görüşücez diyip duruyor. Görüşüp konuşmak için zaman sayıyorum. Ancak herşey ortada o adam gitti başka adam geldi.

Bence hayatinda baskasi var seni yedekte mi tutuyor sanki. Hel bitmesin hem de aman bi köşede dursun gibi hissettim bilmiyorum
Bunu da çok dedim hayır dedi hep. Açık açık dedim kimle ne halt yediğin belli değil diye benim ağzımdan çıkana inanmıyorsan birşey yapamamda çok dedi. Güvenimi kırdıktan sonrada güvenimi yeniden sağlamadı. Hep dediği şey anlamadan dinlemeden ama görüştüğünüzde de anlattığı birşey yok. Çok dedim herşeyi açık açık kafamda kuruyor oldum. Ama herkes ya hayatında biri var takip ettir dedi ya da seni sevmiyor dedi. Madem böyle yapacaktı neden 1 sene benim peşimden koştu madem bu kadar acı çektirecekti. Ama iş ihanete gelince ihanet olsa üstü örtülmez diyen kişi benim hakkımda yakan yanlış ihanet suçlamaları yaptı bunlar bile ağır geldi. Herşeyi hep dedim her görüşmede konuşulacak deniyor ama yok. Hele başkası düşüncesi beni benden alıyor. Deli oluyorum.

Bence hayatinda baskasi var seni yedekte mi tutuyor sanki. Hel bitmesin hem de aman bi köşede dursun gibi hissettim bilmiyorum
Ben ne yaptıysam ne ettiysem hep iyi olalım diyeydi. Bir tane telefonu var bana kendi canı gönülden numarasını dahi vermedi. Tesadüf teli bozulunca aradı bende kaydettim bana aradığında dahi demedi bu benim diğer numaram diye. Sürkeli görüştüğümüz numaradaki telefon bozuk bari bu numaradan başıma birşey gelirse sana ulaşmak istiyorum dedim. Beni engelledi o numaradan sonrada kaldırcam dedi ama kaldırmadı ve iş telefonu olduğunu söyledi. Telefonu hep bozuk ve benim verdiğim telefonu dahi kullanmadı 6 aydır. Hep sitem ettim ettim ama hep başka neden sundu? Oyun eden yalan söyleyen hep bemim ona göre. Düzelsin diye bütün çabayı gösterdim. Bir anda herşey tersine döndü. Ben onu terslerken benimle iletişim kurmaya kalkan adam ben onu terslediğimde dahi oralı değil. Hastayım diyorum geçmiş olsun demek yok. Eskiden her yazdığımı iyice okuyup cvp veriyordu. Kavga ettiğimizde ben ortadan kaybolursam endişelenirdi iyimisn derdi sorardı. Ama mart ayından beri o dahi yok neden yazmıyorsun iyimisin diye soracağına yazma tamam diyip tersliyor. Hiç üzülmeye kırılmaya hakkım yok. Anlamadan dinlemeden tayin istedi başka insanları başka şeyleri hep neden gösterip engel koyuyor. Sonrada ben sitem edince ynalış düşünüyorsun.bana dedektif tut takip ettir 2 3 güne foyası çıkar dediler. Öyle maddi durumum yok zaten . Kendi kaldığı evi de boşaltmadı neredeyse 7 aydır boş ablasında kalıyor o evede dönmedi ne zaman dönücen dedim cvp yok. Aralıkta kavga eytik tayinini istedi denizlide ama ilçeye gitti 1 saatlik mesafe isteyen herşekilde gene gelir. Dün tartıştık gene attı tuttu 8 kez aramış etmiş. Ben pzt ayarlıycam sen eve dön işe döndüm dedi. Benle bu 2 sene sürecinde 1 2 saatlik görüşmeler yaptı ne zaman bir söz desem görüşme iptal etti ilk tanıştığımızda da iptal ederdi anlamadan dinlemeden. Doğum gününü dahi benle kutlamadı özel günümüzde dahi güya 14 şubatta izin ayarlamıştı o günün sabahı öğrendim. Benimde o gün işim vardı çarşıdan alınacaklar vardı hasta birinin ihtiyaçlarıydı bana demedi canım gel 2 saat oturalım günümüzü kutlayalım sonra gidersin demedi. 1 tane araba var emanet beni otobüs durağına dahi bırakmamak için elli tane neden sundu. Tamam bırakırım dedi ama bırakmadı. Neymiş o adam evliymiş karısı görürseymiş. Hep böyle saçma tavırlar. Yarın gene gmrüşmek isteğinde ama aksilik olmazsayı laf ettiriyor gene sanmıyorum adam akıllı komuşmak için ne yapmalıyım. O terslediğim zamanlarda ne yazdığımı hatırlamıyorum ona keşke hatırlasam aynı tavrı takınırım.

Bana tuhaf geldi ilişkiniz ,sanalda mi sürekli görüştünüz ?
Hayır yüzyüze çok görüştük. Lakin sağlam değil iletişimimiz. Zaten hiçbirşeye fırsat vermediki ne onu tanımam için ne beni tanıması için. Diyorum ya ilk tanıdığım insan değil artıl diye. Aslında geçen bu kadar süreye rağmen daha iyi olmamız gerekirken böyle olması evet tuhaf. Ben bu tuhaflığı adlandıramıyorım adını koyamıyorum. Eskiden birşey sorduğumda cvp gelirdi elbet yazardı ederdi. Doğum günümde aldığım dediği hediyeyi dahi vermedi. Dün görüşecektik tabi gene 1 saat dün atar yaptı her cmtsi 7 8 arası yazan insan işe gitmiş 9da yazıyor. Gene sabırsızsın boyuna yazıyorsun iptal ettiricen diye. Bende tel sessizde ağladım ettim o arada aramış 46 msj 8 arama. Sonra çıktım evden geri sön ben işe döndüm diye aradı pztsi ben görüşme için izin alıcam dedi.

Bunu da çok dedim hayır dedi hep. Açık açık dedim kimle ne halt yediğin belli değil diye benim ağzımdan çıkana inanmıyorsan birşey yapamamda çok dedi. Güvenimi kırdıktan sonrada güvenimi yeniden sağlamadı. Hep dediği şey anlamadan dinlemeden ama görüştüğünüzde de anlattığı birşey yok. Çok dedim herşeyi açık açık kafamda kuruyor oldum. Ama herkes ya hayatında biri var takip ettir dedi ya da seni sevmiyor dedi. Madem böyle yapacaktı neden 1 sene benim peşimden koştu madem bu kadar acı çektirecekti. Ama iş ihanete gelince ihanet olsa üstü örtülmez diyen kişi benim hakkımda yakan yanlış ihanet suçlamaları yaptı bunlar bile ağır geldi. Herşeyi hep dedim her görüşmede konuşulacak deniyor ama yok. Hele başkası düşüncesi beni benden alıyor. Deli oluyorum.
Canim bence is iftiraya kadar gittiyse bosver sen bu adami karaktersizin teki. Belli ki bi iletişim kopuklugu da var e ne varligi belli hayatinda ne yoklugu . Heryerden engelle hic stalk falan da yapma bo süre sonra unutursun gider. Adam olmayani adam etmek yorar ki olmazlar da daha bu saatten sonra

X